קצת מעצבן

MelodicTruth

New member
קצת מעצבן

הקטע הטוב הוא שבקרוב יצאו הדיסקים החדשים של: APC, טייפוורם, הפרויקט של דני קארי עם לס קלייפול(פריימוס) וההוא מקינג קרימזון, הפרויקט החדש של אדם ג'ונס והפרויקט החדש של ג'סטין.... הקטע המעצבן הוא שחוץ מזה אין עוד טיפת מידע על הפרויקטים הנ"ל! שיבוא כבר איזה האקר נחמד ויעלה לרשת כמה שירים....המתח הורג אותי... נ.ב. עוד שלושה חודשים פחות ארבעה ימים APC live!

j i m m y

New member
אנחנו נכין לך כאן לוח חודשי מנאייק!

אתה חוזר לכאן רק עם סקירה מלאה ושוטפת של המופע !!!

MelodicTruth

New member
יש לך את המילה שלי

בקשר לסקירה(ביננו, APC וג'יינז אדיקשן על אותה במה אחרי שתיקה ארוכה זה דבר שדורש סקירה). אני מקווה שאוכל להכניס מצלמה למרות שאסור... ובאותה נימה פלצנית, נראה לי שאני גם אלך להופעה של dream theater/queensryche ולהופעה של opeth/porcupine tree אין לך מה לקנא, ליאור נרקיס לא פחות טוב מהם...והוא גם יודע לשיר בכמה שפות

Superunknown1

New member
../images/Emo2.gif

אני כל-כך מקנא. ביננו- אין כאן מה לחשוב פעמיים. apc opeth queensryche ואני אמות מקנאה טוטאלית. בכלל, black water park של אופת' לא מפסיק להדהים אותי. הבלאק הכי טוב ששמעתי. ובנימה פלצנית זאת..
, אני אמליץ גם על samael (אלבומים אחרונים בעיקר- assage, exsodus) ו- diablerie שגם כן קצת מזכירים אותם בסגנון. וגם אגרתי כסף, בערך 200, מה שמקנה לי בדיוק כרטיסי רכבת, מק רואיל ואת אנימה. אני מקווה לחזור עם השלל הזה ביום שני. ממש מקווה. יום טוב.

MelodicTruth

New member
אופת'

מנגנים דת', לא בלאק. וסמאל הם אולי להקת הבלאק היחידה שאני אוהב

אתה טס

להופעות שלהם?!?!? אגב להקות בלאק דת' מטל דום אז ודר מגיעים לארץ עוד כמה זמן הם הולכים להופיע בעזרת יחצון של נקש...

MelodicTruth

New member
נאאאאאא

לא מת על ויידר, שיהיה לכם לבריאות.... ואפשר לדעת who the fuck is Nakash??? לא נראה לי שהייתי בפורום שקשור למוזיקה שלא דבר עליו!

Superunknown1

New member
אחד שמארגן כל מני מסיבות רוק ומטאל

לצעירים. הבעלים של הלג'נדרי בעבר, אם אני לא טועה, ועכשיו של מועדון האסילום - שניהם בתל-אביב.

Superunknown1

New member
אני התחלתי לשמוע את זה באמת

רק בזמן האחרון, אבל אול מיוזיק גייד מאידך טוען שblack water park הוא אלבום בלאק סימפוני...

Savant

New member
אם אהבת את בלאקווטר פארק

אז אני יכול להמליץ לך גם על Deliverance. ממשיך את הקו של בלאקווטר, רק קצת יותר כבד. מבחינתי הוא יצירת מופת, וגם החיבור עם סטיב וילסון מפורקופיין טרי הוא שילוב נחמד (ב-A Fair Judgement)

MelodicTruth

New member
אתם מוזמנים לירושלים

בזמן האחרון מסתובבים עותקים של אנימה בהרבה חנויות...

Superunknown1

New member
תודה!

בסוף אני נוסע מחר, יום חמישי. מסתבר שלחברים שלי יש חיים או משהו כזה, כולם דוחים את זה גם כן. אני מקווה למצוא, אם לא בטאוור עזריאלי אז באוזן השלישית, ואם יתמזל מזלי איזה אידיוט השאיר את זה בחור בשחור. מה שכן- הגיעו לאוזניי שמועות על סטאבינג ווסטווארד האחרון ב 20 ש"ח באגף המוזלים של טאוור רקורדס עזריאלי.

Superunknown1

New member
מצאתי!

קניתי את אנימה ב-80 ש"ח בדיסק סנטר בסנטר. היו שם גם את שלושת הנוספים של טול. ראיתי גם חולצות של טול, אבל הן היו משעממות. סתם כתו טול באפור.

למעלה