קצת מספרים

ריניני

New member
קצת מספרים

3 אמפולות מנוגון ודקפפטיל 0.1 במשך 10 ימים 15 ביציות (!), מתוכן רק 4 בשלות, רק אותן אפשר לנסות להפרות 3 עוברים, 8 תאים כל אחד, שניים בדרגה 1 (אף פעם לא היו לנו כאלו יפהפיים קודם!) ואחד בדרגה 2 2 עוברים הוחזרו 3 ימים אחרי השאיבה, 1 הוקפא 2X3 אוטרוגסטן (איכס) מאז השאיבה 2 בדיקות הריון ביתיות עם פס חלש 14 ו-15 יום אחרי השאיבה שמחה והתרגשות גדולה, מה זה גדולה - ענקית, ענקית. אמנם הפס עדיין חלש גם אחרי יום, אבל בכל זאת מרשים לעצמנו אושר בדיקת דם אחת ביום 15 אחרי השאיבה: HCG 1.8. אין הריון איך זה יכול להיות? אין לי מושג איך זה מרגיש? כמו ליפול מהר גבוה מאד, נפילה שעוד לא מראה סימנים שנגמרת בכלל. החבטה עוד לפני, ככה נדמה לי

ziziub

New member
רניני, יקירתי המון ../images/Emo24.gif

החזיקי מעמד, ואולי תבקשי לעבור בדיקת דם נוספת, הלוא כבר היו כאן טעויות בבדיקת הדם (חגית וחגי). ים של חיבוקים מעודדים - סיגלי

רינתילה

New member
אוי ריניני ../images/Emo122.gif

אני מצטערת... הכי גרוע זה שכבר חושבים שזה זה ובסוף זה לא... אני לא רוצה ליצור עוד אשליות, אבל בגלל הסיפור של חגי וחגית, ובגלל שהיה פס דק גם ביום שבו עשיתם את בדיקת הדם (זה באמת נשמע מוזר), אני הייתי מבקשת עוד בדיקת דם. גם אם לא - אני מקווה שבפעם הבאה יצליח לכם! חיבוק גדול והמון כוחות להמשך! רינת

עמית@

New member
../images/Emo10.gif

איזה תיאור מדוייק ועצוב זה יכול להיות הריון כימי צעיר מאוד שנגמר בעודו באיבו
כדאי לעשות בדיקה חוזרת אם לא תקבלי- אבל זה להתלות במשהו קלוש- מצטערת כל כך- עצוב אני מקווה שהחבטה לא תזעזע מדי- (כמה קשה לצפות את זה)

אפרת12

New member
ריניני, קבלי גם ממני ../images/Emo24.gif../images/Emo85.gif

זה מוזר
ולא יודעת איך זה יכול להיות אני מסכימה איתך שאוטרוגסטן זה גועל נפש - זו צריכה להיות מוטיבציה מספקת להיכנס להריון אני רוצה לקוות שהיתה פה טעות - וחוששת לקוות הלואי שיכולתי לתפוס אותך לפני שאת נחבטת. אני מרגישה את עקבות החבטה שלי עד היום. אין תרופה - חוץ מלהסתכל קדימה ו...לראות את הנולד אולי בכל זאת תעשי עוד בדיקת דם - רק כדי לוודא שאת לא בהריון ולא עושה שום דבר שמסכן את הפיצל´ה

kasa

New member
אויש....../images/Emo7.gif

אני לא יודעת איך זה יכול להיות, ואולי זה לא יכול להיות.... הלוואי וגם הפעם תתברר הבטא כשגויה....זה קרה פה ממש לפני מס´ ימים...
חזק שרית

ריניני

New member
תודה לכולכן, יקירות ../images/Emo141.gif

כן, גם אני אומרת לעצמי שאם לא יתחיל המחזור עד מחר אלך לעוד בדיקת דם, אבל איכשהו התקווה דוהה. בינתיים אני "בהריון" ולא עושה דברים מסוכנים - לא שותה קפאין, לא ישנה עם סדין חשמלי (הא, הא) וכו´. אפילו ממשיכה את האוטרוגסטן, יודעת כבר מנסיוני שגם איתו המכשפה יודעת להגיע כשהיא ממש בעניין
ובכל מקרה, המון תודה לכן על ההבנה והקרבה. רק טוב לכולנו, ריניני.

פפושקי

New member
../images/Emo140.gif ריניני היקרה!

אוף הנפילה, הנפילה, ועוד כ"כ מגבוה! כמה שקשה לי לומר, אבל רק בגלל דברים כאלה אני מעדיפה לשכוח מכל הבדיקות הביתיות למיניהן ולעשות בדיקת דם. הכי אמין, שלא לדבר יותר זול. אני מקווה שהחבטה לא תגיע, ואת תתאוששי במהרה. הרבה חיבוקים ונשיקות (אולי זה יעזור...) פפושקי

נוג

New member
../images/Emo10.gif בשבילך שולחת ../images/Emo24.gif חם

היי, לי זה נשמע כמו הריון כימי, אבל שווה לעשות עוד בדיקה בלי הרבה ציפיות. תחזיקי מעמד ואנחנו כאן כדי לנסות להקל על החבטה ולעזור לאסוף את השברים. מקווה לבשורות טובות יותר.
נוג

אולה *

New member
../images/Emo24.gif

השלילי האחרון הוא תמיד הכי כואב. לוקח זמן להתאושש אחרי ל נפילה. אבל יבוא היום ותחבקו תינוק קטן. ביום הזה תשכחו מכל הצרות.

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif אוי ריניני ../images/Emo14.gif

אני פורסת לך שטיח עבה לאורך כל המדרון, שיבלום את החבטה
כנראה שזכית לחוות אפס קצהו של הריון כימי, אבל זה מספיק כדי להרים אותם לגבהים ולהפיל אותך למעמקים
בכל המשוואה הזאת יש עוד משתנה אחד שלא גמר להגיד את דבריו, וזה העובר הקפוא שיכול לשנות את כל התמונה
ולפצות אותך על הנפילה הקשה הזאת. אני מקוה שבכל זאת הטיפול הזה יוכתר בהצלחה בסופו של דבר, והילד שיוולד לך יהיה מושלם כמו שילדים אהובים יודעים להיות. תנשמי עמוק ותשחררי ברקסים, אל תפחדי מהמכה בתחתית, כי אולי היא בכלל לא תגיע. אבל תני לבפנים שלך להתאוורר ולצאת החוצה, לא חשוב כמה נאחס זה עושה בדרך.
נועם

עידית ד

New member
ריניני ../images/Emo10.gif

הנפילות האלה כל כך כואבות ונותנות לנו לפעמים תחושה שלעולם לא נצליח לקום... אבל בכוח שלנו גדול כל כך והכל בא מהצורך/רצון להריון ותינוק. אני שולחת לך כוח (כרגע יש לי קצת אז כדאי לך לקחת מהר לפני שיגמר לי) וחיבוק

מיכל25אב

New member
ריניני...

מצטערת איתך ומקווה שתהיה לך נחיתה רכה כדי שתוכלי לקום ולחזור לטפס יחד איתנו...

הרמוניה

New member
ריניני יקירה

שןלחת חיבוק ענקי.... נשמע שגם את קיבלת משהו מטעמו המריר של ההריון הכימי נורא מקווה שהפעם הבאה תהיה הדבר האמיתי.... הרמוניה

אפשר לשאול משהו?????

ריניני יקרה - האם יכול להיות שטעית והתוצאה במקום 1.8 היא בעצם 18???? פשוט נראה לי מוזר שעם 2 בדיקות ביתיות חיוביות - יוצא שלילי. ועוד יותר מוזר שזה מה שהאחות אמרה לך, כי בערכים כאלו הן בד"כ אומרות "קטן משלוש" או "שלילי". בכל מקרה - אני במקומך הייתי הולכת לבצע בדיקת דם נוספת ביום ראשון. מחכה לתשובה משמחת.

ריניני

New member
לא נראה לי.. (לרומי ולכולכן)

האחות אמרה שלילי, וביקשתי שתבדוק אם כתוב מספר ותגיד, ומכאן ה-1.8. "הריון כימי" - כבר IVF תשיעי שלי, ופעם ראשונה שאני חווה (הריונות אמיתיים כבר היו, שניים. אחד אפילו נגמר בטוב
). נו, לא כזה להיט. אם המחזור לא יגיע בעתיד הקרוב, אלך להיבדק עוד פעם, אבל כבר ראיתי איזה שהוא שמץ רמז לדימום, כך שרב הסיכויים שזה לא. והמון תודה, עוד פעם ועוד פעם, לכולכן. אתם נהדרות ויפות ומיטיבות, והמילים שלכן, יחד עם הזמן שעובר, ועם הבת שלנו - שהיא "בולם הזעזועים" הכי מתוק שיכול להיות - עוזרים להפוך את הנחיתה לרכה יותר. אני לא מוסיפה אמוטיקונים, כי הפיירוול שלנו לא אוהב את הדף שלהם ולא נותן לי להגיע אליו, אבל תדמיינו המון פרחים וחיבוקים. שלכם, ריניני.

אני בעד

בדיקת דם נוספת . קצת מוזר שפעמיים בדיקה ביתית חיובית , ובטא רק 1.8 , בדרך כלל דרושות רמות בטא גבוהות על מנת שהערכה תתן אפילו פס חלש. אלא אם כן הערכה מקולקלת , פג תוקף או שלא אוכסנה במקום מתאים , או נחשפה לאור לפני השימוש וכו´. תעשי בדיקת דם נוספת למען הסר ספק . בכל מקרה
על כל מה שיהיה .

מיליקי

New member
אוי ריניני, כמה עצוב../images/Emo7.gif

דוקא כשחושבים שאולי, ובסוף לא מסתדר! מאחלת לך שבפעם הבאה השמחה תהיה מלאה ושלמה, וללא אכזבות! מילי

למעלה