ראשית, ברצוני להביע תודתי
הרבה לכל מי שהביאני עד הלום [ הקראה משעממת מדף של איזה 50 שמות של מופרסמים שאף אחד לא מכיר
] שנית ברצוני להציע את תודתי והערכתי הכנה לכל חברי הפורום, לכל מי שאיחל בהצלחה, ולכל האנשים שתורמים שהפורום יהיה מקום כל כך איכותי בתוך ים האינטרנט. ולבסוף: ברצוני להודיע שהנני מתכוון לשמור על הסטטוס קוו. במסגרת שמירת הסטטוס קוו יבוצעו התיקונים הבאים: 1. ימונה לופוליאנסקי לאדום, מתוקף ההכרה שללא האמונה צסק"א לא היתה אוכלת אותה. 2. שם הפורום ישונה לאלתר ל: פורום סופרמוטו. 3. הודעות בסגנון GPZ או GS יתקבלו בברכה. לעונים נכונה יוענק צבע אדום לדרעון עולם. [ רמז - אין תשובה נכונה כמובן
] 4. כמובן שמטרת הפורום הבלתי מוצהרת - חממה לטרול המתחיל היא עכשיו מטרה מוצהרת. במסגרת החממה ימוקם הטרול באזור ה: No entry for you! Come back - one year
5. אני מעריך ביקורת. לכן כל דבר ביקורת על הנהלת הפורום יקבל את הכבוד הראוי לו... [ כמובן שכותב הביקורת יאלץ להיכנס בניק אחר מאותו הרגע והלאה ] 6. אני מאמין בדמוקרטיה. כל ההחלטות המכריעות יתקבלו פה אחד. פה שלי
7. אני ידוע כמאוד סבלני בדרך כלל. כשאני ישן! 8. הודעות מכירה - יימחקו לאלתר. 9. יוחזרו שרשורי הבירה. 10. אני ממתין לאופנוע מבחן ארוך טווח מהיבואנים. היבואן הראשון שיזכה להרים את הכפפה יזכה כאן לחחת דעת לא משוחדת לחלוטין, פרסום בגדר גילוי הולם בלבד, והשפעה רבתי על מכירותיו בישראל. 11. איני מתכוון לעשות שימוש לרעה בסמכויות הנגזרות מתוקף צביעת הכינוי שלי בצבע הדרדסים. כלומר - אני ממתין בקוצר רוח לספונסרים, צמיגים דביקים, דלק מרוצים וכל מה שהיבואנים מוכנים להרעיף עלי. הכל למען היושר, ולמען הקהילה. 12. Let English be the only formal language of this forum. 13. Only tech-talk is accepted as relevant for opening new messages. Non technical stuff - will be erased automatically. 14. Any resistance is futile
נשאיר את ההומור הציני בצד לרגע: באמת תודה לכל החברים. בלעדי הפעילות של כולנו, לא היה מגיע הפורום לרמה הזו. תודה לכל מי שמשקיע ממרצו ומסבלנותו. אני מאמין שהפורום אכן מצליח לתרום לענף האופנועים בארץ תרומה מיוחדת, אם כי כזאת שקשה למדוד במספרים.