קצת מנהלות...

• פותח הנושא M a x
  • פורסם בתאריך

M a x

New member
למה ? של הזרובבלה שלך יותר טוב?

bendoe

New member
../images/Emo99.gifועוד איך!!!

עסיסי...סקסי...מלאה במקומות הנכונים!!! בקיצור...נשית...אך לסבית רעב שאוהבת סאדו !!

Moo Moo

New member
יאללה יאללה ../images/Emo151.gif

כאילו לא הייתה תוקע אותה כמו חמור

M O R M

New member
מזל טוב ל-45 +כמה דברים למנהלים.

ראשית מזל טוב לאדום שהיה שחור והפך לכחול. אני משוכנע שבחרתם טוב - אין ספק ש- 45 מעלות בהחלט האיש המתאים במקום המתאים. ללא קשר ברצוני לברך אתכם על מאמצכם במלחמת הטרולים וניהול הפורום. לאחרונה רמת התחכום והרישעות של טרולים "ותיקים" בסימן עליה ואין זה קל להבחין האם מדובר בסתם חדש שאינו מבין הרעיון של הפורום לבין רוע פשוט שמטרתו המוצהרת לגרום נזק. אני רוצה בהזדמנות זו לקרא לחברי הפורום לתת תמיכה ועידוד למנהלי הפורום החדשים ובמיוחד הוותיקים על עבודה התנדבותית עצומה ונאה. ולמי שלא זוכר או יודע- מנהל פורום תפוז לא מקבל תשלום על עבודתו זו ...וחבל. המון הצלחה למנהל הסופר ידען באופנועים שנרתם למשימה הקשה הזו.

malganis

New member
מזל טוב לזיקית מחליפת הצבעים.

אני מקווה שתהיה עם יד יותר קלה על הדק חסימת וחיפוף הקרציות שמשום מה נקראות פה טרולים.

D the kid

New member
45, תנחומיי הכנים ../images/Emo7.gif

משתתף בצערך.
אבל, בהצלחה

Moo Moo

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo61.gif../images/Emo80.gif

M O R M

New member
סוף סוף נציגות SM בהנהלת הפורום!!

עכשיו שיש נציגות לרוכבי ה- SM בהנהלה נוכל לראות סוף סוף יותר תמונות של אימוני SM לא? או שאני טועה?

avlol

New member
בהצלחה ../images/Emo45.gif../images/Emo72.gif

זה אומר שאתה חייב עכשיו לספק הדרכת רכיבת SM למתחילים כמוני מקווה לראותך יום שישי

M O R M

New member
אין לי מושג ברכיבת SM

אין לי אפשרות להגיע לאימון מגרש. אני בטיול בסיני עם האופנוע.

למעלה