קצת מיואש...

SHARON 103

New member
קצת מיואש...

אהלן, אני בשיעור 27 ועדיין נכבה לי לפעמים האוטו. זה מצחיק, יש שיעורים שאני נוהג חלק לגמרי ואני בסדר ולעומת זה יש שיעורים כאלה גרועים . אני עושה פנייה ימינה ואני בטעות עולה עם הגלגלים האחוריים על המדרכה , לפעמים נכבה לי האוטו כשאני מבצע זינוק בעלייה , לפעמים אני לא שם לב שמישהו עובר מעבר חצייה- אלו הטעויות החמורות העיקריות שלי. זה לא קורה בשיטתיות אבל עדיין זה מוריד לי את המצברוח. חשוב לי לומר שעד לפני שבועיים עשיתי הפסקות ממש ארוכות בין שיעור לשיעור (עם הפסקה של חודש וחצי בגלל בעיות של משרד הרישוי והתיאוריה..). מה אתם אומרים? איך אתם מליצים לי להשתפר? אני רוצה לגמור עם זה כי העסק ממש יקר! ואני כמובן רוצה לנהוג טוב. מה אתם אומרים?

adidas88

New member
נכבה האוטו? שטויות

זה קורה...לי נכבה האוטו בטסט ועברתי.....זה לא ביג דיל. בקשר לעובדה שאתה כמעט דורס אנשים.....אתה דיי חייב לשים לב לזה
ואין כ"כ פתרון. הגלגלים על המדרכה-פשוט תנסה לאמוד את המרחק של הפניה לפניי שאתה מבצע אותה...תיקח עוד מקדם בטחון.... וזהו נראה לי. מקווה שהבנת ומקווה שעזרתי בהצלחה

אחי גם לי זה קרה קצת יותר ריכוז

בשיעור 26 בפעם הראשונה בחיי שקיבלתי גם 2בלמים וגם נכבה לי הרכב 3 פעמיים קצת יותר ריכוז ואתה על הסוס בהצלחה... אל תחשוב על זה... תחשוב איך אתה מוציא את הכי טוב מעצמך...

LINKING5

New member
לגבי האנשים

פשוט תסתכל כל הזמן ותעזוב את הגז במעברי חצייה וכאלה, תהייה ערני. אל תחכה שיבוא הולך רגל, תחפש אותו בעצמך, סתכל קדימה.. בהצצלחהההה

למעלה