קצת מידע על מעצבים

maya90210

New member
קצת מידע על מעצבים

שלום לכולם! אני עומדת בפני ראיונות קבלה לעיצוב תעשייתי בחולון ואשמח לקבל הפניה לאתרי עיצוב מעניינים או לאתרים של עיתוני עיצוב עדכניים כדי לקבל קצת תמונה של מגמות בשוק העולמי, מעצבים ידועים וכו'. אני מתעניינת בעיקר בתחום של ריהוט, אבל כל דבר יעזור. אשמח לתגובה מהירה מאחר והראיון ביום שני...:) תודה מראש!

La la la 20

New member
כל הכבוד!

אני לא עברתי את השלב הראשון אני כנראה לא מספיק חכמה למרות שהמבחן לא בדיוק בודק את היצירתיות שבי גם לך בסוף היה 3 דקות למחן הצורני ?? זז מהר מדי במבחן המלחיץ הזה שיהיה לך המון בהצלחה באמת עדי

NUSH23

New member
גם אני לא עברתי

אבל חפייייף ההפסד שלהם :) לא נפסיק לחייך ובאמת בהצלחה לך

maya90210

New member
תודה חמודים

:) ואני בטוחה שההפסד באמת שלהם. נראה לי שיצרו את המבחנים האלה בכוונה שיהיו מתסכלים... ודרך אגב, "תודה" לכל מביני העניין פה שבאמת ענו לי וניסו להפנות אותי לאתרים מתאימים...(NOT)

maya90210

New member
נראה לי

שהיה די בסדר, זאת אומרת, היתה כימיה עם המראיינים ואפילו קצת צחוקים, אבל אני ממש לא יודעת אם זה אומר שהיה טוב או לא...אני מניחה שנדע הכל בעוד שבועיים...:) איך היה לך? מה עשית בתרגיל?

ארומא

New member
כן....

אני יודעת למה את מתכוונת...הראיון זרם אבל אין לי מושג.....האמת שהציפייה ממש מבאסת. בניתי מד משקל השוואתי (יצא מזעזע ויזואלית)...ואת? מה תעשי במידה ולא תתקבלי?

maya90210

New member
אני מניחה

שנחכה עד שבוע הבא (הם אמרו שבועיים, נכון?) ואז נראה...בניתי מן סטופר כזה שפועל לפי משיכה של משקולת. אני לא ממש מצליחה להסביר את זה טוב, אבל הרעיון הוא שמודדים זמן לפי משקל. בערך. :) האמת שאני עוד לא סגורה על תוכנית חלופית. נרשמת גם לשנקר?

למעלה