קצת מידע בבקשה...

shlomi135

New member
קצת מידע בבקשה...

היי, אני חושב להתחיל לגלוש גלים ויש לי כמה שאלות: 1. מהם עונות הגלישה הטובות באיזור ת"א? 2. היכן החופים הטובים לגלישה - למתחילים? 3. היכן ניתן לקנות גלשן יד שנייה זול? 4. גלשן נכנס באוטו סטנדרטי? מה אורכו? תודה, שלומי

Bik101

New member
עזוב אותך משטויות

אתה זקן מדי תקנה גלשן לילד שלך ותלך לראות אותו גולש סתם סתם בתל אביב העונות הטובות הן אוקטובר עד ינואר ככה שעוד יש לך זמן אבל אין לך מה לדאוג אחרי זה בגלל השינוי במזג אוויר מתחילה העונה הטובה באשדוד מינואר עד אפריל ובקיץ היא שוב עוברת לצפון ככה שתוכל לגלוש כל השנה

blueshark09

New member
איזו שטות, דבר הכי מפגר ששמעתי

זה שיש עונות שונות לגלישה בארץ זה דבר הכי מפגר ששמעתי בכל הקיץ הזה כולל תחילת הסתיו וכולל החורף שלפני, תגיד לי מה פה זה קוסטה ריקה שיש עונות גלישה ? זה אותו ים בכל מקום ובקושי יש הבדל בין גל שעולה בנהריה לגל שעולה בתל אביב, יש בכל הארץ אותה עונה לגלישה וזה עונת חורף מסוף נובמבר עד סוף מרץ ובקיץ באוגוסט, בין לבין הים עולה פעם פעמיים בחודש אם עוד מישו יחשוב שהוא בחו"ל וים תיכון זה אוקיאנוס שקט אני אתחיל להמליץ שיורידו בכמות סמים

Bik101

New member
אל תדבר על מה שאתה לא יודע!

בארץ מושפעים משקעים ברומטריים שמגעים מאנטרטיקה וזה ידוע שבקיץ בגלל הצל מהרי האנדים יש זוית של השמש שמחממת את השקעים ויש גלים גבוהים יותר בצפון! אם זה לא היה מובן ההודעה היתה צינית זה מה שקורה כשאין גלים

blueshark09

New member
אני הבנתי אותך bik101, אתה מושפע

מאיזה שקע מאנטרקטיקה, שנתקע בטיבט, ואתה עושה בגלל זה יותר מדי מדיטציה אולי איזה גל יעזור לך....

למעלה