קצת מטריד

Sardonyx

New member
קצת מטריד ../images/Emo4.gif

ב-3 חלומות צלולים לאחרונה שהיו לי, נעשיתי מודע אבל הסביבה הייתה חשוכה. בעבר, אחד הדרכים לוודא אם אני חולם זה להתבונן ביד שלי. אבל אם הסביבה חשוכה, זה אי אפשר- אני פשוט "סומך" התחושה של הריחוף שאני חולם. בכל אופן, זה מטריד אותי, כי זאת חשיכה מציאותית כזו - לא חושך מוחלט אבל עמום ביותר. היום שהיה לי חלום צלול כזה, החלטתי "לשים" שמש בעיניים שלי- ראיתי "שמש" מרחוק, למרות שזה יותר דמה לירח, ו"לקחתי" אותה ופיזרתי לתוך ה"עיין" שלי כל עיין בתורה.. ואז פיזרתי אבקה שאמורה לאזן אם השמש תהיה חזקה מדיע בור העיניים שלי. בכל אופן, אז כל הסיטואציה השתנתה והיה אור בסביבה... בלי קשר, בעיה אחרת שיש לי, זה שאני לא יודע כל כך מה לעשות בחלוםמ מודע. אני מחפש אינטראקציה עם דמויות בחלום , אבל או שאין, או שהם אדישים ביותר... אני מחפש רעיונות מה לעשות... אולי אני צריך לראות יותר סרט פנטזיה\מדע בדיוני כדי לקבל רעיונות :) שלכם גלעד

Sardonyx

New member
אגב

מתנצל על שגיאות התחביר הרבות הודעה הנ"ל ! כתבתי מהר...

Bluescale

New member
אתה צריך לצאת מהמקום החשוך

וליצור לעצמך מציאות אחרת בחלום או לחלופין, תשאל את החשיכה - למה היא פה? האם היא יכולה להפוך לאור? בחלום הצלול אתה יכול לעשות הרבה דברים. הצעה אחת :> תנסה לשוחח עם דמות חלום - תקרא למדריך החלומות שלך באמצעות אוטו-סוגסטיה עקיפה - "אה.. שמשון (מדריך החלום) נמצא מאחורי" או "בוא נתקשר לשמשון" ותחייג אליו. יש הרבה דוגמאות ל"איך לקרוא למדריך" ויש הרבה הצעות ל"מה לעשות בחלום צלול". יש בחתימה שלי לינק לבלוג שלי שבו יש כמה הצעות - תדפדף בעץ הנושאים שנמצא מימין.

וולפהרט

New member
יש עוד בדיקת מציאות

אתה חושב אחורה מה עשית היום ואם זה מתחבר לך מרגע שקמת בבוקר אז זו מציאות, אבל אם יש לך בלקים, ואתה לא זוכר איך הגעת ומתי לאיפה שאתה, סביר להניח שאו שאתה סובל מבעיות זכרון חמורות או שאתה חולם:) מממ... ומה לעשות בחלומות? כל דבר שאתה אוהב, זה לאו דווקא חייב להיות פנטזיה (למרות שכיף לעוף, אבל אם היית רוצה פשוט לעוף לא היית מבקש רעיונות). דברים שהמציאות לא מאפשרת לך זמן\ כסף\ אמצעים לעשות. אני גם אוהבת לפעמים פשוט לזכור את המקום ולהסתובב בו ובבוקר אני עושה מפה, זה די נחמד אם החלומות שלך עשירים בפרטי פרטים.

silverhawk

New member
קודם כל,

כפי שכבר נאמר, ישנן בדיקות מציאות רבות ושונות (ולטעמי עדיפות מזו שבה אתה משתמש, אם כי זה כמובן נושא סובייקטיבי). בנוגע לחושך, ראשית, ייתכן ששימוש בשיטות להגברת הצלילות יסייע בכך. לחילופין, נסה בפשטות לשנות סצנה (ע"י מעבר פיזי למקום אחר או בכל דרך אחרת). ואם אתה מחפש רעיונות לדברים לעשות בחלום צלול, נסה לבדוק את קישורי הפורום- יש שם כמה שרשורים בנושא.

למעלה