קצת מוקצן

אני סתם פרזיט... גם היום...

טוב, השקפתית בהחלט היתה זו משאת נפשי וחלומי הרטוב לזכות באשה המעריכה תורה ומבקשת להתמסר למענה.
אמרתי השקפתית? לא מדוייק. זה היה חלק מהצעידה העדרית בתלם ואם כבר אז שיהיה הכי יפה ונעים.

ואכן זכיתי.

היא עבדה וגידלה וניקתה (אני עזרתי... קצת...) ואני נפנפתי באגודלי בחקר חלות דין ממון בדבר שבערוה ובטורו השבועי של ריבלין....

לא דרשתי ממנה עשייה, היא פשוט אהבה את זה.

עם זאת, לא הייתי בגישה מדירת נשים מעולם.
בתוכי תוכי דוקא חשקתי באשה פתוחה יותר לעולם הרחב.

נו שויין, מעולם לא היה תוכי כברי....

לא, לא נמאס מווינט

בכלל הייתי מציע להנהלת תפוז לאמץ את הפלטפורמה של הפורומים של בחדרי חרדים שהחדשות מןפיעות בראש הדף
מה שלדעתי ממריץ הרבה כותבים ומגיבים לפתוח אשכולות בכל הנושאים שעל הפרק ולהגיב עליהם בזמן אמת

לאו דוקא בחיי תורה

נכון שיש פה את הפן של התמסרות מוחלטת לתורה בכל מחיר אבל אם להיות הוגנים,גם בלי דת יש לאישה שרוצה לממש את עצמה תוך כדי נישואין ואמהות קשיים רבים שהגבר לא חווה.
גם בעולם הכללי דנים שוב ושוב בזוגיות שוויונית וכו...

צודקת

מסכימה איתך.
לפעמים אני חושבת שעם כל העול אולי זאת הנחמה היחידה ...תארי לך שהיו אומרים לך-תישארי בבית.אסור לך לעבוד וללמוד..תלדי ילדים ותגדלי אותם ???
לפחות יש נשים שמצליחות למנף את הצורך בלפרנס אברך גם לצמיחה אישית...

בסוף שנת 2014

הקריירה של הגבר לא סותרת את הקריירה של האישה,
ואישה יכולה למנף את עצמה בעבודה גם כשבעלה מביא כסף.

שייק14

New member
וההבדל הגדלדול

שכמדובר בתופעה חברתית פסולה, וכולם מסכימים שהיא פסולה, יש סיכוי שזה ישתנה אי פעם.
אבל כשהוא חלק משיטה מונחלת מינקות גם בבתי הספר לבנות וגם בתתי"ם לבנים, אין סיכוי לשום שינוי.

הענין הוא...

שאם פעם זה היה ה'דגל', שאשה יושבת בבית, מבשלת, מנקה, ומיניקה... כיום המצב שונה, ולא רק בגלל הפתיחות שנוצרה בעולם. אלא,שיותר וותר אנשים חיים את המציאות - אם אין 'קמח' אין אוכל (ומי שרוצה לקרוא לזה תורה שיקרא), ובעצם - גם תורה, ז"א שיותר נשים עובדות. לגבי ההסתכלות הגברית והמעשיות הגברית - היא השתנה בהתאם לנתונים. כשאישה עובדת היא מילא לא מספיקה הכל, מה שגורם לו לשנס מותניים ולהיות מעורב הרבה יותר. המעורבות הזו מולידה איכפתיות, גם אם בלית ברירה, או במקם איכפתיות - תיסכול. אז הוא צריך לשתות מים קרים:) בקיצור הנשים של היום הן לא הנשים של פעם, הגברים של היום... וכו'

למעלה