קצת מוקדם אבל

קצת מוקדם אבל

חתימה טובה וצום קל לכולם ! ואם פגעתי במישהו (אני מקווה שלא) אז אני מבקש סליחה מכל מי שפגעתי בו !!!! וסליחה לאתי על זה שלא באתי!

אז אני מבין שאת לא סולחת לי ?

חבל מאוד

PopPy

New member
לא לא סולחת לך, אבל אני כן אדבוק

בכללים והם, כידוע לך, שמי שמבריז, לא יוכל להגיע הרבה זמן לצילומים..

אני מרחם עליך שעל כזה דבר את לא

יכולה לסלוח ועוד לפני יום כיפור...אבל זאת כבר בעיה שלך! וממש לא אכפת לי מהכללים...

Human Nature

New member
מי אמר שיום כיפור מזיז לה? |טל| †

לא אכפת לך מהכללים? אוי, מורד שכמותך. יש כללים- שנקבעו מסיבה מסוימת- ולא ניתן להגמישם. הפרת את הכללים? אשמתך. אל תאמר ש"זה יום שלם לפני הצלומים". אתי הודיעה על דד-ליין, ואם היתה לך בעיה אתו- יש מסרים (אני, לדוגמה, חשבתי שתהיה לי בעיה להגיע לצלומים. כתבתי לאתי במסרים שאני חושש שלא אוכל להגיע, ושאודיע לה על כך רק למחרת. הנקודה היא שזו אחריות). עכשיו, שא בתוצאות ואל תבכה.

אולי לא אכפת לך מהכללים,

אבל הם קיימים וזה לא עושה ממש רושם טוב שמזמינים כרטיסים וחלק מהמזמינים לא בא [אתה רוצה שלא יזמינו אותנו יותר?]. וכשיהיה יותר לחץ ויורת אנשים ירצו לבוא, אם מישהו יבטל רצת זמן לפני מישהו אחר שרצה כבר לא יוכל לבוא.

טוב הבנתי אתכם !

כל דבר שאני אגיד או אעשה אתם תגידו משהו ואני לא מדבר רק על זה אלא יותר בכללי אז בקיצור אני עוזב ואל תגידו שאני רוצה למשוך תשומת לב פשוט אני רוצה להגיד את זה למי שכן אכפת לו(יש כאן כאלה???) ביי שנה טובה וחג שמח

חרירה - מחקתי את ההודעה כי לטעמי

היא הייתה פוגעת שלא לצורך. יכול להיות שהיא הייתה נכונה, יכול להיות שלא, אבל תסכימי איתי שהיא הייתה פוגעת. הרעיון בפורום הוא להנות ולא ההפך. גם אדם שלא מוצא את עצמו כאן לא צריך להיות מגורש מכאן או לקבל הודעות מעליבות. בשביל זה יש מסרים. צום קל, ומקווה שלא נפגעת מהמחיקה, שומדבר אישי
!

Human Nature

New member
חלקנו מסוגלים להתנתק |טל| †

מקופסת הטיפשים ולצום, ליום אחד. אלו שבוחרים לעשות את זה, מאיזו סיבה שהיא, ראויים להערכה, אם עומדת אידיאולוגיה כנה בבסיס הדבר. לזלזל בהם? לא ולא.

אני לא מזלזלת...

זה פשוט לא יצא לי נכון איך שכתבתי את זה...זה היה אמור להשמע שונה... איופס...

Human Nature

New member
LOL. |טל| †

אני ותּרתי על הצום. אני מחפר על עוונותיי בדכאונות בהם אני שרוי

LoLo16

New member
../images/Emo63.gifגמר חתימה טובה../images/Emo70.gif../images/Emo63.gif

שיהיה לכולם גמר חתימה טובה
למי שצם- צום קל
ואני מבקשת סליחה אם פגעתי פה במישהו

שיהיה גם לך צום כל ! ../images/Emo13.gif

אני כן צם נכון לעכשיו המזאן שלי 1-1 (שנה שעברה נשברתי אבל לפני שנתיים הצלחתי לא הצלחתי שנה שעברה כי יצאתי וזה עושה אותי רעב ומת לשתות...)

למעלה