קצת מוטרדת

שרון321

New member
קצת מוטרדת

קיבלתי זריקת דיכוי (דקפפטיל) ב-27.8 והמחזור מסרב להגיע. פרופסור דור נתן לי כדור פרוגילוטון ל-5 ימים,אחריו היה אמור להגיע המחזור המיוחל וכלום, רק סימנים קלים מאד של דם שנעלמו כלא היו. האם ייתכן שהזריקה הזאת השפיעה עליי עד כדי כך, אתמול משהי כתבה שהדיכוי עשוי לפגוע ברזרבה השחלתית. למשהי יש משהו מרגיע להגיד?

../images/Emo24.gif

אני לא יודעת לגבי הכדור שנתן לך פרופסור דור ולגבי הרזרבה השחלתית , אבל אני יודעת שהדקה פפטיל יכולה לגרום למחזור לאחר , אבל קצת סבלנות ואני בטוחה שהוא יגיע , גם אני חיכיתי למחזור חודשיים וזה היה מאוד קשה ולהתאזר בסבלנות זו משימה כמעט בלתי אפשרית אבל, כל עכבה לטובה ובסוף ההמתנה תשתלם. לגבי השאלות שלך אני חושבת שהכי טוב שתתקשרי לדור !

einav8

New member
שרון הייתי מאוד שמחה לעזור לך אבל

באמת אין לי מושג
, תשאלי כמובן גם את הרופא, ואולי כדאי לעשות בדיקת דם... בכל מקרה מקווה שהמכשפה תגיע מהר!!! מחזיקה אצבעות חזק!.

d2b2

New member
שרון אהלן

לי באופן אישי כאחת שדיברו איתה על רזרבה שחלתית לא נראה שמטיפול אחד כבר פוגעים כל כך מהר ברזרבה אבל אני מסכימה עם עינב שאם את מוטרדת אז תתקשרי לדור ותשאלי אותו בדיוק למה התכוון ומדוע המחזור כל כך מתעכב . אני בהחלט שמעתי על כאלו סיפורים כך שנראה לי שברגע שתירגעי קצת מיד תקבלי מחזור עוד באותו היום אבל אני הייתי מתקשרת אליו בלי היסוס !!! יש לנו זכות להבין כל דבר הכי קטן שקשור לטיפולים ולגוף שלנו !!! תתקשרי אליי אם בא לך אשמח לדבר איתך .יש לך במסר את הטלפון.

למעלה