קצת מוטרדת, קראתי באתר של

ליאם5

New member
קצת מוטרדת, קראתי באתר של

עניין מרכזי שדפש מבטלת הופעות עקב מחלתו של הסולן... קיצור כתוב שם שהוא איבד את הקול ושחוששים שההופעה בישראל תבוטל (נמכרו כבר 30000 כרטיסים)אני מתחילה כבר להתבאס שמישהו ירגיע אותי בבקשה!

super girl 15

New member
מה?! ../images/Emo2.gif

מחלה? איזה מחלה? הוא איבד את הקול שלו...?! אבל ההופעה היא עוד שלוש חודשים.. גם אם דייב חולה.. עוד שלוש חודשים הוא לא ייצא מזה... באמת נמכרו כבר 30,000 כרטיסים... הם לא יכולים לבטל... הם לא יבטלו!!! את יכולה להביא קישור עם האתר שקראת בו את הכתבה או מה שזה לא יהיה... עכשיו אני זאת שצריכה שירגיעו אותה... פעם שנייה שמכניסים אותנו לסרטים עם שמועות שמבטלים את ההופעה...

super girl 15

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifיאוו זה לא נכוןןןןןןןןןן!@#$%

איןןן... זה לא נכון!! אין מצב!! יעבור לו.. ההופעה היא עוד שלוש חודשים!!! אין מצב שהם יבטלו... תרגיעו גם אותי בבקשההה...!!!

ו א נ ס ה

New member
זה סתם ספין תיקשורתי

מדובר בעוד 3 חודשים... ויש לדייב מספיק זמן ללכת לרופא ולשתות תה עם דבש ולימון. שיהיה בריא.

super girl 15

New member
למות ממני...

כל פעמם אני נכנסת לסרט חדש.. וזה ניהיה יותר ויותר דרמתי...

ו א נ ס ה

New member
זה בסדר....

גם אני נבהלתי בשניות הראשונות. עד שנעצרתי והתחלתי לחשוב על זה בהיגיון. בואו נתאחד כולנו, ונייחל לשלומו ובריאותו של דייב.

little 14

New member
../images/Emo7.gif להרגיע גם אותי בבקשה

אתם בטוחים שאין מה לדאוד למה ניראה לי שעם המזל שלי עד שיש לי כרטיס הם יבטלו

super girl 15

New member
......

זה לא "שעם המזל שלי עד שיש לי כרטיס הם יבטלו..." זה "שעם המזל שלי עד שיש בכלל הופעה בישראל הם יבטלו..." אבל תיראי גמני לחוצה.. אבל אולי בכול זאת ננסה להעביר רק מחשבות חיוביות...
(אחמ... תיקוות... תיקוות...) =\\

ו א נ ס ה

New member
חבר'ה... לנשום עמוק, לנשום עמוק

להכניס אויר.... להוציא. להכניס אויר.... להוציא. להכניס אויר.... להוציא. להכניס אויר.... להוציא. לאט לאט... הכל יהיה בסדר

פימפי

New member
לא חושב שצריך לדאוג

באתר שלהם רשום שיש לו דלקת בגרון. בכל מקרה ביטלו רק את ההופעה שסמוכה לזמן שהוא חלה והם ימשיכו להופיע כרגיל. אני מאמין שבגלל שישראל היא האחרונה בסבב, גם אם הוא יחלה שוב, תהיה להם אפשרות לדחות את ההופעה, בניגוד לזו שבוטלה. http://www.depechemode.com/news/index.html#051106_tour

steelwater

New member
שירגיש טוב!

אוף... אנחנו לא יכולים ככה יותר! זה יהיה כל-כך קשה עם יבטלו את ההופעה. אנשים אל מבינים שממש קשה לנו? המצב במדינה לא משהו וכשלהקה גדולה באה מחו"ל אז יש התרגשות ממש גדולה בארץ. אבל כל-כך הרבה פעמיים כבר לקחו לנו אתזה וביטלו הופעות וזה ממש כואב! מה, עד היום זה מבאס את התחת שרד הוט צ'ילי פפרס ביטלו! אני כל-כך חיכתי להופעה הזאת. היא הייתה אמורה להיות ביומלדת שלי, וגם מוניקה סקס היו אמורים לחמם חחח...

super girl 15

New member
אם אני זוכרת משהו כזה...

אז.. דפש היו כבר בתיכנונים לבוא להופעה בארץ.. אבל הם ביטלו את ההופעה כי כמה ימים לפני.. היה את הפיגוע הגדול בדולפינריום בתל אביב נכון?

זהר25

New member
אני רק יודעת......

שהרד הוט צ'ילי פפרז ביטלו ביגלל הפיגוע בדולפינרים , וזה היה כול כך מבאס כי הייתי אמורה ללכת להופעה שלהם.....אבל באמת אין שום סיבה לביטול .

pimpf

New member
קניון השרון בנתניה.

ישר אחרי הפיגוע זה כבר ירד מהפרק...

Reshefgarcia

New member
אחרי מה שהצ'ילי פפרס

עשו לפני 3-4 שנים,אני יותר לא מאמין שאני רואה הופעה עד שהלהקה עולה לשיר הראשון... פסימיות או לא...אני מה זה התאכזבתי כשזה קרה... לשמחתי,זכיתי לראות אותם שנה אח"כ בארה"ב,אז היה בסדר... לגבי דייב...כמו שאמרו כאן,שישתה תה חם,ויבריא...באוגוסט יהיה בסדר

זהר25

New member
כול כך נכון.....

הצ'ילי פפרס אחת הלהקות שאני הכי אוהבת איזה מכה זאות הייתה שהם ביטלו ובאמת לא בקטע של לבאס עד שאני לא רואה את דפש מוד על הבמה אני מרסנת את עצמי היו פה כול כך הרבה ביטולים.

magshimot

New member
למה אתם מתעסקים

עם זה? לא שמעתם על קארמה? הנבואה תגשים את עצמה בסוף! די, לחשוב ולקוות לטוב...

alpha80

New member
מורגש שאתם משועממים

ומתעסקים בספקולציות שכתב איזה אדיוט באיזה אתר שולי . לדייב גאהן היה איזה וירוס, שגרם לו לשילשולים ולאיבוד הקול. אני בטוח שלאף אחד מיכם לא היה וירוס של שילשול במשך 3 חודשים. אז מה הטעם להתחיל ולבלבל במוח. "בישראל חוששים מביטול ההופעה". תגידו לכתב האדיוט הזה ללכת ולישון על האף. אתמול בערב התקיימה הופעה בניו יורק כסידרה, והכל היה בסדר.

למעלה