קצת מוזר לי

יערית

New member
קצת מוזר לי

אבל הזיכרון שלי חייב להמחק לגמריי... היום הייתי אמורה לחגוג יום נישואים
<זה כבר 10 שנים שלא..> גם לכם זה קורה?

Rtitan

New member
לי ולעוד מישהי בפורום!! ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

היום הייתי אמור להיות נשוי 20 שנה
... היא? לא בדיוק יודע, אבל גם היא אמורה היתה לחגוג היום יום נישואין... אין ספק תאריך קשה יום הזיכרון להטלת הפצצה על הירושימה הזה ...

יערית

New member
וואלה?

יש עוד כמה שראו את השקיעה <תרתי משמע>כמוני מראש? אז מתי חוגגים?

Rtitan

New member
אני שוב בארץ באוקטובר ../images/Emo3.gif

האמת? הייתי ונשארתי
- שקיעות אני רואה רק של השמש...

וואלקמי לתאריך הפלאים הזה ../images/Emo6.gif

הייתי אמורה להיות נשואה 12 שנים. אני תמיד זוכרת. מצד שני, אני גם זוכרת ימי הולדת שלו ושל ההורים שלו (ולהבדיל מהיום - שם גם מתקשרת לברך). את תאריך הגירושים אני לא זוכרת.

כנ"ל - לא זוכרת מתי התגרשתי

וב'יום הנישואין' שלנו, קרה לי משהו משעשע, יותר נכון כמה שבועות לפני - שלחו לנו בעבודה הודעה על יום כיף כלל חברתי, שיתקיים בתאריך X. פתאום מצאתי את עצמי בוהה מול התאריך, ומבינה שהתאריך הזה 'מצלצל' לי מוכר.. אך לא הצלחתי להזכר מה התאריך הנ"ל, עד שירד האסימון.

Rtitan

New member
../images/Emo6.gif אותו דבר בול!!

לפני חודש וחצי נרשמתי לקורס רכיבת אופנועים שמתקיים בסופי שבוע והתאריך הפנוי הראשון להירשם היה 6.8... לא הבנתי למה אני כל הזמן בטוח שיש לי משהו באותו יום ולא מצליח להבין או להיזכר מה זה... עד שנזכרתי שזה יום הנישואים שלי (ולא ששכחתי - הם פשוט לא התחברו יחד).

Rtitan

New member
סתם גבר - את יודעת... זה מתחיל ב...

"איפה שמתי את המפתחות..." ונגמר ב- "מאמי, ממש שכחתי שהיום יום הנישואין/הולדת/גירושין שלנו..."

יערית

New member
וואלה2 ?

יש עוד כמה שראו את השקיעה <תרתי משמע>כמוני מראש? אז מתי חוגגים?
:))

יערית

New member
תאריך הגירושין

9.4.2001- כמו שזוכרת תאריכי לידה של חברים מנעורים ותאריכים של פגישות מיוחדות בחיי. בקיצור, צריך לפרמט את המוח :)

Rtitan

New member
ממש לא זוכר מתי זה היה...

היה קיץ. היו כמה עם קפוטות ואחד שטעה בכתיבה סת"ם. והיה אחד ריקוד מקארנה של קדימה אחורה ימינה ומאלה וארוחת צהריים קלה ו"יאללה, ביי
"

יערית

New member
../images/Emo6.gif

גם לי היה מאקרנה (שנת 96) ואבא שלי ז"ל שריגש את כולם עם השירים ששר והפתיע אותי, רק בשביל המזכרת הזו היה שווה להתחתן

../images/Emo6.gif

אצלנו היה אוקטובר. אותו היום נגמר בשלוש מנות פלאפל שנאכלו בחצר של החנות שבה עבדה אשתו הנוכחית של הגרושלי. ניצלנו את יום החופש של הגרוש ושלי כדי שאכיר אותה
שבוע אח"כ קינחנו שנינו את אפיזודת הנישואים בארוחת טובה ובקבוק יין ב"דוריס קצבים".

אנחנו התגרשנו במקרה,

הקדימו לנו את התאריך של הגט לתאריך של הקראת השמות, אח"כ הלכתי עם אחי הקטן לאכול, במסעדה פגשתי מישהו שלמד איתי והשיחה היתה כזו: "הי מיצה, מזל טוב, שמעתי שהתחתנת" "כן, בדיוק חזרתי מהרבנות, התגרשתי היום" "
"

Rtitan

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif שיביא שתי מתנות יחד...

גם לחתונה וגם לגירושין...

למעלה