קצת מודאגת..

ברה

New member
קצת מודאגת..

קודם שלום לכולן אני חושבת שזה פורום נהדר שיכול לעזור להרבה בנות להבין את עצמן קצת יותר במציאות שמאד קשה לדבר על הנושא בפתיחות אפילו עם החברות הכי טובות.עכשיו לבעיה.אני וחבר שלי כבר יותר משנתיים ביחד והאהבה עדיין חזקה ועדיין צומחת אבל משהו מטריד אותי בתקופה האחרונה בקשר שלנו וגורם לי להרגיש חוסר בטחון.תמיד איכשהוא אני יזמתי את ההתעלסות או לפחות רמזתי שאני רוצה כדי שיפעל אבל פתאום הוא אף פעם לא יוזם וגם כשמשהו מתחיל הוא עוצר את זה אני מבינה שמשהו עובר עליו למרות שהוא מסרב לפתז על הנושא שיחה וכל התקופה הזאת אני מרגישה לב מושכת דחויה אני מנסה להסביר לעצמי שזה לא אני כי אני יודעת שהוא אוהב אותי אין לי בכך ספק אבל ההרגשה הרעה אינה עוזבת אותי כי איני מאמינה למילותי שלי שנינו חיילים לוחמים שלא חוזרים הביתה הרבה ותמיד מנסים לתאם את היציאות ביחד כי זה מספיק קשה גם ככה ואם כל זה בסופש שסוף סוף נפגשים יכול לקרות ששום דבר לא יקרה

ToryMaster

New member
../images/Emo24.gif, קודם כל

קשה לי למצוא מה להגיד שיוכל לעזור לך מלבד להתעקש מצידך על לדבר על הנושא. אני באמת חושבת שהוא חב לך את זה, שניכם בקשר, לא רק הוא.

ברה

New member
דיברתי איתו

הוא מבחינתו ענה לי אמר שהוא כן נמשך(נו כבר מה הוא יגיד) ושזו תקופה שתעבור אבל הוא כבר לא עושה דברים שעשה ועדיין מראה אהבה במבטיו רק לא משיכה הוב עדיין קורא לי יפה שלי אני פשוט לא מרגישה ככה יותר אני מגזימה? להניח לו? לראות עם דברים ישתנה או להמשיך ללחוץ?

ברה

New member
אולי..

אולי אני בעצם יודעת את התשובה.תמיד היה קשה לפענח אותו והוא אף פעם לא אהב לדבר על עצמו רק הקשיב ותמך ועזר אני כמו ספר פתוח בפניו שכבר יודע את כולו בעל פה(אולי זאת הבעיה)בעוד הוא בשבילי כתב סתרים הלוואי והייתי יכולה לקרוא אל תוך ליבו ולעזור לו אני אוהבת אותו בכל ליבי ואני מרגישה כה חסרת אונים משהו עובר עליו ואני כבר לא יודעת מה לעשות

ToryMaster

New member
אולי את יודעת את התשובה אמרת

מה יכולה להיות התשובה הזו? הוא אומר שזו תקופה והוא נמשך. אוקיי, צעד ראשון עברנו, אבל את עדיין מרגישה רע כי את לא יודעת בדיוק מה הבעיה שמונעת ממנו לגעת בך ולהתקרב אלייך ולהראות לך אהבה פיזית. את זה הוא צריך להסביר לך.

ברה

New member
אני לא רוצה ללחוץ עליו סתם

אולי זה בכלל לא קשור אלי וזה משהו שהוא צריך לעבד לבד הוא תמיד היה כזה אימץ את מחשבותיו ובאיזה שהיא מידה אני מקבלת את זה ואולי אני פשוט מפחדת שחשדותי יתממשו אני בטח נשמעת כאילו אני מעדיפה להשאר קורבן אבל זה לא העניין הוא האחד אני יודעת את זה אני לא רוצה לפגוע בו ולהרחיק אותו עוד יותר תודה לכן אני חושבת שהייתי צריכה לפרוק בתוכי אני יודעת איך לפעול אני אחכה

../images/Emo24.gifמתוקה

לדעתי תשחררי קצת, ניסית לדבר, הוא לא רוצה, חבל שירגיש לחוץ.. אני יודעת שזה קשה אבל תנסי לא ליזום סקס בזמן הקרוב, אולי אפילו תשקיעי יותר בכיף שלכם כזוג. צאו לעשות דברים מרתקים ביחד, אולי הוא יפתח קצת וידבר על זה מרצונו החופשי, או אולי אפילו זה פשוט יעבור. הכי חשוב, אל תלחצי עליו. אני בטוחה שזה מעסיק אותך הרבה ובטח קשה לך לא לחשוב על זה, אבל נסי להתמקד בדברים אחרים כשאת איתו.. נסי להימנע ממחשבות כמו "למה הוא לא מדבר איתי על זה? מה לא בסדר? למה אנחנו לא שוכבים?" תתמקדי בו ובך, כזוג, כחברים טובים, כשתי נשמות שטוב להן יחד. אני ממש מבינה אותך מתוקה

ברה

New member
תודה

תודה קשה לי לדבר על זה כאן זה קצת יותר נוח זה עושה טוב כשיש אוזן קשבת. לא הזכרתי את הנושא שוב ראיתי שהוא לא מעוניין לדבר מצד שני גם עוד לא ראיתי אותו מאז רק בטלפון. הבעיה שגם בקטע הזה הוא השתנה לא היינו יוצאים גם הרבה פעם אבל עכשיו כמעט בכלל לא וכשכן אני מרגישה כאילו הוא לא נהנה אז גם לזה הנחתי כבר ממזמן אולי זה הצבא אני יודעת שהוא רוצה לצאת מהמקום שהוא נמצא ואולי זה חברו הטוב שנפטר בתאונת דרכים לפני שנה וגם אז הוא לא דיבר ואולי זאת אני בכל אופן אני מסכימה האהבה שלנו תעבור את זה היא מספיק חזקה אני רק רוצה לדעת מה רוחש בליבו להרגע

למעלה