קצת מודאגת

אוסי 09

New member
קצת מודאגת

הייתי אתמול אצל ברקוביץ לבדיקת מעקב זקיקים אחרי חמישה ימים של זריקת מנופור בכמות של כול יום 225 מיום שלישי למחזור אמר לי שאני חיסכונית בבציות ממה שהבנתי שיש לי איזה 4 בציות זה הגיוני מפחדת קצת להגיע לטיפול לא יהיו לי הרבה בציות שלא הצטרך לעבור שוב סבב בגלל זה כי בסבב ראשון עשיתי עם רופאה אחרת שהתמשנו בגונאל בהתחלה 200 ואח"כ מנופור 200 וגם אז יצאו רק במעקב זקיקים היו 6 בציות מתוכם 3 שרדו ממה שהבנתי ממנה מקווה שהשתפר . הגדיל לי את מנופור אתמול ל-375 מאתמול בערב והיום ומחר בדיקות דם ומעקב זקיקים באסותא ראשון בבוקר ואיך בדיוק התשובות יגיעו עליו ?
זה יום שישי קצת לחוץ עזרה ?
אמר לי השלח לו הודעה בשעה 13-14 בטח שיראה מה קורה איתי אלה

טוליתי

New member
בוקר טוב אוסי

נשמע בסדר גמור. יש לך ארבעה זקיקים פוטנציאליים, האיכות חשובה מהכמות.
רופאי אסותא ראשלצ מקבלים את התשובות לבדיקות, במידה ובוצעו באסותא, כך שאין לך מה לדאוג.

בהצלחה בהמשך.

אוסי 09

New member
תודה רבה

הרגעת אותי קצת מחר נדע בידיוק מה וכמה יש לי מקווה שידפיסו לי איזה דף ויתנו לי ושם אראה כמה יש לי כי ממה שהבנתי מד"ר ברקוביץ אמר ככה בצד שמואל 12 ועוד אחד 12 ובצד שמואל 15 ושני לידו 10 ואז אמר את חסכונית ועלה לי את מינון .
שאלה לי את צטרודיוט מזריקים אחרי מנופור אפשר לא כולם בצד אחד אלה בשני צדדים הסביר נגיד בצד שמואל מזריקה את מנופור ובצד שני ימין מזריקה את צטריודט ?
זה בסדר אם מזריקים אותם את מנופור וצטרודיט אחד אחרי שני כאילו הפרש של כמה דקות ?

נונו2014

New member
היי ...אין שום בעיה להזריק אותם ביחד ללא הפרש של זמן .בהצלחה

נושקית3

New member
אוסי שאלה

המעקב זקיקים ובדיקת דם אסטרדיול זה הולך בלי תור?????? או שצריך לקבוע תור??? כמה זמן לפני לקבוע תור?

אוסי 09

New member
איפה עושה

לא יודעת את האמת אמר לי להגיע מ-7-8/14 לבצע את בדיקה ללא תור בשעות האלה בשישי שם באסותא בראשון ,ובכלל אני יודעת שבמכבי בדיקות דם מעקב זקיקים משעה 7-8 ללא תור תבררי

rinamlo

New member
אם את חסכונית אז מה אני?

4 ימים 300 מונופור שום כלום, 11 יום 450 ורק ביצית אחת

אוסי 09

New member
מה את אומרת

בחיים לא חשבתי שיהיה לי ככה שהיו לי קצת בציות אני כולה בת 30

בעלי אומר תגידי תודה על מה שיש כן אבל בעיה בעלי בכלל עם זרע אוף מקווה מאוד שלא הצטרך לעבור עוד סבבים אני מזה נישברת כבר ובטן כואבת וצורבת לי מכול זה כבר .
מאחלת לך בהצלחה רבה עם ביצה המנצחת הזו ובטח היו עוד ביצים בהמשך אל תדאגי

rinamlo

New member
תודה

אומנם יש ביננו הפרש של עשור מתקרבת ל 41, אבל גם בגילי זה עדיין מעט.

זה מבאס להיות בצד שיש ל 3-4 ביציות

אחרי שקוראים כאן על לולים שלמים ומבורכים של המון המון ביציות,
אבל.. אני חייבת לכתוב לך, ש 4 עדיף על 0.
בשאיבה הראשונה שלי אחרי הרבה ימים של הזרקות היתה ביצית אחת ו 0 הפריות.
&nbsp
בשאיבה השלישית היו 4 ביציות ו 2 הפריות.... שכרגע במדגרת הרחם שלי בתקווה לבשורות טובות.
&nbsp
בכל מקרה, לגבי הכאבים בבטן - משחת רסקיו / משחת ארניקה מאוד עוזרות לכאבים של ההזרקות.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

טוליתי

New member
לגמרי

כמה פעמים הייתי בצד של אפס ביציות....
., זה יותר גרוע משלילי לדעתי.

אוסי 09

New member
תודה רבה .

אז ככה בבוקר עשיתי מעקב זקיקים ויצאו שיש לי שלוש בציות במצב טוב ככה אמרה שהם בגודל של 17-18 ורירית טובה מאוד בטח שבוע הבא בתחילה יעשו לי שאיבה בראשון אסותא . מסתבר שזה קרה ככה בגלל ששתיתי את תרופא להצטננות של נוסידקס זה גם מפריעה כי פעם שעברה היו לי 6 בציות ומתוכם 3 טובות נקווה לטוב השםיעזור לי כבר בשורות טובות לכם תודה על עידוד .

שיהיה בהצלחה ובקלות

איך התרופה להצטננות השפיעה כך? נשמע מוזר...
בכל מקרה, יש חודשים עם יותר תגובה, ויש חודשים עם פחות,
זה לא ממש בידיים שלנו.
&nbsp
&nbsp

אוסי 09

New member
תודה רבה

זה מחר כבר השאיבה הרופא התקשר להודיע לי בשישי שנעשה בשני את שאיבה יאללה שילך טוב אמן !!!

למעלה