קצת מהצד השני

meijin007

New member
קצת מהצד השני

בתור טירון צעיר - אין לכם מושג כמה כיף זה לקבל חבילות. בשלושה שבועות שלי בצבא כבר קיבלתי שתיים, ואני רק מחכה לעוד. תמיד נחמד לדעת שיש קצת נשנושים מתחת למיטה. אז תבררו את הד.צ. של הילד, ותשלחו לו משהו טוב. אגב - לא משנה איזה משקל זה, כששולחים לד.צ. זה עולה אותו מחיר (7.90 נראה לי), לא משנה כמה זה שוקל... אסף.

סמדר בנ

New member
שלום אסף

תמיד נחמד לנו לשמוע את הצד השני, והיה לנו חשד שאתם אוהבים חבילות (היו כאן המון שרשורים מה להכניס פנימה) - אולי תחדש לנו?... החבילה אכן עולה 7.90 עד משקל של 20 ק"ג (שזה המון...) אתה בשריון, נכון? איך הטירונות?

meijin007

New member
מה הכניסו לי - באדיבות אמא שלי

שוקו עמיד - זה כיף, כי יש רק תה בצבא (ואצלנו, משום מה, הם מכניסים קינמון במקום סוכר. לא ברור). קרמבואים - למרות שהם מגיעים לא תמיד במצב משהו
המון דברים קטנים, שאפשר כל פעם קצת... אני אכן בשריון - מיועד לחטיבה 7. טירונות...ממ..הרבה שטח, הרבה מטווחים, הרבה לומדים...

היי אסף. תרשה לי קודם קודם לתת

לך
ועוד אחד כזה. הבן שלי התגייס לפני שבועיים, אמר לי אתמול שהבטיחו להם שיקבלו את החבילות היום, לכבוד שבת המלכה שיהיה להם בסופ"ש של "סתלבט" בבסיס מה לנשנש. ועוד הרבה חבילות מחכות בתור. ואם יש לך באמת איזה רעיונות, כאחד כזה שנמצא בצד השני, תמיד זה יתקבל כאן בברכה גדולה ובאהבה. ובינתיים, שיהיה לך סופ"ש נעים, מקסים, עם הרבה אהבה וחום (ובטוח שיהיה כך), בהצלחה בהמשך, ונשמח לראות אותך כאן גם בהמשך.

למעלה