קצת מביך ..

ReallyWrong

New member
לייזר מוריד את כל השיער לצמיתות?

מישהו יכול להסביר מה בערך התהליך וכמה זמן הוא אורך?

צמיתות

שוב שלום טיפול אחד לכשלושה חודשים בסידרה של 10 טיפולים, עם אופציה לטיפולי תחזוקה אחד לשנה. כמובן הטיפול הוא אינדוידואלי לכל אחד.

הסרת שיער לצמיתות?

27/08/08 00:03 היי. לגבי שאלת הסרת השיער לצמיתות. משרד הבריאות קבע מזמן "לא ניתן להסיר שיער לצמיתות" :ynet קישור לכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3367536,00... כמה סייגים: באיזורים כמו בתי שחי מפשעות ,רגליים, במיוחד בשוקיים ניתן לבצע הסרת שיער בשיעורי הצלחה של 80-90% . ככל שהמטופל/ת מבוגר/ת יותר שיעורי ההצלחה, בהסרת שיער גבוהים יותר. מטופלים צעירים יותר זקוקים ליותר טיפולי הסרת שיער וכן לטיפולי תחזוקה אחת למספר חודשים. ככלל תהליך הסרת השיער הוא אידבידואלי (שונה מאדם לאדם). כמו כן תהליך הסרת השיער תלוי בסוג המכשיר ובהתאמתו למטופל וכן במיומנות המטפל/ת. באזור הפנים לא מומלץ בכלל לבצע הסרת שיער בלייזר או I.P.L , אלה רק באפילציה שמבוצעת, החל משנת 1887! והיא השיטה היחידה , המסירה שיער בשיעורי הצלחה של כמעט 100 %. והדבר החשוב ביותר, לשלול בעיות הורמונאליות לפני תחילת תהליך הסרת שיער כל שהוא,. מי שסובל מבעיות הורמונאליות ללא טיפול, צריך לדעת שיזדקק להרבה יותר טיפולים, גם באפילציה- מחט חשמלית.

ReallyWrong

New member
קצת מביך ..

יש לי בעיה של שערות בבטן ובגב [התחתון בעיקר]. חשבתי על גילוח\Veet אבל מהר מאוד פסלתי את האפשרות בגלל הקוצניות ואיך שהשיער גדל ואני לא יודעת אם כדאי להתחיל שעווה, אם בכלל אפשר באיזור הזה אז השאלה שלי היא כזו, יש למישהו איזושהי המלצה על איך כדאי להוריד את השיערות שם? כדאי להתעסק עם זה בכלל? זה לא ממש נסבל, אמנם אני לא הולכת עם ביקיני או משהו אבל העניין קצת מגעיל אותי
[אני עולה לכיתה ט' אם זה משנה משהו] תודה מראש

קצת מביך

שלום, איזור גב תחתון ובטן מגיב בדרך כלל בצורה טובה בלייזר. כמובן זה תלוי במספר פראמטרים שיבדקו על ידי הרופא האחראי לפני תחילת טיפול יש לציין שבאיזורים האלה פוסלים מטופלים מידי פעם. בהצלחה

למעלה