קצת מבולבלת... :/

מאיויוXD

New member
קצת מבולבלת... :/

אני חייבת את העזרה שלכן.. אני ממש לא מרגישה טוב עם עצמי :/ ככה: אתמול היה לי אימון (אני מתאמנת בקבוצה של כושר קרבי), שאחריו הלכה כל הקבוצה (אנחנו איזה 20 בנים ו5 בנות) לבית של מישהו לאכול על האש. היה סבבה והכל, היינו אצלו עד איזה 11 בלילה.. ואז התחלנו להתפזר, אני לקחתי טרמפ עם ידיד טוב שלי מהם שתמיד מסיע אותי, שהסיע עוד שני ידידים שלי. הייתי במצברוח ממש טוב, במיוחד אחרי ששתיתי קצת.. לא בכמות מטורפת, כן? אבל זה גרם לי לעשות משו שלא הייתי עושה אם לא הייתי שותה בכלל :/ קיצר נסענו. לקראת זה שהיגענו הבייתה התחלנו לדבר וזה, אולי נשב איפהשהוא, אולי נצא.. ממש לא התחשק לי ללכת הבייתה, אז זרמתי איתם.. בקיצור, נהיה מצב שאני ושלושתם הלכנו לסנוקר (!), ב11 בלילה, נשארנו שם עד 2. היה לי ממש כיף איתם, הם לימדו אותי לשחק והכל. אח"כ הבחור הסיע את כולנו הבייתה. כל אותו זמן לא הרגשתי שום.. רגשות אשם או משו כזה, לא חשבתי על שומדבר אחר.. וקמתי היום בבוקר, פתאום אני קולטת מה עשיתי, יש לי פאקינג חבר חייל!! אוטוטו אנחנו חצי שנה ביחד, שלא ראיתי אותו שבועיים, שמחכה לראות אותי, ואני ברוב טיפשותי יוצאת עם עוד 3 בנים גדולים ממני, (שהם חברים ממש טובים שלו!) לסנוקר, יום לפני שאני רואה אותו?? אני ממש לא יודעת מה לעשות/להרגיש.. מצד אחד לא קרה שום דבר, סתם שיחקנו סנוקר. מצד שני, עדיין, אני, לבד, עוד 3 בנים.. אני מנסה לחשוב על התגובה שלו כשהוא ישמע על זה (כן, אני מאוד כנה ואין מצב שאני לא אומרת לו את זה כשאני יראה אותו היום) יש לציין שזלא קרה מצב כזה לפני זה אף פעם, לאחד מאיתנו. ואני רוצה לשאול אותכם, אתם במקומי הייתם זורמות עם הבנים? אתן חושבות שאני סתם נלחצת? או שזה מוצדק? מה אתן חושבות שתהיה התגובה שלו? ובבקשה, תענו לי בכנות. ממש לא בא לי לבאס לנו את הסילבסטר :/

Ditz 93

New member
קרה לי פעם משהו דומה...

החבר יצא עם חברים שלו ואמר לי לצאת גם באותו יום עם חברים שלי. הקטע אצלי זה שאני מעדיפה חברת בנים מאשר בנות... כזו אני. אז יצאתי לסושי עם עוד 4 בנים מהשכבה שלי. הוא התקשר אליי באמצע והיה לי מצברוח ממש טוב והתפקעתי בטלפון וזה.. קיצר הוא ממש לא אהב את זה. אחרי זה נפגשנו, והוא באמת התעצבן בגלל זה
הוא יודע כמובן שלא קרה כלום אבל זה עדיין הפריע לו. את צריכה לשאול את עצמך אם זה יפריע לך אם הוא יעשה אותו דבר. אם כן- אז את חייבת לספר לו על זה ולדאוג שלא יקרה משהו דומה... אם זה לא מפריע לך, אז לדעתי תדברי איתו על זה, ותראי אם זה מפריע לו. הוא יכול להתעצבן, אבל אני לא חושבת שהתגובה שלו תהיה כזו רעה... בתכלס, לא קרה כלום, ואת הלכת עם כמה בנים- רק עם בן אחד היה מפריע לו יותר...

maayanimi

New member
אני חושבת שזה ממש שטויות

מה כבר עשית יצאת עם ידידים לסנוקר? אני מניחה שהוא קצת ייקנא כשהוא יישמע על זה... כמו שאת היית אולי קצת מקנאה. אבל אין לך שום סיבה להרגיש עם זה לא טוב. העיקר שנהנית איתם אתמול! מה שכן- אם כרגע את לא מרגישה טוב עם זה אז אל תעשי את זה שוב. סתם בשביל ההרגשה שלך.. אבל אין מה להרגיש אשמה עכשיו... מה גם שאת לא צריכה לעצור את החיים שלך בגלל שחבר שלך יוצא פעם בשבועיים. ועל אחת כמה וכמה - יצאת עם חברים שלו! שכולם יודעים שאת חברה שלו, ואף אחת לא ניסה להתחיל איתך או משהו, לא? קיצר הסירי דאגה מליבך - בסה"כ נהנית עם ידידים ואין בזה פסול כל עוד לא קרה כלום (וכלום לא קרה). ואת יודעת לשים את הגבולות:)

לפי דעתי זה בסדר גמור

כל עוד לא עשית שום דבר אין שום סיבה שתרגישי רע עם עצמך. זה שיש לך חבר לא אומר שאסור שיהיו לך חברים הם בנים ושאסור לך לצאת יותר עם בנים.. כולה שיחקת סנוקר, והם גם חברים שלו! הכל בסדר, לפי דעתי אין לו מה להתעצבן ולך אין מה לרגיש רע עם עצמך :)

GrowingMadness

New member
אממ..

האמת? זה מצב טיפ'לה בעייתי. אני יכולה להבין למה זה יפריע לו, גם לי זה היה מפריע. חברה שלו יצאה ב11 בלילה עם 3 בנים שגדולים ממנה לשחק סנוקר. אם את היית במצב שלו, לא היית נפגעת? אפילו טיפטיפה? כי תחשבי שהוא נמצא רחוק, בלי שום שליטה, שומע על הכל אחרי שזה קורה ועוד בטלפון... אני חושבת שאם זה היה מצב הפוך הייתי תולה את חבר שלי. [אבל אנחנו קנאים בטירוף
] בתאכלס, נכון שלא עשית שום דבר שהוא לא בסדר והעובדה שיש לך חבר לא צריכה להרוס לך תוכניות או שתרגישי שאת נתקעת בבית בגללו.. ועוד כולה שיחקתם סנוקר. אבל האמת שאני לא חושבת שהייתי נוסעת איתם.... ולמדתי את זה על בשרי. כי כשהוא היה בטירונות גם יצאתי עם 2 ידידים שלי לפאב [וזה הכי שטותי כאילו, פאב עם 2 ידידים שהוא מכיר...], ודוגרי, הוא קינא קצת. רק בגלל שהוא נמצא רחוק והוא הרגיש טיפה חוסר שליטה וגם חוסר נעימות להגיד לי לא ללכת. כשאני במצבים כאלה [ואני דווקא נכנסת הרבה למצבים האלה כי אני מעדיפה להיות בחברת ידידים שלי שהם בנים בתאכלס
], אני פשוט חושבת איך אני הייתי מגיבה אם זה היה הפוך ורק אז "פועלת".
אבל תשמעי בתאכלס זאת רק אני... וברמת העיקרון כולה שיחקתם סנוקר ולא עשית מעבר עם אף אחד... אבל בכל זאת גם אמרת שאם לא היית שותה לא היית עושה משהו כזה אפעם. אז... לא יודעת.

מאיויוXD

New member
וכמובן שנלחצתי סתם... P:

דיברנו אתמול בצהריים.. בדרך אגב כזה עשיתי לו "אה, שכחתי להגיד לך, הלכתי לישון אתמול ממש מאוחר כי יצאתי עם x,y, וz לסנוקר והיה ממש כיף וזה.." והוא עושה כזה "יופי, שמח שנהנת." ואז המשכנו לנושא אחר.. ועדיין הרגשתי קצת מוזר, אז עצרתי ואמרתי לו שאני מרגישה קצת מוזר לגביי כל הנושא הזה והייתי רוצה לשמוע מה הוא באמת חושב, כי לי קצת לא נוח עכשיו כשאני חושבת על זה ואז הוא אמר לי שזה ממש לא משנה לו, העיקר שהיה לי כיף ושאני יכולה לצאת עם מי שאני רוצה, ועוד יצאתי עם 3 אנשים שהוא מכיר והוא יודע שלא יקרה שום דבר ביננו, אבל אם לי לא היה נוח עם זה אז שאני פשוט לא יעשה את זה יותר, סתם בשביל ההרגשה הטובה שלי. :) הוא יצא כזה חמוד, ואני יצאתי סתם לחוצה חחח תודה בכלמקרה על התגובות והכל :):

למעלה