קצת מבואס...

nadav1232

New member
קצת מבואס...

הייתי במועדון גייז לפני כמה זמן ואמרתי לעצמי שלא משנה מה, אני פשוט חייב למצוא לעצמי סטוץ. וזה לא קרה.. אני חושב שבקטעים האלה של להתחיל עם בחורים אני ביישן (ז"א, אם הייתי שותה יותר אלכוהול אז אני בטוח שזה היה מגביר לי את הביטחון). בכל מקרה, דווקא היה איזה אחד שרקדתי איתו ובאיזשהו שלב הוא אמר לי שהוא הולך לשירותים ואני כמו מטומטם הלכתי אחריו בגלל שידידה שלי אמרה לי ואז הוא עושה לי "אבל אני נכנס לבד". קיצר, אחרי זה גם גיליתי שהוא נישק את ידידה שלי.. התבאסתי מכל העניין אבל סבבה, עוברים הלאה. ממש נהנתי אבל אני די מתבאס שלא יצא לי כלום כי באמת אמרתי לעצמי שאני חייב את זה ובערך חצי שנה לא הייתי במועדון גייז..

white star

New member
קורה יקירי, פעם הבאה

אתה נשמע 1 שמעריך את עצמך

אז אצל אנשים כמוך, סטוץ זה פונקציה של בירות. אין דרך אחרת.

מכיר את זה יותר מידיי טוב ...

לפעמים בוערת בנו התחושה הזו של חום ומגע, הצורך המיני הזה מרגיש לנו כ"כ חזק וכל מה שאנחנו רוצים זה לתת לו להתבטות. ואנחנו מוצאים את הביטוי הזה ע"י סטוץ. לפעמים זה טוב לפעמים זה רע, תלוי בסיטואציה ובאופן שנותנים לסטוץ הזה להתבטא. לא הייתי ממהר לומר שלמצוא סטוץ דרך ריקוד עם מישהו במסיבה זה הדרך הטובה ביותר, כי זה משדר נואשות, משדר משהו חלש, ותאמין לי שהצד השני שם לב לזה, גם אם הוא מנצל את זה, ובסופו של דבר, כשאתה מתאר את המצב שלך כרגע - הייתי אומר שזה יצא לטובה מה שקרה לך, כי ההרגשה שהיית יוצא איתה אחרי הסטוץ הזה, היא היתה הרגשה מאוד טכנית, ולא אמיתית. היית נשאר מאוכזב. אבל, אני תמיד דוגל בלהסתכל על חצי הכוס המלאה. היה יכול לקרות גם מצב אחר. מצב יותר טוב. שאולי היה מתפתח מזה משהו. אולי יזיזות. אולי ידידות, חברות אפלטונית, או אפילו זוגיות. אבל אני גם חושב ומאמין שמה שלא קורה, כנראה לא אמור לקרות. והכל זה לטובה, גם אם זה נראה עכשיו אחרת, עוד תיהיה לך אהבה הרבה יותר גדולה

Wrecker

New member
אישית אני מוצא אנשים שיכורים פחות מושכים

אז ביטחון ע"י אלכוהול זה לא תמיד מה שיעזור.. עם זאת שקהילת הסוטצים הם בערך כולם אותו דבר בקטע הזה.. אז אולי זה כן אני לא יודע חח

למעלה