קצת מבואסת...

ס א ט י ן

New member
קצת מבואסת...

אני מרגישה כאילו חזרתי לתקופה שהיתה קצת אחרי תחילת הקשר...שכל הזמן פחדתי אם הוא עדיין רוצה או כבר לא... היתה לנו שיחה לא כל כך נעימה לפני שבועיים. שיחה שאני לא בטוחה שהתנהלה נכון, כי נדמה לי שהוא אמר כמה דברים שהוא לא התכוון להגיד בצורה שאמר.... בכל מקרה, הוא שפך את הלב, ואני שמחה שהוא עשה את זה, כי לשמור בבטן זה אף פעם לא טוב. ועכשיו...עכשיו בעיקרון הכל אמור להיות בסדר... אבל אני...אני מפחדת כל הזמן. אני מרגישה שאני מתאמצת מעל ומעבר עכשיו כדי שיחשוב שהכל סבבה ושאני בסדר, מנסה להיות מתחשבת יותר, לא לנסות להיות בראש סדר העדיפויות שלו כל הזמן...... אני שואלת אותו איך הוא מרגיש והוא אומר שהכל טוב איתו עכשיו, אבל אני עדיין מרגישה שאני מפחדת. כי אני לא יודעת אם זה באמת נכון או לא... אין לי מושג מה יקרה פתאום. אם לפני חודשיים הייתי כל כך מאושרת וכל כך בטוחה שהכל טוב, עכשיו אין לי מושג אם נמשיך ביחד או שהוא יזרוק אותי עוד יומיים. אין לי מושג.... ואני לא מבינה למה זה מרגיש לי ככה. כי כשאני איתו אז הכל נראה בסדר, אבל כשאני לבד אני פשוט נכנסת לסרטים כל הזמן, ולעזאזל, אנחנו כבר הרבה זמן ביחד. למה אני לא מרגישה את תחושת היציבות הזאת יותר? אני אוהבת אותו כל כך. באמת. אף פעם לא אהבתי ככה. ואני יודעת שהוא אוהב אותי. ואני לא יודעת מה לעשות כדי להרגיש טוב יותר... כבר דיברתי איתו קצת אחרי השיחה והוא אמר שהכל בסדר. אבל אני מרגישה שהאדמה רועדת מתחת לרגליים שלי. אני מרגישה על קרח דק כל הזמן.... אלוהים...

נ ט ע 9 1

New member
חוסר ביטחון בקשר זה דבר מתיש...

אם הקשר יציב, ושוב האדמה תחת רגלייך משתדלת להזכיר לך בכל הזדמנות שהיא יכולה להיות מאוד לא יציבנ זה ממש לא טוב, את חייבת את הביטחון הזה, ואם הוא כל פעם מתערער זה לא אפשרי לקיים ככה קשר, השאלה הגדולה האם זה נובע ממך, מאופייך החששני/מפגיעה בעבר שגורמת לחוסר ביטחון הזה, או שמא יש דברים בגו?.. כי אם התחושות האלה מופיעות לעיתים, וללא סיבה שקשורה לחוסר ביטחון בגברים מצידך, אז באמת כדאי לבדוק אם שווה להמשיך בקשר, במיוחד לאור העובדה שאת כ"כ אוהבת.. כי אם הוא-לא?... בכלל לא פייר.. מה הסיבה?.. פגיעה באמונך מהעבר?.. אופייך?.. או שמא תמיד את מגיעה לתהום הזו של חוסר יציבות, ואף פעם לא ידעת איך 'לאכול את זה'.. כי תכלס'.. חוסר ביטחון זה לא מאפיין קשר בריא. או זה פשוט רק את..

ס א ט י ן

New member
זה לא תחושה שבאה לי לעיתים קרובות

זו תחושה שהייתה לי קצת בתחילת הקשר, כי אכן- נפגעתי בעבר. מאז לא הרגשתי חסרת בטחון בכלל. במשך חודשים בקשר הנוכחי הכל נראה כמעט מושלם. ופתאום אחרי השיחה הזאת אני מרגישה חסרת ביטחון. וזה לא שהוא לא אוהב. הוא אוהב. אני יודעת שהוא אוהב אותי... ועדיין...השיחה הזאת ערערה אותי. לא הייתי רוצה להיות עם מישהו שלא אוהב אותי, כמובן. אבל אני יודעת כמה שאנחנו אוהבים. בגלל זה כל כך עצוב לי...כי פעם חשבתי שאהבה ענקית זה מספיק ועכשיו גם המחשבה הזאת התערערה לי קצת...ואני לא רוצה שזה יקרה. אני לא רוצה להתחיל לערער באמונות והמחשבות שלי מזה שנים...

ס א ט י ן

New member
לא מבחינתי

אצלי האהבה תמיד מנצחת... אני מניחה שזה תלוי באופי של בן אדם ובסדר העדיפויות...

היא צודקת חמודה

תראי גם בקשר הכי יציב אי אפשר להיות בטוחים שזה ימשיך החוסר ביטחון שלך זה מה שיבנה את הקשר או יהרוס אותו.יבנה כי את לא תקבלי את אהבתו כמובן מאליו , יהרוס כי את תלחצי יותר מדי ובסוף החששות שלך יהפכו למציאות.אז די תרגעי קחי נשימה ותחשבי שזה בנאדם שאת אוהבת זה לא אותו אחד שפגע פעם תאהבי אותו כמו שאת יודעת לאהוב והכי חשוב תאהבי גם את עצמך..

פעמים זנ רק משבר קטן וזה עובר

אני יודעת שזו כבר עצה נדושה, אבל תתרכזי קצת בדברים האחרים בחיים שלך, תתני לו קצת מרחב נשימה, והוא כבר יחזור לקבל המון תשומת לב ואהבה... לפעמים יש תקופה כזו בקשר, כשדברים נהיים רציניים, שפתאום קצת נבהלים, ואז מבינים שבעצם הדבר הכי טוב אצלך בידיים, ואז הכל נרגע ופורח שוב... מתוקה, תורידי ראש, והגל יעבור מעלייך...

ליטל 061

New member
חוסר ביטחונ

לפי דעתי את סובלת מחוסר ביטחונ,הייתי בדיוק כמוכ ועשיתי לחבר שלי את המוות עד שנמאס לו ממני ונפרדנו,הדבר הטוב שיצא מזה הוא שכעת יש ביטחונ ולקחימ. תבררי עמ עצמכ אמ זה קשור.

מוכר מאוד מאוד ../images/Emo10.gif

גם אנחנו חווינו לא מזמן תקופה קשה ומשבר, אבל מהמשבר הזה בחרנו להתחזק, ועשינו הרבה שיחות של מה מרגיש חסר, מה מרגיש יותר מידי, וזה עשה לנו טוב. אסור לך לפחד כשאת נמצאת במערכת יחסים, זה לא מקום בטוח מצד אחד, אבל מצד שני את אמורה להנות מהביחד ומהזוגיות הזאת. אני חושבת שאת צריכה לעבוד על עצמך בקטע של החוסר ביטחון ולקחת את זה בקטע של "מה שיהיה-יהיה" ולהנות מהרגעים הזוגיים, פשוט להירגע- אצלי זה עבד ממש טוב, זה לא היה קל בכלל אבל בסופו של דבר אני יותר רגועה בקשר, פחות חסרת ביטחון...

elena20

New member
על מה דיברתם באותה שיחה, אם

אפשר לשאול? אני גם מרגישה קצת חוסר ביטחון בקשר שלי, לא משנה כמה חבר שלי יגיד שהוא אוהב אותי ויראה לי את זה , זה אף פעם לא יהיה לי מספיק, תמיד תהיה תחושה כזו של חוסר ביטחון, תנסי לברר מאיפה זה מגיע. קצת מוכר לי המצב שלך, חוסר הביטחון שלי הביא אותנו כמעט לפרידה בסופ"ש האחרון, בזמן האחרון מלא זוגות עוברים משברים
. מקווה שהכל יסתדר לך

למעלה