קצת מבואסת..

ginger lemon

New member
קצת מבואסת..

עם כל הכאבים והנפיחות בשבוע האחרון, חשבתי שהשחלות עובדות יותר במרץ.
יש לי 4 זקיקים בגודל של 17-19, 2 בגודל של 14-15, ו3 בין בערך ב11-12. כלומר רק 3-4 ביציות בשלות, לא? והסיכוי שיהיו פה מספיק הפריות/מוקפאים יורד משמעותית?
אמרו לי להזריק היום פיורגון פעם אחרונה, מחר בבוקר אורגלוטרן, מחר בערב אוביטרל ואז שאיבה ברביעי בבוקר. מה דעתכן? (בדיקות דם יחזרו רק בצהריים).

שבלולה8

New member
מבינה אותך

גם לי זה קרה- הרגשתי שאני " דוגרת על הביצים" ושיהיה לי הרבה מה לשאוב וקרה לי אותו דבר. נצפו רק 4 זקיקים באולטרסאונד ועוד 1 מהם היה קטן יחסית. בסופו של דבר אין לי מושג מאיפה הרופא שאב 6 ביציות.... . בכל אופן לא תמיד חייבים להיות כלכך הרבה זקיקים ולפעמים 3-4 טובים בהחלט יכולים להספיק. שיהיה בהצלחה!!

ginger lemon

New member
תודה על התמיכה והעידוד

אני ממש מקווה שאת צודקת ושחששותיי יתבדו.
בכל מקרה, זה מה יש ועם זה נמשיך לאן שנמשיך.
:)

נועה312

New member
היי

2 הזקיקים של ה-14-15 גם אמורים להספיק לגדול עד השאיבה והייתי מצפה לשש ביציות בשלות. גם משש ביציות יש סיכוי שיהיו לך מספיק הפריות גם לסבב טריים וגם לסבב מוקפאים. בהצלחה.

ginger lemon

New member
תודה נועה

מקווה שכך יהיה.
וגם הסתכלתי שוב וראיתי שהם 15-16.. נחזיק אצבעות!

danaofek40

New member
מוכר לי , גם אני חשבתי שיהיו לי יותר

אחרי הפצצה של הורמונים
בסוף שאבו לי רק 5 מתוכן 2 לא בשלות
גם אני רציתי כמה שיותר שיקפיאו
אבל הרופא הרגיע שזה לא הכמות אלא האיכות

שיהיה המון בהצלחה !!!
מחזיקה לך אצבעות

נונו2014

New member
למה ממי רק 3

הזקיקים של 14-15 אפשר מעכשיו לתת אוביטרל .
יש לך כבר 4 שהם גדולים ..ושאר האחרים ימשיכו לגדול היום ומחר ואוביטרל יבשיל אותם .
המטרה שלך בטיפול הזה היא עוברים טובים שידעו להשתרש ויהפכו לתינוק עוד כמה חודשים ..המטרה לא עוברים רבים ומוקפאים .נכון שלזה רובנו מייחלות אבל אנחנו רוצאות תינוק בחיק ולא עובר במקרר .
מקווה שיהיו כמה טוביםנשיהפכו אותך לאימא לימונדה

spirt20

New member
הגזמת עד השאיבה

כולם יגדלו. טפו טפו את בדרך הנכונה...הרי המטרה היא להימנע מגירוי יתר... יהיה טוב ושהסבב הזה יהיה האחרון

ginger lemon

New member
אכן הגזמתי

פשוט מרוב הכאבים הייתי בטוחה שיהיו יותר זקיקים, וכן, שהמציאות לא תאמה את הציפייה.. קצת התבאסתי.
תודה לכן על העידוד :)

עוד שאלות של טירוניות, הפעם במחשבה קדימה. כמה זמן צריך לנוח אחרי שאיבה? לתכנן על 2 ימי מחלה, גם ברביעי וגם בחמישי? מה עם הסופ"ש? (אני כזאת שבדרך כלל כואב לה).

לנוח זה תמיד טוב

אני לקחתי אחרי השאיבה 3 ימי מחלה - את יום השאיבה, את יום האמצע בו אמרו שיתקשרו בהצהריים לעדכן אותי
במצב העוברים, ולא רציתי שיתפסו אותי בעבודה, ואת היום של ההחזרה....
ת'כלס יכולתי לחזור לעבודה יום אחרי, אבל שמחתי מאוד שיכולתי לנוח ולהתאושש בבית.
&nbsp
חוץ מזה בעבודה שלי עדיף היה לקחת 3 ימים רצופים מאשר יום כן , יום לא , יום כן...
&nbsp

יקירתי

מ 4 ביציות, נוצרו לי 2 עוברים, מתוך השניים שהוחזרו - יש אחת בבטן................

צריך את העובר המנצח כדי להיות בהיריון!

מאחלת לך היריון תקין במהרה, ארוך משעמם ובידיים מלאות

היא321

New member
את

מטופלת בכרמל?
ונראה שיש לפחות 6. ולפעמים יש הפתעות מעבר למה שרואים לא.ס

היא321

New member
זיהיתי לפי

הדף של הזקיקים והפרוטוקול הקבוע שלהם של פיורגון עם אורגלוטרן.
אני גם טופלתי שם, כרגע בשבוע 8

למעלה