קצת לשפוך את הלב

goolo1

New member
קצת לשפוך את הלב

אני לא כל כך יודעת איך להתחיל לכתוב , פעם הייתי קוראת קבועה של הפורום ואף מגיבה מדי פעם, ועם השנים והלימודים כבר לא היה לי כל כך זמן להיכנס לקרא ולהגיב, ופתאום היום אני מוצאת את עצמי כאן שוב עם הרגשה שלא חוויתי כבר שנים, עוד הפעם התחושה שאני לא טובה מספיק או במילים של קרובת משפחה חביבה "תראי איך את נראת , מי ירצה אותך".
אני שמנה מאז ומעולם, ותמיד צוחקת על זה שנולדתי 4.5 ק"ג ומשם זה רק במגמת עליה, לקח לי המון שנים לקבל את עצמי ובשנים האחרונות אני אפילו מעיין גורו של ביטחון ואהבת עצמי בין החברים, אני יודעת שאני נראית טוב ועדיין למרות כל זה, יש לי מחר דייט עם מישהו שהכרתי באתר הכריות, ואני מוצאת את עצמי אכולת ספקות, תוהה למה מישהו בכלל ירצה להיות איתי, אני יודעת שאני בחורה חכמה ,אינטליגנטית ,מצחיקה ואפילו מגניבה, אני יודעת שאני יפה וסקסית אבל לא מצליחה להתנער מההרגשה שאיך שהבחור יראה אותי הוא פשוט יעשה סיבוב פרסה.
אני לא יודעת איך להתנער מהתחושה הזאת , זו הרגשה שחשבתי שהשארתי מאחור והנה היא פתאום צצה, בלי שום טריגר.
סליחה אם חפרתי אבל הייתי חייבת להוציא את זה החוצה, תודה לכולם על האוזן

orenikogold

New member
באתר הכרויות יש לך תמונות גוף?

כי אם התשובה היא חיובית אז אני בטוח שהדייט יהיה מוצלח.
ואם לא אז אני כמעט בטוח שהדייט יהיה מוצלח.

goolo1

New member
כן

כן, יש כמה תמונות, אני שמה תמונות שמעבירות בדיוק איך אני נראת. אין טעם לשים משהו אחר, הרי חלק מהרצון להיות עם אדם זה גם משיכה פיזית, ועדיין התחושה הזאת לא עוזבת אותי, יצאתי בעבר לדייטים דרך אתרי הכריות ולא היו לי את החששות האלו

SleeplessBeauty

New member
אני מניחה שזה בכלל לא עניין של משקל

כלומר את מניחה שהוא יפרסס בגלל המשקל, בחורה אחרת שבלחץ מהדייט בטוחה שהוא יפרסס מסיבה כלשהי אחרת.

לכל אחת יש את הסיבות שלה להילחץ מדייט, במיוחד פגישה "חצי-עיוורת" (כי תמונה זה לא כמו במציאות...)

את יודעת מה, אני קצת מקנאה בך. טוב, לא קצת...
לפחות לך יש את האומץ לקבוע דייט בכלל, אני עוד לא שם אפילו.

30 זה בדיוק הזמן להבין, לדעת, שאין קשר בין מראה לזוגיות, אהבה, חתונה, מה שתירצי. עכשיו יקפצו עליי ויגידו שזה לא נכון. אבל לא נולד האדם שיכול להגיד שמה שיפה בעיניו, טוב בעיניו, זה בהכרח מה שיפה וטוב בעיני האדם השני.

goolo1

New member
אני מסכימה לגמרי

ועדיין מוצאת את עצמי לבד, זה לא שלא יצאתי עם גברים ואני יודעת מה אני שווה, ועכשיו פשוט בלי שום הגיון ההרגשה הזו מעיקה עליי.
ותודה על מילות העידוד :)

יש הרבה

היגיון בתחושה שלך, גם אם אין צדק. אם יש איזו "נשמה טובה" שאמרה לך את מה שאמרה, אז ברור שתרגישי רע. ובכלל אנחנו חיים בחברה, בעולם, שהרבה פעמים משקר לנו והרבה פעמים גם פוסל אותנו על מיליון ואחת סיבות, בכללן המשקל. הרבה פעמים קל להיתפס למחשבה של שחור ולבן והרבה פעמים קל לצבוע הכל בשחור. להיתפס למה שמישהו אחד אמר ולראות דרך זה את כל המציאות. אני אומרת, תרשי לעצמך כמה שעות של באסה, ואחרי זה תקומי ותגידי לעצמך שזהו, די, מה שאת מרגישה כבודו במקומו מונח- אבל את לא תהפכי את זה למציאות שלך.

Blue Rose

New member
כנראה שאת מחבבת אותו על גבי הנט...

כנראה שאת כבר בונה תיקוות לקשר הזה....כשחושבים ככה- הנטיה הראשונית שלנו היא לחשוב למה זה לא יצליח....בעיקר בגלל הפחד של או מה אם ידחו אותי או מה אם אקבל כל מה שקיוויתי...ועדיין לא אהיה מאושרת..

הפחד מדחיה תמיד קיים. אחד הדברים שאנחנו עושים כדי למנוע אותו הוא נניח לשים תמונות שלנו, כדי שאם האדם לא נמשך אלינו- שנחסוך לשנינו את ההרפתקאה ונמשיך לדפדף לבחורה הבאה...
הכי קל להאשים את המראה....אם לא היית שמנה, אז היית מוצאת משהו אחר להאשים- האף הלא מושלם, נקודת החן ההיא, הפצעון ההוא, הוא בכלל בטח מחבב שמנות (מה שתגיד לעצמה רזה שנדחתה ב(סמי)בליינד-דייט).....
ברור שזה קל כשאתם לא מכירים...כי זה לא שהוא לא אוהב את הציניות שלי....וזה לא שהוא לא אוהב שאני לוחצת על אמצע השפורפרת של משחת השיניים...
יש המון פעמים שזה בכלל קשור לדברים אחרים שהבחור חושב- אבל אנחנו לא קוראי מחשבות ולא יודעים שמשהו בנו מזכיר לו אקסית שהכאיבה לו...

אז חוזרים להאשים דבר ברור ומוכר- הוא לא אוהב את איך שאני נראית.
אני שמנה = הוא לא נמשך אלי בגלל זה.

בסופו של דבר- מה שיהיה יהיה - אם יהיה טוב- סבבה....אם לא...יהיה טוב בפעם הבאה או זו שאחריה...העיקר שתאהבי את עצמך... זה המפתח שיתן לאחרים לאהוב אותך באמת.

את בעלי פגשתי דרך אתר הכרויות שאפילו לא היו תמונות בו אז...היתה הגדרה של מבנה גוף ורשמתי שאני שמנה. אז היה בליינד דייט 100%. כבר אחרי הדייט הראשון ידעתי שיש פה משהו ...ואחרי מכשולים, קשיים, והרבה אהבה....הנה אני נשואה 10 שנים ועם שני ילדים ועדיין אוהבת אותו עד עמקי נשמתי ומרגישה ממנו אהבה זהה. וזה היה אז אחרי כמה בליינד דייטים שחברות סידרו, שאני יזמתי ושאחרים יזמו ...וזה לא נראה לי או להם....היה לי קל מאוד להאשים את המשקל...אבל הפסקתי לחפש מה להאשים ואמרתי לעצמי שכל עכבה לטובה- וכך גם היה....

אני אדם תכל'ס משונה...לא מתלבשת יפה מידי, לא מתאפרת- הנוחות חשובה לי בהרבה...לא עונדת תכשיטים, ולא אוהבת בשמים...לא מבינה מחוות רומנטיות..די אפאתית...לא מסודרת ושכחנית ובעלת הפרעת קשב וריכוז...ששוכחת על מה היא מדברת באמצע המשפט...פמיניסטית שדורשת לשלם על עצמה...יש כל כך הרבה סיבות שאחרי פגישה ראשונה לא יחזרו אלי....אז הפסקתי לחפש למה לא...והתחלתי להגיד לעצמי- מה אם כן? וזה מפחיד באותה מידה...בדייטים שלי מה שגיליתי זה שכל עוד אני לא מוכנה למשחקים- מי שרציני ימצא אותי. כל עוד אני לא מתפשרת על מי שאני ואיך שאני בוחרת להיות- מי שזה מתאים לו ידבר איתי...ותוך הבלאגן הזה- לפעמים אני סוגרת את הדלת ולפעמים הם מסיבות שונות שבכלל לא משנות...פשוט ממשיכים הלאה...כי מי שאוהב אותי כמו שאני וללא משחקים והצגות שווה כל כך הרבה...שזו בכלל המטרה הראשונית...

רוזי! שקישקשה יותר מידי ולא אמרה הרבה...

goolo1

New member
תודה

המון תודה על המלים הכול כך נכונות שלך.
בוקר חדש והבעסה קצת ירדה, והמון בזכותכם .
אתם צודקים, מה שיהיה יהיה, ויהיה טוב :)

noamko80

New member
היי

אשמח לשמוע איך עבר הדייט.
אין לך מה להרגיש רע. אני הרבה פעמים מקנאת בנשים מלאות/שמנות יפהפיות בפנים.
אני כשנפגשת עם בחור מסתכלת קודם כל על הגוף שלא יהיה רזה מדי, אפילו שיהיה מלא/שמן ואז מסתכלת על הפנים, כמו: שיניים וחיוך.

המון בהצלחה

חג שמח,
נועם.

goolo1

New member
שמחה לעדכן

שהחששות שלי היו ממש רחוקות מהמציאות, הבחור היה מקסים וכל הזמן החמיא, וגם אני הרגשתי טוב במהלך הדייט עצמו ואם יורשה לי לומר גם נראתי טוב :)

noamko80

New member
תודה על העדכון...

למרות שאני לא מכירה אותך, אני מאוד מאוד שמחה שהחששות היו לחינם והדייט עבר מצויין.

מועדים לשמחה
חג שמח,
נועם.

למעלה