קצת לצחוק

stאסתי

New member
קצת לצחוק

יש אחד הגיע יום אחד לעבודה צולע, חבול, פצוע וכולו מלא בדם. הבוס שלו האדים מרוב כעס וצעק עליו, "השעה עכשיו 9:00 בבוקר, היית צריך להיות כאן לפני שעה!" "בדרך לעבודה נפלתי מהחלון של הקומה השישית", הסביר לו האיש המסכן. הבוס שאל אותו בעצבים, "וזה לקח לך שעה שלמה???" ================================================================================================ איש אחד קנה חפיסת סיגריות, ומתחיל לעשן בחנות. ניגש אליו המוכר ואומר לו, "סליחה אדוני, אסור לעשן בחנות." "מה זה הדבר הזה", שואל אותו האיש, "אתם מוכרים סיגריות בחנות אבל לא מרשים לעשן?" המוכר המתגונן לא ידע מה להגיד ואז הוא פלט, "אז מה, אנחנו מוכרים פה גם נייר טואלט..." ============================================================================================== למה פיטרתי את מזכירתי? לפני שבוע חל יום הולדתי ה-36 במקרה גם לא הרגשתי כל כך טוב באותו הבוקר. ירדתי למטבח לארוחת בוקר, תיארתי לעצמי שאישתי תהיה חמודה ותגיד "עד 120", אבל היא לא אמרה אפילו "בוקר טוב", שלא לדבר על "מזל טוב". הילדים נכנסו גם הם למטבח,אולם להפתעתי,לא הוציאו אף מילה. בנסיעה למשרד לא היה לי מצב רוח במיוחד, הרגשתי די מזופת, אך כשנכנסתי למשרד פגשתי את מזכירתי שאמרה, "בוקר טוב בוס, יום הולדת שמח!" עבדתי במשרד עד הצהרים, כשלפתע שמעתי נקישה בדלת ומזכירתי הציצה ואמרה, "תסתכל איזה יום נפלא בחוץ ולך יש יום הולדת. מה דעתך שנצא לצהריים רק אתה ואני?" "קדימה", עניתי ללא היסוס ותוך כדי כך חשבתי שזה הדבר היפה ביותר ששמעתי היום. יצאנו לארוחת צהרים, לא הלכנו למקום הרגיל אלא למסעדה קטנה ונחמדה מחוץ לעיר, שתינו כמה כוסיות מרטיני ונהנו מאוד מהארוחה. בדרכנו חזרה למשרד אמרה מזכירתי, "האם אנחנו חייבים לחזור למשרד?" עניתי, "לא בהכרח." ואז היא אמרה, "מה דעתך שניגש לדירתי ונשתה עוד מרטיני אחד?" הלכנו לדירתה שתינו משקה נוסף, ואני הצתתי לעצמי סיגריה. בעוד אני מעשן את הסיגריה פנתה אליי בקול מגרה ואמרה, "אני חושבת שאלך לחדר השינה להחליף בגדים למשהו קל יותר ואוורירי." "בבקשה", אמרתי. מאחר שלא הבעתי התנגדות, היא נכנסה לחדר השינה ולאחר כעשר דקות היא יצאה משם על עוגת יום הולדת ענקית ואחריה הופיעו שם אישתי והילדים, ששרו, "יום הולדת שמח לך..." ואני ישבתי על הספה עם גרביים בלבד... =================================================================================================== איך שגברים מסתבכים איש עסקים פגש אישה יפהפייה ויחד הם סיכמו לבלות יחד את אחר הצהרים, ובתמורה הוא ישלם לה 500$. וכך הם עשו, אך כשהוא עזב, הוא הבחין שאין לו כסף מזומן עליו וסיכם איתה שיבקש ממזכירתו לשלוח לה את הצ'ק, בתירוץ של "שכר דירה". בדרכו למשרד, התחרט על מה שהבטיח, בחושבו שכל האירוע לא היה שווה את המחיר, ולכן הוא ביקש ממזכירתו לשלוח צ'ק על סך של 250$ בלבד, בצירוף המכתב הבא: "גברתי היקרה! מצורף בזה תשלום על סך 250$, על שכר הדירה שלך. איני שולח את הסכום שסיכמנו עליו מראש, מאחר ולפני ששכרתי את הדירה ניתן לי הרושם כי הדירה מעולם לא הייתה מאוכלסת לפני כן, הדירה מחוממת כהלכה והיא קטנה בצורה שתתן לי תחושת נוחות וביתיות. לעומת זאת, מצאתי כי הדירה אוכלסה בעבר, לא היה בה חימום והיא הייתה גדולה מידיי." הבחורה מיד החזירה לו את הצ'ק עם המכתב הבא: "אדוני הנכבד! ראשית, איני יכולה להבין כיצד ציפית שדירה כל כך יפה תישאר ללא שימוש. ביחס לחום, יש בדירה חום רב, אך ייתכן ואתה לא ידעת כיצד להפעיל אותו. באשר לגודל הדירה, הדירה בגודל רגיל, אך אם אין ברשותך רהיטים מספיק גדולים כדי למלא אותה, אינך יכול לבוא לבעלת הבית בתלונות. אתה מתבקש לשלוח את שכר הדירה במלואו, אחרת אצטרך ליצור קשר עם בעלת הבית הנוכחית שלך!" ================================================================================================== שאלה: "מהי גלובליזציה?" תשובה: "מותה של הנסיכה דיאנה." הסבר: "נסיכה אנגליה עם חבר צרפתי, התרסקה בתאונה עם במכונית גרמנית במנהרה צרפתית, עם מנוע הולנדי, שננהגה על ידי בלגי שהיה שיכור מוויסקי סקוטי. אחריה עקב צלם פפראצ'י איטלקי על אופנוע יפני. היא טופלה בידי רופא אמריקאי שהשתמש בתרופות מברזיל. וכל המידע הזה מגיע אליך על ידי ישראלית שמשתמשת בטכנולוגיה יפאנית שנבנה מהטיוונים..."

למעלה