קצת לפרוק...

a c flemch

New member
קצת לפרוק...

קרה לכן שההורים שלכן לא כלכך תמכו בקשר עם החייל או באספקטים שונים שלו?
אני רוצה מחר ללכת לבקר אותו כי הוא סוגר שבת, ויש לו שישי ביקורים... וזה אחד השווים! כי אני מתגעגעת והכל. הבעיה היחידה שההורים שלי ממש התעצבנו כשהודעתי להם שאני מתכוונת לסוע איזה 3 שעות + לכל צד חח בשביל שעתיים להיות עם החייל
הם טוענים שאסור לאשה להקריב כלכך הרבה ובלה בלה והם ממש ביאסו אותי והפחידו אותי... קיצר אוףףףף קרה פה למישהי? חח צרת רבים חצי נחמה

מאיויוXD

New member
יוווו

אבא שלי עם הדעות שלו, גם הוא בגישה שהבן תמיד צריך לשלם ולהסיע ולהקריב והאישה צריכה להיות יפה ולשתוק
אמנם לא קרה לי מה שהיה לך, אבל הוא תמיד מתעצבן כשאני מבקשת ממנו להסיע אותי כי נדב לא יכול, או שאני מבקשת כסף ליציאות וזה ("שנדב ישלם עליך!!") ואני לגמריי פמינסטית בקטעים האלה P: שונאת שמתאמצים בשבילי.. יאללה נו קצת ויכוחים והסבר שאני רואה את הדברים קצת אחרת ואחרכך זה עובר :) תסבירי להם מה הגישה שלך, שאת ממש רוצה לראות אותו וזה מגניב גם לבקר אותו בבסיס! הלוואי שלי הייתה הזדמנות..

a c flemch

New member
חחחח מיושנים האבות האלה!

מה נעשה איתם??? מעצבנים
בסוף הלכתי! וויפייי

טוב אני מבינה אותך לגמרי..

גם אני רציתי לנסוע פעם אחת לטקס שלו של יום הורים משו, והייתי אז בת 15 וחצי וההורים לא הסכימו לי, כי הבא"ח שלו בטירונות היה ממש רחוק וזה איזה 3 וחצי שעות נסיעה. הם אמרו לי שזה לא מתאים שאני צריכה לעשות כאלו דברים.. אבל אני הצלחתי לשכנע אותם שזה ממש חשוב בשבילו שאני אבוא ובסופו של דבר הם הסכימו לי. אז אני מבינה אותך ואיך שאת מרגישה זה באסה.. אבל באמת תנסי לשכנע. :)

a c flemch

New member
כן בסוף נסעתי...

רק שלא ממש שכנעתי אותם
וואו לסוע 3 וחצי שעות בשביל בחור, בגיל 15??? שאפו...

דניאל7707

New member
מבינה לגמרי

אצלי תמיד החבר מגיע ומתאמץ נותן לי כמעט את כל הסופ"ש שלו ובגלל שהוא כ"כ מתוק ומוותר על הרבה דברים החלטתי להתאמץ ולנסוע אליו, היה מדהים נהנתי מכל שניה , אם את חושבת שהוא מתאמץ מספיק זה שווה ... חבר שלי משרת במוצב גבעונה ויש למטה הרבה נחלים וכל מני מקומות יפים בהזדמנות יעלה תמונה.

a c flemch

New member
בדיוק!!!

ככה גם אצלי
הוא חוזר ומקדיש לי מלא זמן ורציתי לעשות משהו בשבילו! להקריב כזה... חמווד! איזה שווה לך עם הנחלים, אנחנו סתם הסתובבנו בשמש

למעלה