קצת לפרוק...

קצת לפרוק...

חזרתי לא מזמן משיחה עם הפסיכולוגית.אמרתי לה שאין לי מה להגיד לה.זו היתה פגישה ראשונה. הייתי עם ההורים.בעיקר הם דברו.אני מידי פעם בכיתי. לוקחים מדמי בכל חודש. צילמו אותי מכל זווית אפשרית.את כל הבפנוכו הפכו לי. שתיתי מים רדיואקטיבים.לטובת הצילום כמובן...גועלללל. עזבתי תדירה.הפסקתי חיים ועכשיו חדשים. ואולי בכלל לא אפילפסיה.לא כל כך יודעים. העיקר הכדורים. והכרתי כמה מילים חדשות.מונחים רפואים שלא ידעתי.שלא נדע. עזבתי אהבה.נישאר כאב בלב.ורייק לי בפנים. הפסיכו לא אמרה כלום.רק שאין ספק.צריך לדבר."יש לך על מה לעבוד..." הזיכרון לא כתמול שלשום.רק זכרונות מעורפלים.בלי קשר לזמן.הזמן...נוזל. כבר אין לי ורידים.מהכף יד זה הכי כואב. ואולי עוד אישפוז.עוד קצת להצתלם.עוד קצת אלקטרודות לראש.עוד קצת.ממה שיש.ממה שאפשר. ואני לא מתלוננת.מודה שזה "רק" זה. תמיד יכול להיות יותר גרוע. "גיבורה" הם קוראים לי בבית. ואני בוכה. האישה אמרה "אוהבת" ועזבה. כל השערים פתוחים ואין לאן להכנס. בונה לי דלתות.שאפשר לפתוח ולסגור. מחפשת חדרים.להכנס ולצאת. מחפשת שוב דרך.ללכת. הולכת. הלכתי.

חייםלוי

Member
מנהל
אין לי אלא לשלוח לך ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

ואני מבטיח שיהיה יותר טוב טוב ששיתפת

האליפסה

New member
../images/Emo140.gif

נשמע קשה כל כך. לשנות פתאום לגמרי את החיים, לאבד אהבה שהייתה, לחזור לבית ההורים - והכל בשביל משהו שעדיין בסימני שאלה. קל לכתוב וקשה לקיים, אבל עוד מעט, אחרי העניינים ירגעו טיפה, כדאי לנסות לחשוב איך ניתן לנצל זאת לצמיחה אישית. לשינוי חיובי בחיים. כשיהיה לך קצת יותר ראש לזה ויותר כח, נסי אולי את הספרון הזה. עיינתי בו אתמול בחנות ונראה לי שהוא בהחלט יכול לשמש טריגר לאנשים שמרגישים "תקועים" לעשות מעשה ולשפר את חייהם. וקבלי קצת
(אין כמו אוכל טוב וספר טוב לשיפור מצב הרוח
)

היי ../images/Emo24.gif

אני יודעת שאת במצב הכי רגיש שלך..גם לאבד אהבה, הבדיקות, גם להיחשף מול ההורים זה אף פעם לא דבר קל וגם לאבד את העצמאות אבל את החסרונות אפשר להפוך (לפחות בחלקם) ליתרונות להיות עם ההורים במקום מוגן וחמים ולחלוק ולשתף ולא ישפטו אלא פשוט יבינו ... דווקא עם כל הבדיקות שזה לא נעים תנסי לומר לעצמך שאת חזקה ושזו פשוט תקופה שתעבור ושיום אחד תצחקי על כל זה (אני אומרת את זה לעצמי ברגעי השפל הכי קשים שלי) אולי תתעסקי במוזאיקה בבית זה מרגיע את הנפש אני מתעסקת במשהו אחר למרות שכמוך לא התעסקתי באופן מקצועי אבל למדתי מוזאיקה וזה כיף כיף וזה מרגיע אומנות וביום שמש לטייל בחוץ זה יעשה לך טוב ..יבריח לך קצת את התחושות הרעות גם אם זה לשעה זה שווה הכל...תנסי..מבטיחה ששווה. מחבקת חזק חזק

בוקר טוב טוב טוב ../images/Emo66.gif

זה מרגש.חייבת לציין. אתם ז"א.מרגשים.אולי אני מתלהבת יותר מידי אבל לא.אני לא.אני באמת מודה ומרוגשת. הבוקר קמתי יותר...יותר קמתי.. תיכף אצא לגינה קצת ולשדות לקחת אוויר.יש רוחות מטריפות בחוץ.והכל י-ר-ו-ק.זה לנשמה. ויש גם יותר אופטימיות כמובן. כשהשמש מאירה...הלב פורח...או משהו כזה..;) אז שיהיה יום נעים נעים לקראת סופש נפלא... תודה,על כל מילה. :)

למעלה