קצת לפרוק. מותר?

Shelly Webster

New member
קצת לפרוק. מותר?

לא כתבתי פה כבר דיי הרבה זמן. טוב לראות שיש אנשים ישנים וחדשים שהחליטו להמשיך\להתחיל לחלוק איתנו. ובהצלחה למנהלת כמובן! מי שלא יודע - מחר יהיו 9 חודשים מאז שאבא שלי נפטר. הוא חווה אירוע מוחי והתאושש, אחרי חודשיים קיבל שטף דם מוחי והיה מחוסר הכרה. רק 3 ימים לפני שהוא נפטר רבנו. ריב ענקי. הוא היה החבר הכי טוב שלי. האהבה הכי גדולה שלי. כמו שאומרים שקשר של אמא זה לא כמו קשר עם אבא, אז גם קשר עם אבא זה לא כמו קשר עם אמא. אני צריכה את ההומור שלו. את הקלילות. את הבן אדם שעוד לא הספקתי להגיד "אני רוצה נעליים חדשו..." והוא כבר היה קונה לי. אני צריכה את הבן אדם שהיה אוסף אותי אם הייתי נתקעת ונותן לי כסף כשהייתי צריכה. את הבן אדם שהיה צריך להתווכח איתו מתי לחזור הביתה (שרק עכשיו אני כל כך מתגעגעת לזה). אני צריכה עוד בית לחזור אליו, כי אני משתגעת. אני לא יכולה להיות יותר רק אצל אמא. אני צריכה קצת אבא. ולפעמים זה לא נתפס שאין יותר. שזה נגמר. שהוא לא יחכה לי בחלון כשאני חוזרת מבית ספר. לא נתפס שהוא לא יהיה בשום אירוע. לא נתפס שעוד 3 חודשים זה כבר שנה שלמה. קשה לחיות ככה. יש הרגשה כזאת של חוסר אונים , והיא תמיד באה כשאני לבד. יש לי חבר מדהים שעובר איתי הכל, והוא הבן זוג הכי מדהים שאפשר לקבל. אבל זה לא תחליף לאבא. אני צריכה גם אבא שיהיה פה, ואין. פשוט אין לי שום אבא. אני חושבת עליו המון בזמן האחרון. שומעת שירים שמזכירים. דואגת להמשיך גם הלאה. לפעמים בא לי לעצור ולא להמשיך הלאה. לא מתחשק לי לפעמים להמשיך. בא לי להיתקע ולבכות ולבכות ולבכות, ואולי זה יעורר משהו באלוהים והוא יחליט להחזיר לי את מה שלקח... יש פה מישהו שהאמונה שלו באלוהים פחתה אחרי שאיבד הורה\הורים?

קודם קבלי חיבוק חם ותומך

וברור שמותר ורצוי לפרוק ראשית צר לי על אובדנך לדעתי לאבד הורים זה לא קל ועוד לפני כן שיהיה ריב לא חושבת שזה קשור אצלי ההיפך היא התחזקה

natalieov

New member
מתוקה!!!

באמת תהיתי לאן נעלמת לנו ואני כ"כ שמחה שחזרת לכתוב כאן... אני כ"כ מבינה אותך.. באמת! התיאור שלך את אבא שלך נורא הזכיר לי את אבא שלי... גם אני הייתי נסיכה קטנה שקיבלה כל מה שהיא רוצה והייתי מאוד קשורה לאבא... ופתאום זה נעלם וצריך להתרגל לאמא שאיתה אף פעם לא הייתי בקשר כ"כ טוב... אני תמיד אומרת שזה הניסיון הכי קשה שלי בכל האובדן הזה- הקשר עם אמא- אני ממש לא מסתדרת איתה אבל מבינה שאין לי הרבה ברירות ושבעצם היא היחידה שיכולה להכיל אותי... מאמי זה טוב שאת דואגת להמשיך הלאה וזה גם טוב שאת בוכה וחושבת על אבא.. אל תדחיקי ותתעלמי וגם אל תשקעי יותר מידי... את בדיוק בדרך הנכונה... ואני כאן כדי לתמוך בך! מבטיחה לעשות הכל כדי לעזור!!! לגבי השאלה שלך, אני מאמינה באלוהים מאז ומתמיד... פעם הייתי שומרת שבת היום כבר ממש לא.. לא מקפידה על דברים כמו פעם... אני מאמינה בו אבל יותר מהכל מאמינה בעצמי ומאמינה שהכל מסתדר לטובה... אוהבת המון ושולחת מיליון חיבוקים מחזקים! נטלי.

לנשום1

New member
../images/Emo24.gif

שלום שלי... לפעמים מאוד חשוב לעצור ולא להמשיך. הכוונה היא להקדיש זמן מרווח ולהיות בו לבד.לבד אבל עם אבא. זה יכול להיות כשאת רואה סרט שהוא אהב,זה יכול להיות ערב איכותי ונעים בים או ביקור בקבר. את יכולה לכתוב לו או סתם לעצמך,לצייר, או אפילו ממש לדבר איתו. הזמן איכות הזה יהיה זמן שאותו את מקדישה לעצמך ולאבא. כשאבא נפתר האמונה שלי באלוהים לא פחתה. אבל לפעמים ברגעי משבר כעסתי עליו... הרבה הרבה כוח!

למעלה