קצת לפרוק מהלב

smach

New member
קצת לפרוק מהלב

יש לי מין אופי כזה... לא ברור, אני בעצמי עוד לא ממש מכירה אותי לעומק. מצד אחד כלפי חוץ אני יכולה להפגין אסרטיביות וביטחון אבל זה רק קליפה. עמוק בפנים אני כלום. זה נראה כאילו אני מדברת בביטחון אבל מבפנים אני רועדת, ואני תמיד אומרת את הדבר הלא נכון, וכולם מסתכלים עלי במבט מוזר כזה... מנסים להבין איך לאכול אותי. ואני לא מסתדרת בעבודה. מתה מפחד מכל ישיבה, כי אז אני אצטרך לדבר, ושוב אגיד את הדבר הלא נכון, ושוב ינעצו בי מבטים מוזרים כאלו... סוג של "איזו יצורה..." . היום זה קרה לי.. אמרתי משהו, וזה לא היה במקום (חשבתי שכן.. ) רק בדיעבד הבנתי שלא (לא הערה מעליבה חס וחלילה אלא משהו בענייני עבודה שלא התאים לישיבה), ומישהו בכיר העליב אותי לפני כולם... וכרגיל..המבטים .. המבטים.. וכולי הסמקתי וחייכתי במבוכה. לא עיכלתי מה שהוא אמר לי רק אח"כ בבית ירד לי האסימון.וישר עלו לי דמעות לעיניים..זה היה די מעליב כשחושבים על זה... (רק חלק ממה שהוא אמר "את רוצה להיות ג'ירפה ולרוץ לפני כולם" או משהו כזה, די הדחקתי את כל הרגע המביך הזה! באותו רגע פשוט הסתכלתי עליו , חייכתי במבוכה והנהנתי כמו מפגרת!!!) ואני נחמדה וסימפטית אבל אין לי יחסי אנוש טובים, קשה לי לקשור שיחה עם אנשים, סתם ככה לשבור את הקרח ולא רק ענייני עבודה נטו. בגלל זה אני לא מצליחה ליצור קשר אישי עם האנשים מולם אני עובדת . ואני לוקחת קשה דברים. נלחצת מכל דבר פעוט, כל מטלה הופכת אצלי לסיפור גדול, נלחצת מכל דבר שמטילים עלי. לא עצמאית בכלל. תמיד מסתבכת עם עצמי . כדי להרגיע את עצמי אני אומרת שאני חייבת להמשיך ולבלוע את הצפרדע, כי אם אני אעזוב את העבודה הזו, יהייה לי קשה פי אלף למצוא משהו אחר שיתאים לי, קשה למצוא עבודה בתחום שלי למישהו חסר ניסיון, אני צריכה להגיד תודה על מה שיש לי ולהמשיך לסחוב. ועוד שנה-שנתיים בקורות חיים לפחות יהייה רשום לי משהו נורמלי. ואז אני אוכל לבחור אם לחפש לי משהו ראש קטן קטן קטן או להמשיך ולחפש משהו בתחום... ואם אני אהייה עד כדי כך גרועה אז כבר ידאגו להעיף אותי, ולפחות תהייה לי אסמכתא מה אני שווה ויהייה לי אחלה תירוץ למצוא לי איזה עבודה של ראש קטן אבל ממש קטן... אוף! אני מרגישה ממש חרא וממש אבל ממש לא בא לי ללכת מחר לעבודה!!!!!!

../images/Emo24.gif

הי דבר ראשון אני ממש, אבל ממש מזדהה איתך, גם לי יש את הקטעים האלו שאני גורמת לעצמי מבוכות,שאני משדרת מוזרות. אבל, למדתי להשלים עם זה, אז מה אם אני קצת מוזרה???? אני אוהבת את עצמי, אני חושבת שיש לי הרבה מעלות, כמו שאת אומרת את נחמדה וסימפטית, אז תדעי שאנשים אוהבים אנשים סימפטים הרבה יותר מאנשים שיודעים להגיד תמיד אתהדבר הנכון. תסתכלי במעלות שיש בך, תעריכי אותם. ותשלימי עם החסרונות. אני לא יודעת אם זה יעזור לך, אבל לי מאוד עוזר לצחוק על עצמי, אני למשל במקרה שלך, הייתי מספרת אחר כך (כמובן למישהו/י שאני מרגישה בנוח איתה): את לא יודעת איזה פדיחה עשיתי לעצמי היום בעבודה! ואחר כך עוד הבוס ירד עלי והנהנתי כמו מפגרת. אני לא יודעת אם זה עוזר לכולם, אבל לי זה גורם להכניס את הדברים לפרופורציה, ובמקום לבכות לצחוק. כמובן שאפשר גם קצת להשתפר בקטע הזה, תמיד יש מה ללמוד ולהתקדם - אבל את זה אני אשאיר לשאר החבר'ה פה, אני בטוחה שיהיה להם מה להגיד בנושא.

Darek engel

New member
שלום לך .

אני רוצה לחזק אותך את בסדר גמור לא כל הזמן צריך להגיד את הדבר הנכון מותר לנו לטעות אנחנו אנושיים בסך הכל .בקשר לעלבונות אז את לא חייבת לקבל מאף אחד אם זה לא מתאים לך פשוט תגידי להם זה לא מתאים לי .יש לי עוד משהו להגיד לך אני קצת מזה שקראתי את מה שכתבת למדתי עלייך ואני רוצה להגיד לך שאת בחורה נבונה ויש לך חוש הומור טוב את נורא רגישה וזה אולי גם הבעיה.אני יכול להציע לך רק לחזק את הביטחון העצמי שלך בזה שתמשיכי לכתוב כאן זאת התרופה לפרוק כאן את הבעיות לאט לאט הדברים יסתדרו. אני מאמין בך אני יודע שתצליחי רק את לא צריכה לוותר.שיהיה לכולנו יום טוב יום מלא אהבה.

למעלה