קצת לפני

תלתלית

New member
קצת לפני../images/Emo20.gif

קצת לפני השעה תשע, ערוץ 3. מזגן.תריסים מוגפים. פיג'מה. תלתלים מסורקים בתוך שמיכה. קצת לפני שתתקרר הלזניה שבתנור, קצת לפני שיוכן הקפה הקר בספל הג'רפה הגבוה, הכתום. יושבת וכותבת, מילים על מילים. בלי משמעות. צילום מצב. קצת לפני שרפאל ישבור את הלב לעדיה והיא אפילו לא תדע על זה... קצת לפני שאלה תיוותר בחוסר החלטיות גמור, תשאיר אותנו שוב המומים מיופיה, ומהשברירים האלה , (או שאולי היום היא תחליט?) אולי היום נדע מה קורה עם הלב שלה, קצת לפני כל זה... אני יושבת פה במזגן, ומרגישה את ההרגשה הזו, כאילו עוד מעט אתעדכן לגבי חברים ישנים וותיקים. זו הרגשה מאד מוזרה ומעט הזוייה. קצת לפני שדורון בטח יבשר למרים שהוא לא יכול בלי תל אביב אפילו שחרא כאן. קצת לפני שאלון שוב יזבל בשכל ויעשה לי דמעות אני יושבת פה וחושבת איפה יש עוד 40 דקות בחיים אשר יגרמו לי לכתוב כל כך הרבה מחשבות על החיים? על האהבה או על עצמי? ומה אעשה כשהסדרה תיגמר? ואפילו שולחן לחמישה כבר לא משדרים יותר? לאן ילכו כל המילים האגורות? המילים האלה שאי אפשר לדלג עליהם...? קצת לפני השעה 9. יום ראשון. עוד אחד שהגיע מהר מידי...

Gods Wave

New member
יש שולחן לחמישה

שידורים חוזרים, ביום שישי... סליחה, שבת. לא בטוחה באיזו שעה... אבל לא בעיה לבדוק... אתמול נתקלתי בזה במקרה ונורא שמחתי... ובדיוק אמרתי לחברה אתמול ששולחן לחמישה זה קצת כמו שבתות וחגים האמריקאי....

תלתלית

New member
"כולה טטריס"

רפי נשאר לבד. עוד פעם לבד. הפעם אין לו חתולה, והוא אפילו לא מתח את האהבה עם עדיה היפה עוד כמה פרקים.. רפי נשאר לבד, ואפילו טטריס אין לו.ויואל הולך לשירה, חם שם בתוך העבר, ובטוח לבינתיים,עד שתבוא יעל.והיא תבוא, הוהא איך שהיא תבוא. אלה רוצה להחזיר לרפי את הטטריס שלהם. כולה טטריס. עם כמה חולצות בשקית ענקית. מסלסלות כאלה היא עברה לשקית.היא פשוט מתקדמת אחורה. שתיתן לעצמה סטירה.הייתי נותנת לה אבל אני אוהבת אותה מידי. טטריס.חומות. היא רוצה לשחרר את כל החומות האלה. אבן על אבן על אבן על אבן, עד שתצא שורה, ונרוויח כמה נקודות במרדף הזה אל החומה שנעלמת עם כל שורה שמוסיפים. כל הפרק חיפשתי את הטטריס שלי, הוא במגירה רחוקה שקשה לי לפתוח כי חסומה בהמון המון קופסאות של מכתבים וקורסים מהתואר הראשון.מחר על הבוקר, אני אשחרר את המגירה הזו. לפחות בחומה הזו לאלה יש קצת נקודות, כי עם החומות שבלב היא לא מסתדרת מי יודע מה. אני לא מתפלאת כל כך. אלון באמת מביא לי חשק לשחק טטריס כל היום. בלי הכרה. דניאלה תעזור לאיתן לאשפז את עצמו "חושבת מחשבות, עוטפת את הכול במריבות, עכבות". היא אומרת "אני טוב לי ככה". וזה נפלא. ככה טוב לה. "חושבת מחשבות, גונבת לבבות ואהבות, גאוות ואכזבות"... ככה טוב לה. שתלך עם הטוב הזה קצת לרפי. להיות איתו קצת בבדידותו. ומי יהיה עם עדיה? הספר של טשרניחובסקי? אולי היא תקרא ב"מורה הנבוכים" לפני השינה. ותצטער שאין לה טטריס. אני במקומה הייתי מצטערת.שורות שורות. אבן, אבן, הרבה נקודות.לשבור שיא. עדיה,תשמעי, הטטריס אצל אלה. במגירה. גם הלב של רפי.

Gods Wave

New member
אווצ'...

יפה כתבת.... ואם מדברים על איתן... אמנם הוא גס, אימולסיבי במקומות הלא נכונים... אבל העיניים האדומות האלה שלו, שבילי הדמעות, כל כך נוגעים. "אני אוהב אותך גם ככה" הוא אומר לה. פעם לא סבלתי אותו...

תלתלית

New member
תודה

תמיד העיניים האדומות שלו מזכירות לי את החיילים שהיו לי. מסוממים. כלא 6.

טוסקה

New member
יקירה, כתבת נפלא (כרגיל)../images/Emo24.gif ומה

יהיה באמת כשהסידרה תסתיים? גם אני תוהה...

zoeid

New member
יהיה מצער מאוד מאוד

והסידרה תמיד תהיה חקוקה בזיכרון

qt1

New member
אלה באמת אומרת לרפי ש"כולה טטריס"

יש סיבה לכך שקשה לחלק מאיתנו לקבל את הדברים כפי שהיא אומרת אותם? אולי היא באמת רוצה לתת לרפי משחק שהיא יודעת שהוא אוהב וסתם שוכב אצלה בדירה??? למה לא בעצם? ובשביל מה היא צריכה את החולצות שלו? אולי מבחינתה הוא לא חוזר יותר? גם אם רפי אמר שהוא אוהב את אלה כבר שנה, זה לא אומר שרפי אמר "אני יודע שאני מסוגל לחיות עם אלה" יש הבדל גדול בין לדעת שאתה אוהב מישהי לבין לדעת שאתה מסוגל לחיות איתה. אני לא יודעת למה שלושת הפרקים האחרונים קשים מאוד,הפרק הנוכחי השאיר תחושה לא פחות קשה מהפרק הקודם,זו שרשרת של דברים ואין כאן מקריות בכלל לדעתי. עדיה אגב, ילדה גדולה מאוד. התגובה שלה היתה מאוד מוזרה לטעמי,לקוחה מסרט בריטי, אז הוא אוהב מישהי אחרת, למה לא היתה ביניהם שיחה על היחסים שלו בעבר? למה רק על שלה? אני לא מבינה את הקשר המוזר הזה בכלל, צ'קים מתנופפים באוויר, סכומים שאני בכלל לא זוכרת , לבוש מוזר ורפי עם ספרים מצומת ספרים , בלאגן.

Gods Wave

New member
לגבי רפי...

אומר שהוא אוהב את אלה, לא אומר שהוא מסוגל לחיות איתה... זה מה שאמרת. אז מכאן יוצא - אוהב את אלה, אולי לא מסוגל לחיות איתה, אבל גם לא מסוגל להיות עם מישהי אחרת? או שאולי תבוא מישהי שכן תגרום לו לשכוח את אלה?

qt1

New member
אולי...

כתבתי על כך גם בעבר. כתבתי גם איזה סוג של אישה מתאימה לו לדעתי , ואולי לא, אולי הוא יהיה אדם בודד שיזדקן עם סטוצים פה ושם. אני לא יודעת,אין לי איך לדעת. אני כן יודעת שגם עם אלה הוא לא היה מאושר,כך שהפתרון הוא לא אלה, גם רפי משעני צריך לבדוק דברים לעומק בשיחה טובה ופרטנית , אחת כזו שעוקרת את השורש כמו בקטיף כותנה בקיבוץ... אין מה לעשות , כולנו זקוקים מדי פעם כמו מכונית לטיפול 10.000, אנחנו מכונה, וגם הגיבורים שלנו , כמו שראינו היום את איתן מבקש עזרה, בלי בושה- גם הגיבורים המבוגרים שלנו היו צריכים לדעת לבקש את העזרה הזו בלי שיגידו להם. אנשים שרוצים להיות מאושרים , צריכים לחפש את האושר בתוך עצמם, האושר של הדמויות לא תלוי בבני הזוג שלהם אלא בעצמם קודם כל.

גאלה222

New member
התפרקויות וחיבורים

תלתלית - אני אוהבת לקרוא את מה שאת כותבת. רפי ועדיה - עצוב פחד זה היה. ריחמתי עליה, גם עליו. יואל ושירה - אולי התחלה חדשה. נגע ללב כמה הוא נפגע מזה שאמרה לו שהוא "שורץ" אצלה. דניאלה ואיתן - מרגש היה הקטע שהוא מבקש שהיא תאשפז אותו. דורון ו.... ליאת? לא זוכרת את שמה. כואב. נוגע. קשה. אבל היה גם חיוך. הקטע שעולה הכי הרבה על טרשים זה הקשר בין אלה ואלון. כל כך מקרטע. איך הם לא מצליחים "לדבר" אחד אל השני. האמת, נמאס כבר לראות אותם בקשר הלא מוצלח הזה שלהם. והמוסיקה - גדולה מהחיים.

למעלה