קצת לפני שאני זז

קצת לפני שאני זז

כי עכשיו הבוס שלי מזמזם ומזפזפ מאחורי
אז ככה כחולה סליחה דרדסית קיבלתי את המסר הבנתי מצטער קראתי לך כחולה כי הדרדסים כחולים או שאני עיור צבעים אם פגעתי בך מצטער זו לא הכוונה שיהיה לך יום טוב ובהצלחה במלאכת הקודש שאת עושה חייב לזוז שלא יצרפו אותי לשלל המובטלים
ושוב אני לא פנטום די אנשים !!

../images/Emo6.gif

אני לא יודע אם לקבל את זה כמחמאה או כעלבון... חחחחחחחחחחחחחח... די אנשים - הוא לא אני ואני לא הוא !!!

יש שיר של זהבה בן ואחותה

את לא היא , היא לא את אותו חיוך אותו מבט ...... שיר קצת דבילי אבל שיר

טאKילה

New member
רגע אני מנסה למצוא דימיון..../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

רגע אתה זה לא הוא.. הוא זה לא אתה.. אבל יש לכם משהו משותך מילים והיפוכם. "אני לא הוא" "הוא זה לא אני" חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שייכת

New member
הזקרת לי...

"אומרים שאני אינני אני על כן אני נדהם, כי אם אני אינני אני, אז מי אני בכלל?! (קוני למל איפשהו...) צהריים טובים, שייכת.

ורד 35

New member
יש את השיר

כי פנטום הוא הכי בעולם כי פנטום הוא הכי מכולם ורק בגללו הוא הפנטום שלו

סולחת סולחת ...

תשמע אם היית אומר לי ראש כחול סבבה אבל כחולה זה נשמע קצת מתנשא לא? טוב סלחתי
יום טוב

שיר לסולחה מה דעתך, את אוהבת שירים

When I get home Babe, I´m gonna light your fire All day I´ve been thinking about you Babe You´re my one desire Gonna wrap my arms around you Hold you close to me Oh babe I wanna taste your lips I wanna fill your fantasy I don´t know what I´d do without you, Babe Don´t know where I´d be You´re not just another lover No, you´re everything to me Everytime I´m with you Baby Can´t believe it´s true When you´re laying in my arms And you do the things you do You can see it in my eyes I can feel it in your touch You don´t have to say a thing Just let me show how much I love you, I need you, Babe I wanna kiss you all over And over again I wanna kiss you all over Till the night closes in Till the night closes in Stay with me Lay with me Holding me Loving me, Baby Here with me Near with me Feeling you close to me, Baby So show me, show me everything you do Cause Baby no one does it quite like you Love you, need you, oh Babe I wanna kiss you all over And over again I wanna kiss you all over Till the night closes in טוב אני לא טוב בכתיבה כמוך, תסלחי לי
טוב חוזר לעבודה, ופנטום נראה לי תיקח את מה שכתבתי כמחמאה

אתה ממש light my fire

מה , אתה מתכנן סולחה ? יאללה תארגן חפלה בשר , מנגל , שתייה אנחנו מגיעים והפעם מישהו אחר ימנגל

sahr12

New member
....ממש בית משוגעים פה..:)

שני משוגעים בורחים דרך פרדס, ומגיעים ליער עגול. לפתע, אריה מגיע. משוגע א´ בורח בסיבובים סביב היער, כשהאריה בעקבותיו, ומשוגע ב´ מסתכל. לאחר כמה זמן, משוגע ב´ אומר למשוגע א´: "תיזהר!! הוא מתקרב אליך!!!!!!!!" משוגע א´ אומר: "אל תדאג, הוא בסיבוב הראשון. אני כבר בסיבוב השני!!

YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

יפית נראה לי הוא ברח פחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה שלומך נשמהההההההההה ?????????????????

yafit75

New member
YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

הוא רגיל לברוח גרררררררררררררררררררר לא יודעת ממי למדתי את הגגרררררררררררררררררררררר הזה,,,, בסדר אחותי,,,

sahr12

New member
תפסיקו להחמיא לעצמכן....

אתן לא כ"כ מפחידות שאני צריך לברוח.....חחחחחחחחח לפעמים אני עובד...

yafit75

New member
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

הוא באאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
קח
כפיצוייי מי אני?????? לא אמרתי כלוםםםםםםםםםםם

למעלה