קצת לפני חצות...

ב ו ע ו ת

New member
קובע, קובע

ושלא יספרו לך אחרת! וגם העובי, למקרה שאת שואלת. אבל הכי זה מי שמחובר לכל זה, נורא חשוב שידע מה לעשות עם הציוד הכבד הזה, אחרת זה בבחינת נתינת אגוזים למי שאין לו שיניים. אין דבר מחכעיס יותר מציוד שמתבזבז לחינם. נעמה - רע"נ להק ציוד

בועות..יש לך הרבה תפקידים..אני רואה

מסכים איתך שתלוי מי מחובר לתלוי שלו..ואם הוא יודע להשתמש בו..

לילות מוכרים

מאוד מוכרת, היד הזו. הלילות האלה. אפילו ג'ק וג'ון, שני ידידים ותיקים ללילות נטולי מגע. והלב? הוא עוד ארוז שם, באלף חתיכות מרוסקות, פאזל של עשה זאת בעצמך כשתרגיש בטוח. עוד שנה אולי. אח, קולטריין.. מהווישנו אוקסטרה אל תוך הלילה, ואז באופנוע צפונה. מסע לילי מטורף לחיפוש ידים. אבל לא, לא מוכן עדיין לגעת. נוגע-נגוע-מגיע. געגעגע. היט דה ברייקס, בוזו. ונסענו.

יערית

New member
ואתה

מה לקחת היום?

Taz39

New member
אפשר להפנות אותך...

לשקם לסופרים...יש שם מוצרי צריכה... אנחנו גברים עם רגשות... טאז - יוצא חוצץ...

Dont even ask

New member
את יודעת,

היה לי חבר, במילואים שהיה אומר- הייתי רוצה להיות מנוצל מינית על ידיי איזו אישה . אף פעם לא ידעתי איך לעשות את זה, איך להיות שם בלי הרגש, אולי הפכתי להיות הגבר מהסוג החדש, זה שלא חייב רגשות כדי לגעת. מוצר צריכה אמרת?

o m e r34

New member
וקצת אחרי חצות...

חזרתי מבר הומה אדם, אנשים אנשים יושבים כשראשיהם מסתובבים לכל הצדדים, מחפשים משהו ולא יודעים מה, חוזר הביתה, אחרי חצות, על גופי ריחות זרים. זיעה, סיגריות, אלכוהול משובך, אכזבות ופלירטוטים. קצת אחרי חצות חוזר הביתה ומצטער, שוב, שלא נשארתי בבית, בערב שקט ברביצה על שמיכה פרושה על הדשא שבגינה (שאין לי. מרפסת הולך??) להיות קצת לבד, עם עצמינו, אנחנו והמוסיקה שאנחנו הכי אוהבים - זה המוצר צריכה הכי יקר שהיתה לנו הזדמנות לקבל אחרי סוימו של הנישואים. לילה טוב! (או בוקר טוב - תלוי...)

יעלילה1

New member
אם כבר שירות כזה,

עדיף המלצות קודם... סתם. אבל מה שבטוח שאם היה מגיע אליה לדשא איש, כמו בפנטזיה שלה, ללא ספק זה לא היה מתרחש כמו בפנטזיה שלה, אלא כמו בפנטזיה שלו! אם כבר להגשים פנטזיה, עדיף עם אדם מוכר וקרוב. וגם אז אי אפשר לתכנן בפרטי הפרטים, ודווקא אז אם משאירים הרבה מקום לספונטניות, זה יותר מרגש. תכנון ותיאום מדויקים כדי שייצא בדיוק "הורגים" את הריגוש (כל זה דעתי האישית). אי אפשר להגשים פנטזיה בדיוק כמו שעברה לך בדמיון. עם פנטזיות יש דברים אחרים שאפשר לעשות... (ולא מתכוונת רק לעבודה עצמית
)

SecondOpinion

New member
יש לי בשורה טובה, וגם רעה בשבילך

הטובה: יש תחליף. אומנם זה הולך על סוללות, אבל לא מתקשר בבוקר. הרעה: את נלחמת בעצמך. או-הו כמה שאת רוצה להתאהב. מאוד ייתכן שאמש רצית מוצר צריכה. אבל יש משהו שמשדר געגוע באיך שבילית את הערב (שני גברים משובחים, עלי לציין. יש לך טעם טוב בגברים, מסתבר).

למעלה