קצת לעודד

קצת לעודד

שלום לכם שמי לימור ואני הכרתי את הפורום רק ביום שישי אבל אני חייבת לומר כי אני כבר מכורה.בודקת קוראת מתרגשת מהסיפורים.טוב לי יש סיפור עם סוף טוב וגם לכולכן בסוף זה יגיע.אני נשואה כבר 8 שנים כשלושה חודשים אחי החתונה לא הרגשתי טוב ופניתי למיון עם כאבי בטן תחתונה נאמר לי כי בסה"כ יש לי ציסטה שתעבור לי כשאקבל מחזור.אבל אני אחות במיקצועי ובנינו האחיות הן הכי הסטריות לא ויתרתי והלכתי לחוות דעת נוספת.ושם נאמר לי גם כי יש לי ציסטה אבל גם יש עוד בעיה נוספת השחלות מאוד גדלות וניראה כי אינך מבייצת כלל . ועליי זה נפל כרעם ביום בהיר כי המחזור סדיר והכאבים חבל על הזמן אז מה פתאום ,לאחר מכן הייתי מטופלת אצל הרופא נשים שלי לאחר תקופה של חצי שנה עברתי להיות מטופלת הרמת מרפא.זריקות הזרעות וכו' גם שם ללא הצלחה לאחר 8 טיפולים התיאשנו והועברנו לטיפולי הפריה בבית חולים.התחלנו טיפולי הפריה בוולפסון מחזור טיפולים ראשון ואני מקבלת זריקות בהתחלה 3 אמפולות ואחר כך עלו במינון עד ל-5 או 6 אמפולות אך ללא תגובה,אין בציות טוב הופסק טיפול 1 וחיכנו לאחר חודשיים התחלתי שוב טיפול ושוב פעם מקבלת זריקות הפעם יש תגובה יש בצית אחת איזה יופי עברתי שאיבה והחזרה המתנו 12 יום מורתי עצבים וכסיסת ציפורניים אך גם זה לא הצליח והתשןבה היתה שלילית.שוב עברו חודשיים והתחלנו שוב טיפול גם אז כמויות אדירות של הורמונים וזריקות אך ללא הצלחה .ב-17.1 (בדיוק ביום ההולדת שלי)קיבלתי טלפון מבית-חולים להגיע לשיחה עם הרופא.טוב הלכנו אני ובעלי ושם ניכנסנו לחדר והרופא אומר טוב אין לי מה לומר לכם רק שיש בעיה ואתם מודעים לה אני רואה שלימור לא מגיבה לזריקות למרות שאת מקבלת כמויות גדולות אין ברירה אלה רק תרומת בציות רק זה יכול לעזור לכם שוב היצטער והיתנצל.כשיצאתי מהרופא פרצתי מבכי איזה מתנה ואיזה בשורה אני מקבלת ביום ההולדת שלי.עוד בתוך הדמעות אני אומרת לבעלי שאני רוצה חוות דעת נוספת של ד"ר משיח.בסוף חודש ינואר נסענו לאילת ובאמצע פברואר היה לי כבר תור לד"ר משיח מיותר לציין את סכומי הכסף וההוצאות לרופאים ולפרו' שהוצאנו .טוב אנחנו הולכים מגיעים לבית הרופאים החדר עמוס בזוגות עם בעיות כל אחד עם הבעיה שלה דרך אגב יעוץ עם ד"ר משיח עלה אז 800 שקל עם משיח והסגן שלו עלה 1000 שקל וד"ר משיח והסגן שלו ו-U.S שזו בדיקה שחייבים לעשות עלתה 1200 שקל(בית חרושת לכסף)כמובן שלד"ר משיח לא בדיוק היה זמן בשבלנו אז רק הסגן שלו טיפל בנו (הוא היה עסוק עם מטופלות שכנארה שילמו יותר).נכנסנו אני ובעלי לשיחה הוא עיין בתיק הרפואי שלי והחליט אף הוא על סמך הבדיקות כי אני זקוקה רק לתרומת בצית אז כבר חייכתי הוא שאל אותי למה אני מחייכת אמרתי לו כי ידעתי וכי רציתי חוות דעת נוספת.אז הוא נתן לנו כל מיני טפסים מילנו אותם ואז הוא אמר כי הוא צריך לבדוק אותי ככאשר הוא בדק אותי טענתי בפניו כי לאחרונה יש לי כאבים איומים בבטן תחתונה אז בלי לעניד עפעף הוא אמר יש לך ציסטה .טוב לפני שיצאנו הוא אמר לי אם את רוצה עצה חברית תירשמי בכל המקומות הפרטיות כי את צעירה מידי בת 24 תצתרכי להמתין הרבה או לשלם הרבה.לאחר כמה ימים התקשרתי לאמירקן מדיקל סנטר וקבעתי תור אצל ד"ר אליה בר וגם לשם כמובן הלכתי עם בעלי הגענו לשם.אבל שם התקבלנו אחרת אווירה אחרת ד"ר אליה בר זימן אותנו לחדרו הציע שתיה.טוב גם הוא לקח את התיק הרפואי לעיין והוציא מתוכו כל חומר לצלם כשסיים לעיין ביקש כי אלך לחדר ליד לבצע U.S הוא עושה לי U.S ואז הוא שואל אותי אם אני אומר לך שאת בהריון איך את מגיבה אמרתי לו שאני מתעלפת הוא סיבב לי את המסך והראה לי שק הריון עם עובר קטנטן ואני חשבתי שבאמת אני בסרט אני עוד אומרת לו מרוב התרגשות "תסיים תסיים אני רוצה לספר לבעלי " יצאתי מהחדר ואני נכנסת לחדר הסמוך חזרה ואומרת לבעלי גדי אני בהריון והוא לא מבין ושוב אני אומרת לו גדי אני בהריון ואז ד"ר אליה עומד בפתח הדלת ובעלי שואל אותו איך אתה מסביר את זה .אז הוא טען שאין מה להסביר וזה פשוט נס .היום הנס הזה הוא ירין ילד בגיל 3 מקסים ויפה .אני מאחלת לכל אחת ואחת לא להתייאש ולהמשיך ולכם הבעלים תהיו שם תמיד כי אנחנו זקוקות לכם . זה הזמן גם להתנצל אם למשהי לא ניראה שהזכרתי שמות אבל זה פשוט עיצבן וקומם אותי ואת בעלי היחס של ד"ר משיח והסגן שלו כי אם לא כל דבר עלה אצלם כסף הוא היה עולה על ההריון שבוע לפני ולא טוען שיש לי כנראה ציסטה וגם מסכן אותי בבדיקה וגנאלית בכלל לא עדינה .ושוב בהצלחה לכולן

einav8

New member
וואו איזה סיפור...../images/Emo2.gif

כל כך מרגש ומפתיע. מתברר שהרופאים בעצמם לא יודעים כל כך הרבה.. איזה יופי....

rozi3

New member
הסיפור שלך פשוט מדהים!!

יש ניסים בעולם , וכשאני שומעת עליהם אני כל כך מאושרת שחבל על הזמן. מיותר להגיד שאת מאוד עודדת אותי למרות שלי אישית אין בעית ביצית אבל אולי באמת כדאי לי לחשוב על הפסקה .אני מטופלת רצוף מזה שנה ללא הפסקות סיפור שמאוד ריגש אותי

danali1

New member
מעורר תקווה

במיוחד לאחת כמוני שיש לה מעוט ביציות

גולה1

New member
איזה יופי , מדהים! ממש נס קרה לכם

הלוואי וגם לנו יקרה נס כזה!

לי מ ו ר

New member
איזה נס מדהים

תודה על הסיפור, תמיד טוב לשמוע שגם בעולמינו עדין מתרחשים ניסים. אני כבר מזמן בדיעה שצריך רופא אנושי ואופטימי, ולאו דווקא שם מפורסם בתחום.

פינקי33

New member
לא להאמין, כל כך מדהים ומרגש, ויש

להזהר באמת מכל השחיתויות וניצול חוסר האונים והייאוש שלנו ע"י רופאים...

אני גם הייתי אצל פרופ' משיח לפני

חצי שנה שלמתי לו 1000 ש"ח על יעוץ כמובן שישבתי עם העוזר שלו וגם הוא אמר לי שאני זקוקה לתרומת ביצית. כעקרון אני מטופלת אצל ד"ר בר אני עושה אצלו תרומת ביצית אך הוא אמר לי מפורשות שגם עם הבציות שלי אני יכולה להרות פשוט התייאשתי אני אחרי 17 הפריות ו12 שנה בטיפולים עכשיו כשאני קוראת את מה שכתבת זה כל כך נותן כח ומעודד אותי לשמוע זאת משום שתמיד יש לי תקווה שאצליח אני לא מתייאשת. תודה על ששיתפת אותנו.

hyb

New member
ממש מדהים

תודה על העידוד, את רק מראה לנו שיש אור בקצה המנהרה עם או בלי עזרת הרופאים. טוב לדעת שניסים באמת קורים והם לא רק אגדות.

הלוואי אמן

תודה תודה אבל הרופא שלי טוען שניסים קורים רק פעם אחת.אז באמת אמן לכולן אנחנו עוד יכולות להיתנחם כי בכל זאת יש לנו זעתות קטן בבית ושוב תודה . ובהצלחה בהמשך ולא להיתייאש.

ellieg

New member
חיכיתי יומיים לקרוא את ההודעה

בגלל האורך. (לפעמים אין זמן להתרכז בהודעות ארוכות). סיפור מרגש.
ו
על הסיפור

ונשיקות לירין המתנה היפה ביותר בעול

ריגשת אותי עד דמעות עם הסיפור הזה, אני אחרי הזרעה ראשונה, עברתי בית חולים, כי שנאתי את היחס, אז אני איתך בכל הקטע הזה. מוניטין לא בדיוק עושה נפלאות לפוריות. ומעצבן גם שאין מעקב של דר' אחד ומעבירים אותך מסגן לסגן....גם ככה קשה לנו....

למעלה