שלום לולו...
בוא נתחיל מכך שמדובר בשמנופוב שחבל"ז. אם היה מדובר במאמר מקצועי הוא לא היה צריך להשתמש בתיאורי השומן המגוונים במאמרו.
עם זאת- אני לא מזלזלת באינטליגנציה שלו...אבל בהומניות שלו ובהנחותיו על בני המין האנושי...אולי קצת.
נכון, חלק ממנגנון ההישרדות של בני האדם הוא למצוא מישהו שגנטית יוכל המשיך את הקוד הגנטי שלו. כך תוכנתנו.
בטבע, לרוב הזכרים הם אלו שמתייפים, נלחמים ומשוויצים במטרה להיות הבחירה של הנקבה. כאן כבר מזמן זה לא עניין של גנטיקה.
זה טוב מאוד לדעת לאן המשיכה הראשונית שלנו מובילה...אבל זה כל מה שהיא- משיכה ראשונית.
אנחנו חיים עם בני זוגנו ולא רק מזדווגים איתם, כך שטוב ויפה שיש בחורה יפה- אבל זה ממש לא אומר שנועדנו להיות זוג. זה גם קצת מתעלם מכך שאנחנו מחפשים לא רק להתרבות אלא גם לאהוב, לשתף ולחיות חיים משותפים. דרך אגב, אנחנו גם לא תמיד נהיה צעירים חסונים וחלקים כמו רגב. זה חלק קטן מאוד מהחיים שכבר מזמן מיועד ע"י הרבה באוכלוסיה (לדעתי אפילו לא הרוב...אבל נגיד הרבה...) לטובת חיפוש זיון ולא חיפוש שותף/פה לחיים. גיל הנישואים והולדת הילדים רק גבהה, כך שהפנים החלקות לא יכולות להישאר לנצח....גם אם מאוד מאוד רוצים.
אז סבבה, המשיכה הראשונית שלנו היא אוטומטית למי שיבטיח את ההמשכיות הגנטית שלנו. עכשיו תוסיף לזה שאנחנו לא חיים לפי המשיכה הראשונית. אז מה הטעם בכל ההתפלפלות הזו? אין לי שום בעיה שבעלי מפנה מבטו לאחוריים משובחים או זוג דדיים המקפץ לו בשמחה....אין כל רע בלהביט...גם אני עושה זאת...אבל מלהביט ועד לרצות זוגיות עם האדם- המרחק הוא הו-כל כך גדול ומכיל כל כך הרבה משתנים, מטעמו האישי של האדם, עד עניינים פסיכולוגיים, ענייני סטטוס חברתי, ענייני מבט על החיים, עניינים כלכליים ואהבה שבינה לבין כל אלו לפעמים אין אפילו קשר קלוש....
קיצר...שיהנה מחייו לצד בת זוג שיודעת שאם היא תעלה במשקל הוא יעזוב אותה לטובת מלכת יופי, שאם יהיה לה קמט היא חייבת בוטוקס מיידי, שלא תלד חס וחלילה כי שרירי הבטן שלה ישפעו ואולי היחס של ה- 0.7 לא יהיה מאוזן...הקיצר...בהצלחה למצוא מישהי שתרצה להמשיך את הקוד הגנטי (לדעתו) האיכותי שלו. עם כל מה שיש לו לזכותו...אני נניח, ממש לא מעוניינת בו...אז אני שמחה מאוד שהוא לא מעוניין בי. אני בינתיים מצאתי את מי שאני רוצה להזדקן איתו ולא להזדיין איתו. זה לדעתי הרבה הרבה יותר שווה...
רק מדגישה, נראה לי שהוא ממש מאויים משמנים- תראה כמה מאמץ הוא מקדיש כדי להראות לי שאני לא ההעדפה של הרוב, אבל מי צריך את הרוב? צריך רק אדם אחד שיאהב אותי ואני אותו. אני לא צריכה לזלזל בבן אדם, בניגוד אליו- אין לי שום דבר נגדו, נגד רזים, ואפילו נגד מלכות יופי בעלות בייביפייס ושתלי סיליקון, החיים יפים במידה גדולה ובמידה קטנה...כשמנסים למצוא את היופי ולא מחפשים מה הרוב חושבים ולכן הוא נכון...
רוזי! שלא יודעת אם ענתה על הכל...אבל מקווה שענתה על מספיק...