קצת לחוצה

payloon

New member
קצת לחוצה

אני בתחילת הדרך לפני ivf ראשון אני צריכה לקבל את התוכנית, ומקווה שאתחיל את הטיפול כמב שיותר מהר. כולי פחדים מהטיפול עצמו. אני ובעלי כבר מחכים שמשהוא כבר יבוא שנתיים של ניסיונות. אני מטופלת אצל גיסלביץ . היתי מעונינת לשמוע קצת פרטים עליו . וקצת פרטים על הטיפול עצמו שמעתי שהוא מורכב . ולוקח זמן מיום התוכנית עד הטיפול אשמח לקבל תשובה וקצת פרטים בקשר לנושא. מורן.

רות כהן

New member
גם אני לפני IVF ראשון../images/Emo50.gif

אין לי כ"כ תשובות לשאלותייך- אך מאחלת לך בהצלחה

סנונית 1

New member
גם אני לפני IVF ראשון ומקווה שאחרון

אני נמצאת בפרוטוקול ארוך, כלומר הזרקת דקא מהיום ה21 למחזור ועד לשאיבה. אתמול ישבתי עם הספר פוריות מאלף עד טף וקראתי על כל התהליך ממליצה לך בחום לקנות את הספר הזה. יש בו הרבה הסברים על כל מיני הפריות ותיאור מדוייק על ההפרייה עצמה. ככה גם תביני בדיוק מה לשאול את הרופא ותהייה יותר בעניינים. בהצלחה.

רות כהן

New member
גם אני ממליצה על ה../images/Emo63.gif

פוריות מאלף עד טף... הספר נותן הסברים טובים מאוד על כל נושא ה IVF ופוריות בכלל.

elian5

New member
../images/Emo32.gif| מישהי צריכה טרמפ למפגש היום?

אם מישהי מאזור ראשל"צ צריכה טרמפ אפילו מהמרכז אז אשמח אם תצטרף אליי. רק לשלוח מסר.

elian5

New member
../images/Emo4.gif כנראה שלמפגש מגיעות רק ותיקות

התיאשתי מלחפש עם מי לנסוע , לא נורא גם ככה אין לי יותר מדי מצברוח.

פּוֹנְג

New member
מה קשור הותק?

כנראה אף אחת לא צריכה טרמפ. אם את רוצה לדעת איך להגיע אז שלחי מסר לליאור המקורית מארחת המפגש והיא תסביר לך.

תמרלה

New member
שלום כיתה ג' (=טיפול IVF)

ככה אני קוראת לשלב הזה, כי כיתה א' זה טיפול רגיל +איקקלומין כיתה ב' =הזרעה וכיתה ג' עולים שלב לIVF אז אני בכיתה ג' דקה לפני הטיפול עצמו, שיתכן ויהייה ביום ראשון! אני לא יכולה לתת לך פרטים על גיסליביץ, אבל על הטיפול מעט למדתי, המורכב שעליו אולי התכוונת זה שצריך להזריק כל יום זריקות זה לדעתי החלק היחידי שאפשר לקרוא לו מורכב, אבל אם את לומדת להזריק לעצמך, או בעלך אז החיים נראים פחות מורכבים...וקלים יותר ולא צריך להתרוצץ לקופ"ח כל יום! יש פה באתר מצגת מדהימה שמלמדת איך להזריק, ואפשר ללכת בפעם הראשונה לאחות ולבקש שתלמד אתכם איך להזריק, ובאותה הזדמנות גם לקחת ממנה את כל המזרקים והמחטים שצריך לטיפול. לגבי הזריקות עצמם- ממליצה לשים משחת אמלה זה עוזר וכך פחות כואב המקום! הטיפול דורש מעקב של בדיקות דם ומעקב זקיקים לפעמים כל יומיים אפילו, אז זה אולי גם חלק "מורכב"? בשבילי זה היה בהתחלה מאוד מורכב- כי אני צריכה לנסוע שעה+ עד לחיפה למעקב, וכרגע בעלי בשלילת רשיון! אז אפשר להגיד שזה מורכב, ואפשר למצוא פתרונות, למשל נסעתי פעם ברכבת והרגשתי כמו בטיול שנתי כי קמתי בשעה 5:00 בבוקר בשביל להגיע ב7:00 לחיפה! והשבוע בעלי בא איתי ונסענו באוטו והפכנו את הנסיעה לזמן איכות בשבילנו לדבר לקשק להנות מהנוף ולצחוק על עצמינן ששכחנו להזיז את השעון !! ופספסנו את הרופא שלי! אז כן זה טיפול מורכב..הכל אבל תלוי איך מתיחסים לנושא. זה לא קל זאת התמודדות פיזית ורגשית לא קלה אבל זה שווה את המטרה!ואני גם ממליצה על הספר שהמליצו לך פה, השבוע קניתי אותו וזה באמת חוסך הרבה שאלות, למרות שענו לי פה על רוב השאלות כל המומחיות בנושא. אז שיהיה בהצלחה ואם יש לך עוד שאלות אנחנו פה!

קוקיקית

New member
לפי אתר ZAP

הכי זול בוואלה שופס 110.40 ש"ח בחניות "רגילות" זה עולה הרבה יותר.

למעלה