קצת להוריד מהלב..

קצת להוריד מהלב..

אני אוהב אותך ילדה יפה.. כל כך אוהב אותך.. בכל לילה חולם אותך נשמתי.. בכל בוקר נושם אותך כאשר נושק לך לבוקר טוב.. שנינו משרתים יחד ואין יום שאני כמעט לא פוגש בך במסדרונות.. בחדר אוכל.. היחסים בנינו טובים - ידידיותיים בלבד. אוף.. אני כל כך מאוהב בך יפתי.. אם רק היית יודעת כמה.. היית יודעת כמה אני מקנא שאת נשקת לו.. לחבר שלך. ניסיתי.. ניסיתי כבר המון זמן להגיד לך שיש לי רגשות אלייך.. ובסוף זה התפרצץ , בדרך רומנטית מצידי.. ממש השקעתי.. ואת.. דיי התאכזבת.. חשבת שאנחנו ידידים טובים.. אומנם הופתעת ואמרת שאני מחמיא לך.. אבל עדיין .. אמרת לי שיש לך חבר, אומנם המצב ביניכם לא מזהיר אבל מפאת הכבוד אליו לא המשכת בדיבורים.. ואני מצידי.. הרקנתי את ראשי ואמרתי לך.. אני מבין לא רציתי שתיפרדו חלילה.. רק שתדעי מה אני מרגיש כי דיי לי כבר חנוק לי. החלטנו שאני מדחיק את הרגשות לפחות עד שתיפרדו ואם יהיה משהו אז אולי.. ורק אז אולי..בקיצור סירוב. אבל קצת המשכתי מאחורי הקלעים.. אבל ממש קצת ובעדינות, עשיתי דברים יפים שעזרו לך מבלי שתדעי.. עזרו לך מאוד.. אבל את כל הדברים שעשיתי לא השפיעו על היחס שלך למרות שאני כל כך רציתי.. אני מצטער שאת רגשותיי לא התסתרי.. אבל מה שקרה קרה.. אנחנו שוב רק ידידים טובים.. נדמה לך שהכל עבר לי ויש לי אחרת. כן ב-ט-ח. בקיצור יפתי.. סתם רציתי לשפוך את הלב שאני עדיין אוהב.. בכל בוקר חושב .. וכרגיל.. ניקרע לי בכל לילה בין חלום למציאות. אני מייחל ליום בו אני יוכל להפגין את הרגשות שלי אלייך שוב, לתת לך לטעום קצת מטעם האהבה שלי אלייך. שתתני לי לגרום לך מעט אושר.. אני חשוב שאני יכול.. בנתיים כל עוד את איתו.. אני רק יסתכל מהצד.. איך רבים ואחרים כמותי מנסים ללכוד אותך ברשתם ואת מנפנפת אותם והכל בבשבילו.. אני רואה טובים ממני מנסים ואת לא מוותרת .. נשארת למרות שרע לך שם. אני מעריץ את הכוח הזה שלך.. מעריץ את ההחלטיות ואת ההצמדות לאידיאולוגיה האישית שלך.. אני בשבילך שברתי אתיקה.. בחיים לא חלמתי לנסות להשיג אחרת שיש לה חבר.. אבל זה חזק ממני.. אני מצטער על זה.. ומצטער עוד יותר שאני כ"כ אוהב אותך. יום אהבה שמח.

למעלה