קצת לא קשור לשבוע אבל תנו דעה בכל מקרה חחחחחחחחח..............
ה החסני New member 22/2/05 #4 צילמתי את המצלמה שלי במראה ואז יצא מין כדור אור ענק אותו שמתי בפוטו ועשיתי כל מני דברים אני אפילו לא זוכר מה עשיתי
צילמתי את המצלמה שלי במראה ואז יצא מין כדור אור ענק אותו שמתי בפוטו ועשיתי כל מני דברים אני אפילו לא זוכר מה עשיתי
ה החסני New member 22/2/05 #5 האמת זה לא אני עשיתי בן דוד שלי עשה הוא מזה תותח בפוטושופ אני נתתי לו תמונה של כדור אנרגיה שעשיתי כמו שהזברתי אם המצלמה והוא עשה את כל השאר
האמת זה לא אני עשיתי בן דוד שלי עשה הוא מזה תותח בפוטושופ אני נתתי לו תמונה של כדור אנרגיה שעשיתי כמו שהזברתי אם המצלמה והוא עשה את כל השאר
G gokussj2 New member 22/2/05 #6 אגב את הכדור אור אפשר לעשות בפוטושופ בדיוק כמו שיצא לך מהמצלמה , פשוט אתה עושה דרך הצורות עיגול , אחרי זה הולך לfilter----blur-----radial blur ואז עושה לו את המקסימום פעם אחת עם אפשרות zoom ופעם שניה עם spin כמובן שהכי יוצא אם אתה עושה עיגול לבן
אגב את הכדור אור אפשר לעשות בפוטושופ בדיוק כמו שיצא לך מהמצלמה , פשוט אתה עושה דרך הצורות עיגול , אחרי זה הולך לfilter----blur-----radial blur ואז עושה לו את המקסימום פעם אחת עם אפשרות zoom ופעם שניה עם spin כמובן שהכי יוצא אם אתה עושה עיגול לבן
G gokussj2 New member 22/2/05 #7 קשור לשבוע אבל שיהיה פה , עריכה שלי שילוב קטן , שיחזור של החלק התחתון הימני ושיפור איכות תמונה