קצת לא קשור, אבל...

קצת לא קשור, אבל...

הודעה זו מיודעת לעתודאים ותיקים, אשר למדו כבר במסגרת אוניברסיטאית, וכן לשאר יודעי-דבר. אני פונה אליכם לאחר שהקאנטים מפורום "סטודנטים" התעלמו ממני בבוטות. בכל מקרה, שאלתי היא כזו: מה יש לעשות במקרה שבו שני קורסי חובה (מחוגים שונים) מתנגשים ונופלים בדיוק על אותה משבצת-זמן?

eitan007

New member
איך אפשר "להתעלם בבוטות" ?? ../images/Emo13.gif

הם גם שתקו בקול רם ?

"לשון אוקסימורונית נועדה להביע,

בין השאר, הססנות \ סערה רגשית המתחוללת בקרבו של היוצר." - אילנה ברנדל, מורתי האהובה לספרות 5 יח"ל בבי"ס תיכון רנה קסין.

webuilder

New member
בודקים איפה חייבים להיות

ובשני רק מגישים עבודות וניגשים לבחינה

אה... שאלה, ברשותך

ראשית כל, תודה רבה על שהסכמת לעזור. שנית: הכיצד אמור אני ללמוד לבחינה בקורס שבו נעדרתי מכל השיעורים? מאיזה חומר בדיוק אני אמור ללמוד? ואיך אוכל לדעת אילו מטלות ניתנו ולמתי יש להגישן?

יוסי99

New member
אוי, התמימות, התמימות

אז ככה. מגיעים להרצאה אחת או שתיים, ומתחברים לכמה אנשים נחמדים. יותר פשוט, מתחברים לכמה אנשים בפקולטה המסוימת, שלא לומדים שני תארים חופפים, ולומדים הרי את אותם קורסי החובה כמוך. להשיג סילבוס זה לא בעיה. אתה מגיע להרצאה הראשונה, או לוקח כאמור ממישהו, או מבקש מהמרצה בהרצאה השניה (בהרצאה הראשונה בדיוק הייתי חייב להיות ב..). חומר לימוד - בספריה כמובן. אם אתה קצת יותר עצלן (או יותר חכם), מן הסתם קורס חובה רץ כבר כמה שנים. תלמד להכיר את המונח "מחברת בחינה"- מישהו לפניך כבר תרגם, סיכם וערך את כל המאמרים, ככל הנראה. תרחרח בפקולטה, תברר ממישהו שבשנים מתקדמות, מחברים לספסל הלימודים, ואל תיכנס לפניקה לפני השבועות האחרונים של הקורס - אז בד"כ מתחיל לצוץ החומר ולרוץ בפקולטה. אם לא, תמיד אפשר ללכת על האופציה הנואשת, וזה לנסות לקנות בחנויות הצילום. או לקרוא במקור, זה לא כ-ז-ה בלתי אפשרי. בקשר להרצאות עצמן, זה החלק הכי קל. כמובן שבמחברת הבחינה יש גם את ההרצאות, אבל לא תמיד תרצה להסתמך על הרצאות מלפני שנה שנתיים עשר שנים. מה עושים? לוקחים ממישהו שסיכם את הכל, או עוד יותר טוב, ממישהו עם מחשב נייד שסיכם את כל ההרצאות. בכל מקרה, ככה אנשים לומדים משפטים בחודש וחצי בשנה בממוצע (באים להרצאה הראשונה של כל קורס, בודקים את האווירה, משיגים מחברת ולומדים אותה שבוע לפני הבחינה, מוציאים 80+ בקורס).

אז זהו, שמדובר בחוג להיסטוריה.

אני לא בטוח עד כמה חברותיים האנשים שם... טוב נו, אני אקנה את זה ממישהו. תודה, יוס.

למעלה