קצת כבוד!

קצת כבוד!

תזכירו לי מי קרא כאן בפורום לסגנית השר נעמי "כלומנטל". עכשיו מתברר שהיא דווקא עושה הרבה! אתם יודעים מה זה לעבור בסופשבוע אחד בין 15 חדרים של חברי מרכז חרמנים? והאשה כבר לא צעירה, רבאק! לא פלא שהיא שומרת על זכות השתיקה בחקירה. אז בניגוד לצפוי, אני לא מקדיש לה את enjoy the scilence אלא את know your rights של ה clash: This is a public service announcement With guitar Know your rights all three of them Number 1 You have the right not to be killed Murder is a CRIME! Unless it was done by a Policeman or aristocrat Know your rights And Number 2 You have the right to food money Providing of course you Don´t mind a little Investigation, humiliation And if you cross your fingers Rehabilitation Know your rights These are your rights Wang Know these rights Number 3 You have the right to free Speech as long as you´re not Dumb enough to actually try it. Know your rights These are your rights All three of ´em It has been suggested In some quarters that this is not enough! Well.............................. Get off the streets Get off the streets Run You don´t have a home to go to Smush Finally then I will read you your rights You have the right to remain silent You are warned that anything you say Can and will be taken down And used as evidence against you Listen to this Run

טל-יה

New member
מי אמר ..

שבליכוד אין חביירים הם יכולים להרשות לעצמם הכל, גם סופי שבוע, גם קפיצת מדרגה ממלצרות לחברות בכנסת, וגם ילדים של אבאל´ה וגם לנקות לשר בישראל את הבוץ מנעליו עם מטלית לחה. (השר לאיכות הסביבה צולם במצלמה כאשר עובדת בלשכתו מנקה בוץ מנעליו ) מי אמר שאין חיים טובים בליכוד? ושכולם חושבים את עצמם לסגני אלוהים מינימום
זוכרים את השיר פרצופה של המדינה? אז זה זה.. כאילו דא?

turrican

New member
חביירים יש רק באגד

הלו - אלו סתאם השמצות נבובות , הליכוד הם עם נפלא,פיוטי, שורשי , אוהבי ארץ ישראל, ממש מלח הארץ (ממש סוכר) רק מה.. דבוקים לכסא יותר מדי,מה רע במשכורת שמיינה ?, וולובו חביב,עוזרים לרוב (עוזרים לחלוב את הכסף!) , נהג צמוד,לשכה ועוד כהנה וכהנה שלל טופינים. אכן משתלם יותר ח"כ בממשלת ישראל, המקצוע היחיד בעולם שבו המשכורת רק גדלה ותופחת כל שנה. לך תבנה מדינה.

למה להיות אכזריים, למה????

מה רע בסופי שבוע בסיטי טאוור? ולמה את אומרת "לא שילמו" - הם נאלצו להעביר את הזמן עם כלומנטל - לא מחיר כבד לשלם בשביל סוף שבוע? להיות נערי השעשועים של נעמי? ומה קרה? מלצרית פסולה לשמש כחברת כנסת? את לא חושבת שהיא תוכל לנצל את נסיונה העשיר במזנון, הרבה יותר מכל מיני פרופסורים למיניהם? ואת רוצה שהשר לאיכול הסביבה יטנף את הסביבה עם הבוץ שעל הנעליים שלו? יפה שהוא נאה דורש ונאה מקיים. אני בטוח שהוא גם ממחזר בקבוקים לפחות כמו ש modern talking מיחזרו שירים.

turrican

New member
תסתכל על הפדחת של הנגבי

תראה את המדינה.. מתחת לפני השטח הכול נושר ומתפורר..חיחי

אתה צוחק על חבר של מוסא אלפרון???

חבל
דווקא היה לך צוואר יפה, חלק כזה - בלי סימנים. וגם שתי אזניים לתפארת. חבל שתשמע אייטיז במונו. חראם. אני רק מקווה שהספקת כבר לעשות ילדים, כי אחרת - תצטרך לאמץ (אם תוכל להגיע למשרד האימוץ על רגל אחת, כמובן).

turrican

New member
אכן אלדין חזה את העתיד

אני זוכר לך איך קראת לה..אכן כלומנטל. אז אולי עכשיו תגיד מתי תפרוץ המלחמה מבגדד?? אנו מוכרחים להתכונן. מישהו הכין קלטות אייטיז?

צר לי לאכזב אותך

אבל לא אני הגיתי את השם "כלומנטל", מישהו אחר בפורום היה הכוכב היצירתי. מלחמה מבגדד? הצחקת אותי. סאדם יודע שאם הוא יעז לזרוק עלינו אפילו טיל אחד, צבא הגנה לישראל כבר יכסח לו את הצורה. בדיוק כמו ב-91.

למעלה