קצת יחס

עוגי 23

New member
קצת יחס../images/Emo67.gif

היי יש לי כמה שאלות במיוחד לך סייבר (כי אף אחד פה לא משת"פ עם פרשמן כמוני) יכול להיות שאין בלינקים לינק לאתר wizards of the coast ובמקום זה יש לינק לאתר של "הסרט" רומח הדרקון?באו נהיה מציאותיים קצת,שלא לדבר על האתר של המשחק שהולך לצאת על סדרת הרשומות,איך אף אחד לא מדבר עליו? למי שלא יודע גם הולך לצאת הספר השלישי בסדרת המלך הכהן שהיא סידרה מדהימה בפני עצמה. יאללה ביי

SaberTooth

New member
המפ...../images/Emo35.gif

*מנסה למצוא קשר בין המשפטים...* הממ... אם אתה מתכוון למשחק המחשב בפלטפורמת נברווינטר נייטס, כבר דיברנו עליו מספיק פה. גם על הספר השלישי בסידרה המלך הכהן היה כבר שרשור פה. לגבי כל השאר - מה

קירשלבך

למה שמישהו לא ישתף איתך פעולה? ואתה מתכוון פרשמן בפורום או בספרים? כן, אין בלינקים את אתר WOC...למה? לא יודע, כנראה שזה לא מעניין אף אחד. ומה רע באתר הסרט? היה פה פעם לינק לאתר השמחק, אבל הוא נאבד בנבכי הפורום, ודיברנו עליו המון, בערך לפני חצי שנה כשהוא הוכרז. וחוץ מהספר השלישי בסדרת המלך יוצאים גם ספרים אחרים, מצוינים לא פחות, כמו הספר השני בטרילוגיית מלחמות המינוטאורים.

עוגי 23

New member
חדש בפורום../images/Emo122.gif

תודה כן אני אכן פרשמן בפורום,ואם דיברתם המון על המשחק אז סבבה,הייתי מעוניין לראות מה כתבתם עליו
וגם על מה שכתבתם לגבי הספר השלישי בסדרה של המלך הכהן. לגבי האתרים אני חושב ש WOC ממש מעניין במיוחד מה שהסופרים כותבים על הדמויות שלהם,והאתר של הסרט,טוב נו זה הריי יותר פאנטזיה של המעריצים מאשר פרוייקט רציני,כמו המשחק למשל. היו שלום

למעלה