קצת יותר טוב...

ariel121

New member
קצת יותר טוב...

אני בעולם שונה-רחוק לא מציאותי. אתמול אמרתי לה שאני מקנא.היא הופתעה.נראתה קצת מרוחקת מפחדת להיזכר ברגשות שכבו אני קצת יותר טוב.... ונשמת חיי הקטנה אליה מתגעגע אני הרבה כואב לי...קצת פחות מהי דרך המלך לכיבוי הרגשות? אני בוער בתוכי ומבחוץ עולם כמנהגו נוהג מת אני גופנית.... אבל הרגש קצת יותר טוב...

ariel121

New member
להקשיב ללחישה

להקשיב,בלי שום מוסר כליות בלי שום דיעה קדומה הרי היא שם מסתתרת הלחישה שנים הייתה רדומה קפואת מחשבות אך לפתע צצו ועלו מתוך הרעות דמויות שזעקו בקול ענות חלושה הלחישה הלחישה היא הסיבה שאין עולם זה הופך להבא כי בין כל הנבואות השחורות ובין כל האימה נשארת בשעת לילה שקט לפני השינה מחשבה אחת תמימה מדוע מדוע לא הקשבתי ללחישתה?!?! כמובן עם אליגוריה לסיפור שלי

קטי30

New member
../images/Emo140.gif

פעמים רבות דברים שהיו רלונטים לאז הופכים להיות נחלות העבר עצוב שזה כך
אבל זה מוכר , ואפילו מוכר מידי. לא פעם יוצא שאנחנו שומעים אבל לא מספיק משכילים להקשיב. החוכמה היא להפיק לקחים לפעמים הבאות
"תפקיד הדעת לדבר, זכות החוכמה להקשיב" [אוליבר ונדל הולמס]

זמן...... ועוד קצת זמן.

ופתאום יום אחד, אחרת תחייך אליך והחיוך שלה יהיה הכי יפה בעולם בהצלחה

קטי30

New member
אריאל אין מטף או מתג שיכול לכבות

רגשות
הם עצומים וגדולים מאיתנו. דעתי כדעת רובינסונית הזמן הוא התרופה הכי טובה חושבת שאם יש סיכוי לחזור אז מברוֹקּ אבל אם היא כבר בשלה וההחלטה נעשתה אז פשוט עם כל הקושי תניח לה ותצא לדרך שלך לאט לאט אבל בבטחה רגש הוא מלא באמוציות נסה לנטב אותו בצורה כזאת שההתמדדות איתו תהפוך ליותר קלה עבורך שמעתי פעם משפט חכם שהביא הר' קוק זצ"ל "יסוד האושר הוא אהבת האמת בשכל, אהבת היושר בחיים, אהבת היופי ברגש, אהבת הטוב במעשה. ובכל הערכים כולם, כל אדם בונה לו אמת, יושר, יופי וטוב בפני עצמו-כפי מידתו" מאחלת לך שתמצא את האושר שלך
ויום טוב שיהיה לך

למעלה