קצת ידיעות משמחות

fireman

New member
קצת ידיעות משמחות

נלקחו מעיתון כל הנגב של יום חמישי 5\7\02 גליון מספר 1130

fireman

New member
ועוד סקופ לגבי אזור הסיטי

בקרוב ייהרס היפר מחסני מזון פרטים בקרוב

מור ד

New member
לא רחוק מאילת ( אם אתה גר בת"א)

רק שלוש שעות, בהתחשב במובנים התל אביבים אילת נחשבת חו"ל כי טסים אליה, אז ב"ש נתקעה באמצע! חבל!

fireman

New member
לגבי מה שיבנה במקום (לא מעל)

לא פרסמתי זאת קודם משום שבכל מה שקשור במה שיבנה במקום אני יודע רק משמועות השמועות אומרות שיוקם חניון גדול בן 4 קומות על כל שטח ההיפר והחניה ומעליו בניין גדול (כנראה משרדים) מדובר כנראה במגדל בסגנון מגדל הרכבת קומות חניה וקומות משרדים למידע מהימן יותר נצטרך להמתין זמן מה לגבי הריסת ההיפר, המידע אמין ביותר ו-וודאי

Purple Joti

New member
סוף- סוף הורסים אותו... ../images/Emo13.gif

Dובואו נקווה שיבנו משהו יפה מעליו.... (עכשיו צריך להרוס את המבנה של "שקם אלקטריק...")...

eranmc

New member
אל תשאיר אותנו במתח!!!

מה יבנה במקום היפר מחסני מזון
ונראה לי שבב"ש בונים קצת יותר מדי קניונים. 4 קניונים ואזור קניות מפוצל לבקושי 200,000 איש. אז לפחות אם יבנו חנייה אולי זה יעזור.

fireman

New member
קניון לא יוקם שם

זה בטוח במאת האחוזים רוב הסיכויים שיקום שם מגדל במודל דומה לפרוייקט מגדל הרכבת ז"א מספר קומות חניה שמעליהן מגדל משרדים גדול (וכמה שיותר גבוה) ד"א השמועות אומרות שהיוזמה להריסת היפר מחסני מזון הייתה פועל יוצא לפתרון מצוקת החניה באזור ה"סיטי" אני משער שיבנה שם חניון בקנה מידה ענק

אסתר4

New member
בסך הכל כיכר מכוערת נורא

כיכר חשופה לשמש, בלי עצים ועם הרבה אבנים.

fireman

New member
ההכר עדיין בהקמה

ד"א אני משער שהדשא שיונח שם יהיה דשא סינטטי כפי שעשו בככר עם המטוס אמנם העלות ההתחלתית יקרה יותר אבל העניין ידידותי יותר לסביבה בעיקר בגלל חסכון במים וחוסך בעלויות אחזקה

eranmc

New member
אמממ יפה. אבל למה זה ישמש?

ולמה הרבה כסף? אין לנו מים בברזים אז להשיקע בככרות?

קומיקס

New member
הכבאי אמר..

דשא סינטטי,דשא הלא מחוייב בהשקיה, כמו במונדיאל האחרון.

למעלה