קצת יבש פה

amitshilo

New member
קצת יבש פה../images/Emo3.gif

וזה ממש לא כיף. אז אני אגנוב את הפינה של שרון (תסלחי לי נכון?
זה מה שעלה לי לראש!) ואקווה שתשתפו פעולה
אז בואו נכתוב 3 דברים שמעיקים עליכם או שהעיקו לאחרונה וכמובן גם 3 דברים שעשיתם לאחרונה שנתנו לכם תחושה סיפוק או שמחה בכלליות. שיהיה לכולנו המשך שבוע מעולה ויום עצבנות שמח
אוהבת מאוד

shahar1989

New member
../images/Emo3.gif

בא לי במקום 3 רעים 6 טובים! כי טוב לי!! אז בא לי
1 - אנשים עושים לי טוב וגורמים לי לחייך. 2- היום. אחד ה-ימים. סופנטניות ומזל. איזה שילוווב!!
3- תערוכה תערוכה תערוכה!!!! 4- שהתקבלתי לגרעין עודד! 5- בית, משפחה 6- ענבר.

גמני! גמני! ../images/Emo9.gif

טוב אז שלושה דברים שמעיקים עלי:
לימודים, בצפר, תגובות של אנשים..
טעויות שחוזרות על עצמן..
מחשבות על יום הזכרון תמיד מעציבות אותי.. מן הסתם.. שלושה דברים שמחים שנתנו לי סיפוק:
הסופ"ש המהמם הזה שעבתי.............
השבוע הזה הוא פשוט שבוע מצויין
יום הולדת לחברה הכי טובה, רוק"צ..
חידשתי קשר עם ידיד טוב שלי מפעם, שנורא היה חסר לי והתגעגעתי אליו ממש.. המשך יום מקסים

וואלה יש לי מה לענות [נראלי!]

דברים לא כייפים במיוחד: -הופסקו הרכבות בסופ"ש ובגלל זה לא נסעתי לענבר ולא הגעתי להופעה של כפיר שממש רציתי להיות בה -היה לי מבחן ממש קשה במתמטיקה ולא ידעתי את החומר ולא עשיתי בו כמעט כלום. -יש לי מליון ו12 עבודות, שיעורי בית, מבחנים, מתכונות ושטויות על הראש ו-לא בא לי!!!!!! דברים כייפים במיוחד: -הדרכתי בבית הספר במרתף השואה, מוזיאון קטן בבית הספר שכל שנה לקראת יום הזיכרון מדריכים בו את כיתות ז' וח'. -אכלתי עם שילע'/הילי [איך שתרצו:p] במק' והיה לי טעים אששששש.. ואז גם ראינו יחד את המצעד בערוץ 2!
-מחר אני ברוק"צ!!!!!1111111

נמנמ

סיימתי עם המתכונת המעיקה הזאת
הימים חוזרים להיות נורמליים, בלי לילות לבנים
מריחים את הסוף
שחר
עוד מעט 18
בגרות בתקשורת עוד פחות משבוע
גיא
אורן
אופיר מספיק?

.

טוב: הסופ'ש הזה הופעה של כפיר וזה... הופעה של תומר עם ענברי:] רוקץ מחר לימודים לא ישנה בלילות יום הזיכרון.. עצוב לי

inbarIL

New member
קיי../images/Emo9.gif

מעיקים: -לימודים, לחץ. -יום הזכרון וכל מה שמסביב. -אני לא הולכת בסוף לרוק"צ
טובים: -הסופשבוע המדהים שהיה
-חברים הכי טובים בעולם. -מהיום יש לי גיטרה אקוסטית!@$^%

למעלה