קצת טוב קצת לא

טחיא

New member
קצת טוב קצת לא

מחר אנחנו כבר שלושה שבועות בפגיה מבחינת משקלים אנחנו מתקדמים יפה נולדו בשבוע 33+5 הראשונה נולדה 1970 והיום הייתה 2400 השניה נולדה 1490 והיום היתה 1800 היום הן 36+4 כבר שבוע שעבר חשבו לשחרר את הראשונה אבל היא עושה ירידות סטורציה באוכל היום אחרי כמה ימים שנראה שהיא משתפרת היא עשתה בארוחת ערב 3 ירידות כולל 2 עם ירידות דופק השניה אחרי כמה ימים שקטים עשתה אחרי הצהריים נפילת דופק בשינה נראה מה יהיה מחר בביקור רופאים

rinamlo

New member
שכיח מאוד

רעות שבוע לפני השחרור (ממש ימים אלה לפני 3 שנים) היא קיבלה את מנה הדם האחרונה אחרי שהורידה סיטו' והייתה זקוקה לגירוי, רעות ב 16.1 השתחררה אחרי 10 שבועות בדיוק במשקל של 2120 בשבוע 39.4. אני מקווה שהלילה יעבור הכי רגוע שאפשר, תאגרי כוחות וקחי אויר שיהיה לך כוח למחר.

אז ככה

לגבי ירידת סטורציות באוכל, כמו שקרה אצל זהר שלי - זה בהחלט יכול להיות רפלוקס סמוי, ואז כדאי להסמיך את המזון עם קורנפלור ובא לציון גואל. אצלנו זה היה ההבדל בין תאריך שחרור שזז קדימה, לתאריך שחרור ש... משתחררים בו. לגבי ירידת דופק בשינה, אין לי מה לחדש...

צריך סבלנות

זה אמור להשתפר עם הגדילה, אצלנו גל הורידה דופק בלילה לפני השחרור, האחות התנצלה ואמרה שהיא חייבת לדווח לרופאה. הבנו שלא נשתחרר... בבוקר מגיעה הרופאה ואומרת:״אז מה? היום הביתה?״ בעלי ואני שאלנו אם לא אמרו לה על האירוע אז היא אמרה שכן אבל בגלל שלא עשתה הרבה אירועים כאלו היא משחררת אותנו.. אפילו לא הבאנו את הסלקל באותו יום כי חשבנו שלא נצא.. בקיצור, סבלנות, זה אמור להשתפר

כן, זה בהחלט מורט עצבים, ההמתנה לשחרור, וכל

פעם משהו חדש צץ.... הייתי שם. אמרתי בזמנו לבעלי, שזה כמו להעביר
טרנטה טסט, בכל פעם צץ משהו אחר שדופק את הטסט. עד שהוא הפסיק להיות היפותרמי, הצהבת הרימה ראשה, עד שסוף סוף הבילירובין השתפר, בא משהו אחר וטרף את הקלפים... זה יגיע בקרוב. מאחלת הרבה בריאות!!!

okidoki

New member
אין לי תובנות בנושא

רק רצון קצת לעודד הלוואי שישתפר ויסתדר

טחיא

New member
תודה לכולן

ה אמת שהרופא ממש לא התייחס לזה אתמול כי זה לא חזר על עצמו בלילה אבל אתמול אחרי הצהריים היא שוב הפילה דופק ברור לי לצריך המון סבלנות היא עדיין באינקובטור מקווים שבימים הקרובים גם אותה יעבירו לעריסה היא כבר מתקרבת לזה מבחינת משקל הראשונה עדיין עושה נפילות בסיטואציה באוכל אמרתי לבעלי שהיא פשוט למכה לאחותה כדי שיצאו ביחד

למעלה