קצת חשיפה...

רונס

New member
קצת חשיפה... ../images/Emo13.gif

פרוייקט נגרות שסיימנו לא מזמן. היום נסעתי לצלם את העבודה, אז באתי לשתף. לילה טוב רון

רונס

New member
אני אבדוק עם הלקוח שלי...

אני אשאל אותו אצל מי הוא קנה את האבן.

האבן נראת די רגילה רק מרוסקת. מה שמושך זאת העבודה, אין ספק מקצועיות שובת עין.

לא הבנתי , המטבח הזה הוא מקור לגאווה ?

נתחיל מהמכשיר לסחיטת מיצים למעלה , הוא לא שווה אגורה שחוקה . המכשיר הטוב עולה כ 300 ש"ח תנור הבילד אין נמוך מידי , המיקרוגל על השיש = X . אין משטח עבודה אפילו בכדי להכין סלט . החרסינה הלבנה משנות החמישים פשוט עושה לי רע , היא מזכירה לי שאני זקן מידי .

מה הקשר ? הוא מראה את מה שהוא עשה. תתיחס לאיכות העבודה שלו עד כמה שאפשר. הוא אחראי על דרך והתנהלות המזמין ?

fireman

New member
איזה תגובה מגוחכת

אם אני רוצה לצפות את הקירות אצלי בבית ברצועות עץ לחצי גובה כמו שהיו עושים בשנות ה60 מי זה בעל המקצוע שיגיד לי לא? אני רוצה לצבוע את הבית שלי צהוב זוהר עם פסים שחורים, מי הצבעי שיגיד לי לא? אני משלם כסף? כן. האיש מקצוע יעשה מה שאני רוצה, לא מה שהוא רוצה. שאנשי המקצוע יעשו בבית שלהם מה שהם רוצים ולפי ראות עיניהם, בבית שלי הם יעשו מה שאני אבקש מהם לעשות לצורך העניין.

תמשיך לגחך זה בריא . בעל מקצוע צריך

לנסות להשפיע כל הקליינטים לא לעשות שטויות , אחרת כל העבודה המצויינת שהוא משקיע יורדת לטמיון, כמו במקרה שלפנינו . תנור בילד אין נמוך , חסר במשטח עבודה ומדיח כלים גלוי , לא רק שמקשים על הקליינט אלא מכתימים את שמו של בעל המקצוע . זה כמו שחשמלאי יתקין לך שקעים בגובה 10 ס"מ מהרצפה . ועדיין לא דיברתי על התריסים מעץ, שזה פיגוע בפני עצמו . אבל כאן לפחות אין כשל פונקציונלי . אני מניח שבפעם הבאה הם ילמדו . אני למדתי מכך שהשכרתי בית שהיו לו חלונות ותריסים מעץ , לא רק שהם לא אטומים אלא גם קשים לנקיון .

fireman

New member
למה שטויות?

אולי ככה הקליינטים רוצים? מי אתה שתחליט מה טוב ללקוח ומה לא טוב ללקוח? אצלי במטבח בבית המתכננת כל הזמן דחפה לשים את המדיח מימין למטבח, אמא שלי רצתה אותו בשמאל בסוף הלכה עם המתכננת, עד היום היא מקללת אותה על זה. בעל המקצוע צריך לעשות את מה שהלקוח מבקש ולא את מה שהוא רוצה. האינסטלטור שעבד אצלי סיפר שהוא עשה למישו ג'קוזי באמצע הסלון כי ככה הוא רוצה.. לכל לקוח יש את השגעונות שלו התפקיד של בעל המקצוע זה לקבל את הכסף ולהביא את השגעון לביצוע.

פיטנגו4

New member
לדעתי מחובתו של בעת המקצוע

להביע את דעתו המקצועית לידע את הלקוח בבעיות שאמורות לצוץ במצב בעיות שאולי הלקוח ההדיוט לא היה מודע אליהן אבל לתת ללקוח להחליט הלקוח תמיד צודק

רונס

New member
אני כ"כ לא מסכים איתך...

אבל אני לא מכוון להגרר איתך לוויכוחים בפורום. המטבח יוצר ע"פ דרישות הלקוח, ובצורה שמתאימה לבית שלו כמו כפפה ליד, בהשראה של אתרי עיצוב מהמובילים בעולם. ורק לידע כללי, תזכיר לי איך נראה המטבח הגאוני שלך שייצרת לבד.... שבוע טוב, רון.

איך הוא נראה זה לא נושא לדיון

איך הוא מתפקד זה משהוא אחר . הוא מתפקד מעולה עד כדי כך שאני מחזיר אותו עצמו ליחידת הדיור . והמטבח החדש יהיה שונה רק במעט ממנו , שינוי צבע שיש ודלתות בלבד . המטבח שהבאת כאן משול אוטו עם גלגלים מרובעים . אתרי עיצוב והמקבילות שלהם מייצרים עבודה לבעלי מקצוע , ע"י החלפת הטרנדים חדשות לבקרים , לכן אני האחרון שיפגע בפרנסה של מישהוא , בטח לא בפרנסה של סקטורים שלמים . אצלי בבית זה משהוא אחר, אין כניסה לטרנדים חולפים .

למעלה