קצת חשוך פה...

מיקי241

New member
קצת חשוך פה...

הגעתי למקום העבודה הנוכחי שלי כי החלטתי שאני זקוקה למקום שיאפשר לי להתמודד עם כל מיני דברים ובעיקרם הרצון לברוח מהר ולא לנסות להתמודד וחשוב מהכל יתן לי יציבות כלכלית על מנת שאוכל להקים ולעסוק במה שמעניין אותי באמת. זה כבר 7 חודשים שאני פה. דברים לא קורים כשם שנראו בתחילה. הבטחות שלא מתקיימות, שחיקה ושעמום. אני נמצאת בחברה שלא שמה בראשה את התפקיד שאני עושה ובעיני יש לו חשיבות רבה. היה ניתן לפתח ולהגיע להשגים יפים יותר אם היו מוסיפים כח אדם ואז הייתי יכולה לפנות מקום לאתגרים חדשים בתחום פיתוח המידע. לצערי אני נתקלת בחומה ובחוסר רגישות. אני אוהבת את האנשים, והתנאים מאוד מתאימים לי, השעות יחסית נוחות ואין עליי פיקוח צמוד, אך בכל זאת, אני ממורמרת על המצב, מצד אחד יודעת שזה לא ישתנה, ומצד שני לא מסוגלת להמשיך להיות פה בגלל השיעמום ולא מצליחה לשים לנגד עיני את מטרת השכר. אני לא חושבת שאני בורחת, מכיוון שיש לי את הנכונות לפתח את התפקיד, והייתי נהנית לעשות אותו, אך קשה לי מאוד להשלים עם השחיקה והרעיון שזה מה שאצטרך להמשיך ולעשות בלית ברירה. אם הייתי יודעת שבעזיבה אוכל להקים את העסק שלי ולהצליח בו מיידית, הייתי עושה זאת. אך מדובר בתחום טיפולי שיכול להתקיים רק בזכות האנשים שיגיעו לטיפול דבר שלא קל להשיג בזמן קצר.... אוף איזה תסכול!!!!!!!

amitayg

New member
אולי את תהיה האור והשינוי יתחיל ממך

אולי את תהיה האור והשינוי יתחיל ממך ? תחשבי על זה ... אמיתי

מנפנף

New member
האם אפשר להישאר במקום אחד ולפתח

קרירה עצמאית במקביל? באופן זה תהני מבטחון כלכלי ובמקביל פיתוח עצמי.....

ramib6

New member
תפתחי את העסק הפרטי במקביל

תעבדי על העסק הפרטי שלך במקביל ותתבונני על המקום שאת נצאת בו כמשהו שמשרת את ענין העסק הפרטי שלך. לגבי ההתנהלות במקום העבודה תנסי לחצות את החומות דרך יחסי אנוש הומור ,Small talk ליד המכונת קפה וכו וכו ולאו דווקא בדרך המקצועית הישירה לפעמים יש דרכים עוקפות. בהצלחה רמי

למעלה