קצת חסרת סבלנות

בבי14

New member
קצת חסרת סבלנות

חבר שלי נפרד מימני אחרי כמעט שניתיים ואמר לי שהוא רוצה להיות לבבד ושהקשר לא בריא והוא לא שלם לגגביו. קשה לי לא לדבר איתו . הוא חלק מהחיים שלי מהשגרה שלי.....ואני לא יודעת מה לעשות ..אני בדיכאון ועצוב לי נתתי לו את הכול בלי לבקש תמורה ואני פגועה מאוד מהחוסר כבוד הזה וההחלטה הפזיזה הזו..... הוא קצת בעייתי שהוא מתעצבן ואני מגיבה לו וזה מתפוצץ. הוא לא יודע אך להמודד עם דברים וחושב שמה שהוא עושה זה הכי בסדר ושכולם צריכים להבין את זה...הבנתי אותו הרבה והתפשרתי אבל יש לו קצת בעיה של חוסר כבוד שהוא עצבני וזה נקודה רגישה אצלי ואני מתפוצצת מזה מהר. כרגע הוא רוצה להיות לבד ולא רוצה שאני יתקשר אבל קשה לי בלי לשמוע אותו.אני קצת חסרת סבבלנות בנושא זה

num

New member
תמשיכי הלראה...

חבל שאת נותנת שיתיחסו אלייך ככה וכמו שכתבת "הוא חלק מהשגרה"... רוב הכאב זה מהתרגלות למישהו זה יעבור ותמצאי משהו יותר טוב

גרא.

New member
בבי14,מצב כזה של צורך של אחד מבני הזוג להפרד

לזמן מה,הוא מאד שכיח.משום שהמון בעיות,קונפליקטים הדדיים,מצטברים,וגורמים לסוג של שחיקה במערכת היחסים.שחיקה שהיא תחושת תסכול עמוק ואכזבה מהפער שבין המצוי לרצוי,והבדל ציפיות של כל אחד מבן הזוג השני.לעיתים,עודף אהבה ותלות של אחד מבני הזוג בשני,מה שמכונה קשר סימביוטי,עשוי ליצור תחושת מחנק אצל בן הזוג השני,ואז הוא לרוב נוטש את הקשר.ובאשר לקשר שלכם,אחרי שנתיים,יתכן שבן זוגך מרגיש שזה הזמן שעליו להחליט אם הוא רוצה להתחייב לתמיד בקשר הזה,ומאד שכיח שגברים בשלב כזה,פשוט מפחדים להתחייב,ובורחים ממצב אפשרי כזה. מה שנותר לך לעשות,ראשית לנסות להבין מה עובר עליו.לגלות יותר סבלנות וסובלנות,אחרת,במדה ותלחצי או תלחיצי אותו בצרכים שלך,את עלולה להפסיד אותו לגמרי.ובזה וודאי אינך רוצה.תני לו את הזמן שלו להתמודד עם רגשותיו,וחששותיו.אם הוא אוהב אותך באמת,סביר שהוא יחזור אלייך.

למעלה