קצת חוש הומור

גלית333

New member
קצת חוש הומור

אתם, אלה שלא שומעים כל כך טוב, בטח מכירים אתזה שאתם שומעים משהו אחר ממה ששאלו אתכם ואז עונים משהו לא מתאים.... אז לעיתים אני עובדת בחנות אופנה (כן, כן,מקבלים אותי גם איך שאני..) ולקוחה שואלת : באיזה צבעים השמלה קיימת? ואני עונה לה...570 ש"ח.. מרוב ניחושים אין ספור שלי ביני לבין עצמי...אני פשוט עונה מה שיוצא. ואז שואלת אותי הלקוחה: מה המחיר? ואני עונה???..ניחשתם... בצבע שחור... למזלי מכירים אותי "בחולשתי" והכל עובר ברוח טובה. ועוד אחת קצרה אבל שווה: לחברתי הטובה יש סבלנות לדבר איתי בטלפון ויום אחד היא גיהקה מעבר לקו, ואני אומרת בתמימות: (תקשיבו רבותי) אני:"תעני יש לך ממתינה"........

0ne Man

New member
../images/Emo6.gif אנחנו כבר מכירים את זה...

כולנו עוברים דברים דומים כאלה מפעם לפעם... קרה כבר ששאלו אותי אנשים ברחוב איזו שאלה- כמו למשל - "סלח לי, איך מגיעים לרחוב מונטיפיורי?" ואני עונה להם "השעה שבע וחצי"... כי אני רגיל שאנשים זרים שואלים אותי בדרך כלל מה השעה... אז לכן, בדרך כלל, כשמישהו ברחוב שואל אותי שאלה, ולא מצביע על היד שלו - אני ישר עונה " לא יודע" - מה שבטוח, בטוח...

milford

New member
ולי יש סיפור טרי

היום היה צריך לבוא חשמלאי שאנחנו לא מכירים אז אמרו לו בבוקר שאני לא מדברת בטלפון ושלא יתקשר. אני מחכה לו...ומחכה... ואז אמא שלי באה הביתה ושואלת: "נו, הוא בא?" ואני אומרת שלא אבל ראיתי שהטלפון צלצל אז היא בדקה את ההודעות הקוליות והיתה הודעה ממנו - היא מרימה טלפון אליו והוא אומר לה שהוא התקשר כדי לוודא שאני בבית אז היא אומרת לו "אמרתי לך שהיא לא מדברת בטלפון אז למה אתה מתקשר???"..בסוף הוא בא...וסתם חיכיתי לו. ובעניין שאלות על כתובות ברחוב - אני מנסה להבין את שם הרחוב שאומרים ואם אני יודעת ומבינה אז אני מכוונת אבל אם אני לא יודעת או לא מבינה אז אני אומרת שאיני יודעת. אבל היו לי מדי פעם קטעים מצחיקים שנגשו אלי רוסים שמשום מה חשבו שאני רוסיה ושאלו אותי ברוסית!!! משהו ואז הנהנתי עם הראש שאני לא מבינה...ואז הם היו מראים לי את הכתובת שרשומה על הפתק ורק אז היתי מבינה שהם שאלו על רחוב... ולפעמים הייתי מצליחה לכוונם בתנועות היד או ללכת אתם למקום המתאים אם זה בדיוק בדרך שלי. ובעניין שפות - יצא לי לא פעם שמישהו שאל אותי מה השעה ופתאום שמתי לב שמדברים אתי אז שאלתי מה? והתחילו לדבר אתי בשלל שפות : אנגלית, גרמנית, אידיש ובשנים האחרונות גם רוסית והקטע שבכלל יש לי (כך אומרים) מבטא צרפתי. (ולפני שנתיים כשהייתי בניו זילנד הייתי באיזו חנות ושם המוכרת אמרה לי באנגלית "חכי" והלכה לתוך החנות וחזרה עם מוכרת אחרת שדברה אתי בצרפתית...ואז גיליתי שגם באנגלית הרצוצה שלי יש מבטא צרפתי. זה היה די משעשע לגלות את זה

milford

New member
יש ממה להתלהב...

מדינה מיוחדת שמאד נהנתי מהטיול בה

למעלה