קצת חוששת...

2hila2

New member
קצת חוששת...../images/Emo4.gif

עקבתי באדיקות אחרי כל ההכנות למפגש, היה לי עמוס מדי, ו...אני ממש ירוקה בתחום. היתה הפצצה של שמות של צמחים, לא ידעתי מה כדאי לי לבקש ו...לא ביקשתי...בנוסף, אני אגיע טיפונת באיחור....

shlumbergera

New member
לכל החוששים - צפירת ארגעה.קחי דף

ניר, תחשבי מה את רוצה שיהיה אצלך. מה מתאים לך, אם זו חצר או מרפסת. קחי את 5 ההצעות הראשונות בשרשור, תרשמי לפניך מה יש שם, שלחי מסרים לאנשים ותשאלי אם זה מתאים לתנאים שאצלך ואם כן האם יש להם א'ב'ג'. וככה הלאה. כמה שתספיקי וכמה שיענו - טוב. במפגש תוכלי לתרגל אותה על חם. מה כבר יכול לקרות מקסימום, נזרוק אותך משם

יעלוש2

New member
מנסיון של ירוקה

פשוט לקחתי כל שם של צמח שהוצע, הלכתי לגוגל ושם בדקתי את שם הצמח אם הוא מתאים לי או לא בהצלחה

2hila2

New member
טוב, אז אשאל שאלה מצמצמת...

מכל האנשים שהציעו מרכולתם- והכינו ע"פ דרישה- מה נשאר??? אשמח ללכת בדרך זו כי אני ממש אבודה... אני אציין שאני בשלבים של הקמת גינה דרומית שכרגע יש בה פקעות למיניהן שכבר נבלו ופרחי חורף עונתיים שעדיין בסדר...

Rוני

New member
כולנו מביאים קצת יותר מאשר הוזמן

יהיה שם כאלו עודפים שאפשר יהיה לבנות מהם גינה לא לדאוג וגם אם אני טועה - מקצה שיפורים במפגש הבא

HAIM63

New member
יש מספיק לכוווולללם.

ממפגשים קודמים מסתבר שכמעט כולם מביאים בנוסף עוד הרבה צמחים/ייחורים/זרעים. שלא היו בהזמנות. בהצלחה.

קוקולה2

New member
גם אני אשחרר צפירת הרגעה

אמנם הגיעו גם אלי הרבה הזמנות, ויתכן שמצמחים מסויימים לא יהיה לי אפילו מספיק למבקשים, אבל מצמחים אחרים יהיו רזרבות ואולי אפילו אביא דברים נוספים.

למעלה