קצת חומק למחשבה...

קצת חומק למחשבה...

when your pubic hair´s on fire, something´s wrong when you think you´re the messiah, something´s wrong when you mistake a plane for venus, something´s wrong when your girlfriend´s got a penis something´s wrong... something´s wrong... something´s wrong... something´s wrong... when you like music more than life, something´s wrong when you start sleeping as you drive, something´s wrong when you´re favorite drink is thinner, something´s wrong when you´re proud to be a sinner something´s wrong... something´s wrong... something´s wrong... something´s wrong... when a canary drives a tractor, something´s wrong when your president´s an actor, something´s wrong when your jacket´s plagued with dandruff, something´s wrong if you think that this song matters something´s wrong... something´s wrong... something´s wrong... something´s wrong... something´s wrong... something´s wrong... something´s wrong... something´s wrong... something´s wrong... ותחשבו על זה.........

Me Happy

New member
משהו באמת לא בסדר בשיר הזה

סתאאאאאם! מישהו יודע למה הכניסו דווקא את הגרסה של ההופעה החיה באלבום?

Me Happy

New member
אני כבר לא חושב על זה

אופי הפורום נקבע על-ידי הגולשים. כנראה שזה מה שיש.

רואים שאתה כבר לא חושב

על זה~! לדעתי זה ממש חבל לא מגיע ללהקה כזאת מעולה פורום כזה עלוב סורי אנשים נראה פשוט שאני היחידי שזה מפריע לו שלא מפחד להודות באמת....

Me Happy

New member
סליחה ?!

כמה אפשר לבקש שיעלו רעיונות? כמה אפשר לפתוח פינות ולראות שאין להם תגובות? פרסמתי את הפורום בעשרות פורומים אחרים, שלחתי המלצות לעיתונים, פניתי מיוזמתי לאנשים ב- ICQ כדי להזמין אותם לפורום, פתחתי פינות, העלתי סקרים, בניתי גלריות מרשימות - מה עוד אתה רוצה? אני לא יכול לפתוח טופיקים ולהגיב עליהם בעצמי. אמרתי את זה עשרות פעמים בעבר, אבל אני התייאשתי. ביקשתי שיעלו רעיונות, אף אחד לא עשה זאת. אני מצטער, אבל כמו שאמרתי, כנראה שזה המירב שניתן להפיק מהפורום הזה.

Mr Freeze

New member
דן...

אני לא בטוח שמה שאמרת נועד להאשים את מנהל הפורום, אבל אם כן, זה לא היה במקום. אני חושב שזו אשמת כולנו שהפורום נראה ככה, ולחפש אשמים זה הפתרון הקל והלא נכון לעשות. ובאמת, מה הוא יכול לעשות? להכריח אותנו לכתוב? ראיתי אותו מפרסם בפורומים אחרים, ובאמת, אי אפשר לטעון שהוא לא משתדל די והותר. וזו גם תקופה גרועה לפורומים. הפורום הישראלי השני של קיי´ס (בהייד פארק) נחשב מת כבר שנה בערך, וזה אחרי זמן רב שהתקיימו בו דיונים יומיומיים. הפורום הזה עוד מחזיק מעמד איכשהו. וגם, זה לא קל לנהל פורום (אני מנהל בעצמי אחד), במיוחד כשהנושא שלו מצומצם כ"כ.

MayTheBee

New member
וגם...

זה בכלל לא קל להחזיק פורום של להקה כמו קייס, שהאלבום סטודיו האחרון שלהם (שירים חדשים) יצא לפני יותר משנתיים, וההופעה האחרונה שלהם בארץ אף היא הייתה לפני יותר משנתיים. אני לא מופתעת שלא כותבים כאן הרבה, גם אני לא כותבת כאן הרבה, ואני כותבת ומבקרת כל יום כל יום בפורום הרשמי, כי שם אנשים מכל העולם כן מקבלים קצת יותר הופעות ויותר נוגעות להם החדשות על הלהקה אז ברור שהוא יצליח יותר מזה. אני מבטיחה לך אלעד ולכל השאר, שאם וכאשר הם יגיעו שוב לארץ, הפורום יפרח!!! וגם אם יוציאו דיסק חדש, שרה או גרט או כולם, אז גם יתחילו לצוץ הרבה יותר הודעות וכמובן הדיוידי יגרום לאנשים לבוא לכאן, אם הוא יגיע לארץ כמובן :)) בכל אופן, לדעתי אין מה לעשות אם ניסית כבר את הכל, מה לעשות, יש תקופות מתות, לפעמים הן לוקחות שנים...אבל ברגע שמשהו חדש יגיע, כולם יבואו!!! שיהיה בהצלחה :) מאיה.

QueenBabar

New member
DVD?

על זה לא שמעתי (טוב, אני לא מתעדכנת בפורום הרשמי שלהם כמעט אף פעם. יותר מדי הודעות בשבילי). איזה דיוידי יש ללהקה, ומה נמצא בו?

MayTheBee

New member
בקרוב

ייצא דיוידי במרץ-אפריל, אז עדיין לא הפסדת כלום :) אבל אני מחכה בקוצר רוח... מאיה.

Tomji

New member
קשה לנהל פורום על נושא

כל כך מצומצם, שאין בו הרבה עידכונים, ועוד במיוחד כאשר הלהקה אינה פעילה יותר. הנושאים פשוט נגמרים. מה שכן, אם יהיה אתר ישראלי לקייז, שכולל למשל תמונות מהופעות, והפורום יהיה הפורום של האתר - אזי אני מאמינה שהוא עשוי להיות פעיל יותר. אבל אז כמובן נשאלת השאלה מי יקח על עצמו פרויקט שכזה.

MayTheBee

New member
לי היה אתר

אבל מפאת חוסר זמן סגרתי אותו. היו שם מיליוני תמונות, ממש ממש הרבה, וגם ביוגרפיות והכל. אבל פשוט לא היה לי זמן כי התגייסתי. לא אכפת לי להפעיל אתר כזה שוב אבל עם שותף/ה. :)

למעלה