קצת חדשות

The Macker Girl

New member
קצת חדשות

(לפחות מה שאני יודעת... כולם מוזמנים להוסיף!) בקשר למוקי: האלבום של מוקי עוד לא גמור בכלל, אבל הוא בשלבי סיום... אני מניחה שייקח קצת זמן עד שישוחרר סינגל או משהו בסגנון. חוץ מזה, הסרט הדקומנטרי על שב"ק של ירון בן-נון נמצא ממש לקראת סיום, והוא יגיע לקולנוע (לסינמטק, אני מניחה) בקרוב. אה, ו... אחרון חביב... הולך להיות קיץ מ-ע-נ-י-י-ן... אז תעקבו
ובאופן כללי: גם הדיסק של הדג נחש וגם הדיסק של מומי לוי כבר נמצאים בחנויות! לקנות! לקנות! לקנות! אני חושבת גם שהדג נחש מתארחים בפורום מוזיקה שחורה של תפוז ביום שלישי... אם מישהו יכול לאשר, אז שיעשה את זה... זהו... שבת שלום לכולם!

choul

New member
אם את מרשה לי

תיקון קטן הדג נחש לא יהיו בפורום מוזיקה שחורה אלא בבלוג טי וי פישי היה שם לא מזמן

The Macker Girl

New member
כן, השאלה מאיזה מקור... ../images/Emo8.gif

סתם, סתם... סבבה, ניצחת!
(מתן, גונבים לך ת'תפקיד פה...
)

The Macker Girl

New member
יש ב"7 לילות" כתבה על הדג נחש.

וחוץ מזה, אני לא זוכרת מי שאל בקשר להופעות של שוטי הנבואה, אבל... הנה התאריכים שפורסמו בינתיים: 10/6 - הופעה ב-TLV בת"א (שעה 21:30). 17/6 - הופעה במרכז הירידים והתערוכות בבאר שבע (שעה 21:30). 24/6 - הופעה במועדון "ורטיגו" בקיבוץ רמת דוד (שעה 21:00).

גיליתי הרבה מהכתבה הזאת :)

ואת צריכה לשמוע ת'דיסק נרדמתי איתו היום בכיף... וכשאני נרדמת עם דיסק הוא עושה לי טוב :)

The Macker Girl

New member
אני אשמע, אל תדאגי ../images/Emo13.gif

וכן, האמת שגם לי הכתבה חידשה הרבה...

The Macker Girl

New member
לדעתי, דווקא יצאו בסדר גמור.

חוץ מזה, הם שרוטים לאללה. גיא מר: "רצו לקחת שיר שלנו למרצ, עלה ירוק ושינוי". מראיין: "באמת???" גיא מר: "לא. אבל תכתוב, גם ככה אף אחד לא מאמין למה שכותבים בעיתונים".
אני מרחמת על זה שראיין אותם, באלוהים...
בכל מקרה, למי שיש "מעריב" בבית, ולא "ידיעות אחרונות", הכתבה מופיעה גם כאן.

למעלה