קצת חדשות

אייליי

New member
זה שלח פעמיים..ועוד משהו

למי שלא מבין כי התמונה לא היתה ברורה: נלי מקום ראשון פינק מקום 3 דידו 6 בלאק אייד פאס- 8

אייליי

New member
חחח בקשר להוחכה שלך..חחחחחחחחחח

זה לא מצעד רשמי או משהו כזה.... עם זה כן אז 50cent missy eliot ושירלי קראו מקומות נמוכים... תחשוב קצת

זה מצעד רשמי

דבר ראשון זה מצעד פופ ומייסי אליוט שולטת בראפ ובהיפ הופ ככה גם פיפטי סנט למרות שהוא מקום 9

אה ובקשר למקום 1 של נלי בAOL

טוב אז סבבה לה אני בחיים לא אמרתי שהשיר לא מצליח אתה כתבת שהשיר של בריטני לא מצליח אז כתבתי לפחות יותר מצליח משל נלי

אבל זה נכון כי אני לא יבוא

ויכתוב את זה סתם כי לקחתי את זה מהאתר הרשמי שלה

והיא כבר לא מקום 43

היא מקום 31 אתמול היא הייתה 43 האתר הזה מתעדכן כל יום ואני שוב יגיד שהאתר רשמי, באתר הזה זה מחולק לפופ ,ראפ,קאנטרי,רוק וכו' וזה רק השמעות ובילבורד זה הכול ביחד פלוס 25% ממכירת הסינגלים מובן ?

אייליי

New member
yap- אבל אי אפשר לקנות את הסינגל

החדש של נלי.... אבל ניראה לי שהבנתי... אני יבדוק מחר על נלי.......... תודה בכל מקרה

elknetld2kil

New member
3 דורז דאון שחורים???

אני כנראה עיוור צבעים. מקום 8 בבילבורד: Three Doors Down - Here Without You.

TheImpactBoy

New member
כמה דברים חשובים

לא הבנתי, מה השיא שדידו והשניים האלו עשו? כי ידוע שבתקופת ההצלחה של "להקת הספייס גירלז" , הלהיט "וואנבי" שהה במצעד הבריטי 12 שבועות ובאותו תקופה, הן עשו שיא ענק. דבר שני: המצעד הבריטי ב3 שנים האחרונות שווה לתחת, פשוט ככה. דבר שלישי: זה שהשיר של ברינטי ספירס במקום 43 בתחתנות הרדיוק לא אומר כלום. כי ידוע שמפיקים מזרימים כספים כדי שישמיעו את השירים שלהם וכמו שידוע על בריני, היא מרימה כספים (והרבה
).

למעלה